LCD TV 52" - The best one?

Επειδή σκέφτομαι πια να προβώ σε αγορά μιας LCD τηλεόρασης στις 52" και θέλω να πληρεί τα καλύτερα, είπα να θέσω ανοιχτά το ερώτημα εδώ μιας και είμαι σίγουρος πως πάνω κάτω θα απασχολεί πολύ περισσότερους από εμένα, λιγότερο ή περισσότερο άμεσα βέβαια!

Ποια είναι η καλύτερη;

Καταλαβαίνω πως σχετικές απαντήσεις υπάρχουν διασκορπισμένες μέσα σε διάφορα ως τώρα threads αλλά επειδή έχω συγκεκριμενοποιείσει αυστηρά και μόνο πάνω σε LCD στις 52", θεώρησα καλύτερο να υπάρχουν κάπου πιο συγκεντρωμένα τέτοια αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, μιας και οι 52" είναι ένα καλό μέγεθος για LCD και μάλλον θα μείνει ως καλό για καιρό ακόμα.

Φυσικά η όποια απάντηση θα αλλάζει ανάλογα την εποχή που το βλέπει ο καθένας λόγω νέων μοντέλων κ.λ.π.. Αλλά και πάλι θα έχει την αξία του για καιρό κάθε φορά.

Ως τώρα είμαι μεταξύ των εξής (τα παρουσιάζω σε τελείως τυχαία σειρά):
  • Philips 52PFL9632D/10
  • Samsung LE52F96BD
  • LG 52LG5000
  • Toshiba 52ZF355DG
  • Sharp LC52XL2E
  • Sony KDL-52X3500
Ποια από αυτές ή και κάποια άλλη που πιθανά να έχω παραλείψει, θεωρείτε Top of the art σε τεχνολογίες και πραγματικές επιδώσεις;

Υ.Γ.: Θερμή παράκληση. Θα παρακαλούσα να μείνουμε εστιασμένοι στη συγκεκριμένη κατηγορία τηλεοράσεων (LCD 52" ανεξαρτήτου μάρκας & μοντέλου). Κατανοώ εκ των προτέρων ότι για κάποιους μια άλλη κατηγορία μπορεί να είναι καλύτερη για τους Χ σωστούς κατά τ' άλλα λόγους.

Χ3500.
Αλλά αν δεν είναι επείγον σε ένα με ενάμισι μήνα θα βγουν οι καινούργιες και σίγουρα θα υπάρξει κάτι καλύτερο.

Re: Απάντηση: LCD TV 52" - The best one?

Χ3500.
Αλλά αν δεν είναι επείγον σε ένα με ενάμισι μήνα θα βγουν οι καινούργιες και σίγουρα θα υπάρξει κάτι καλύτερο.

+100 μιας και η νέα ναυαρχίδα της Sony υπόσχεται φοβερή εικόνα.

Χ3500.

Η αναμονή δε σκότωσε κανένα.... +1

που την ειδαμε βρε παιδια και την καναμε κορυφη..

ας περιμενουμε να βγει,να δοκιμαστει και εδω ειμαστε να την προτεινουμε

Γιατί βρε Βασίλη ποιός είχε στην Ελλάδα την Χ3500 όταν την πήραμε εμείς? Μόνο ο Άρης από τη Ρόδο. Οπότε και εμείς το ίδιο πραγμα κάναμε τότε.

Ομολογουμένως έχω ήδη εντυπωσιαστεί από την "ομοβροντία" υπέρ της Sony!!!
Ήξερα ότι είναι πολύ καλό μοντέλο αλλά περίμενα να είχε και... "ανταγωνισμό"!
Είναι τόσο ξεκάθαρα καλύτερη συνολικά;!

Για να πω την αλήθεια, ήμουν μεταξύ της Sony, της Philips και της Sharp. Αλλά τώρα έχω αρχίσει να στρέφομαι προς Sony! Και δεν την πολυπάω σαν αντιπροσωπία ρε μαμώτο!

Όσο αφορά το "να κάνω υπομονή", είναι ένα τεράστιο πια θέμα να πάρει! Είναι σίγουρο ότι μιλάμε για περίοδο 1 με 1.5 μήνα μόνο;;;!!

@ Rivers:
Να υποθέσω ότι σου ξέφυγε το 4 αντί του 3 στο μοντέλο που μου προτείνεις. Δηλαδή προφανώς εννοούσες Sony KDL-52X3500 και όχι κάτι σε Sony KDL-52X4500 που έγραψες πριν. Γιατί έψαξα ξανά όταν το είδα και δε βρήκα τέτοιο μοντέλο!

Ευχαριστώ για την τόσο άμεση ανταπόκρισή σας!
Φυσικά περιμένω και οποιουδήποτε άλλου την άποψη. Αν είναι και λίγο εμπεριστατωμένη δε νομίζω να ενοχλούσε κανέναν αλλά ΟΚ κι έτσι!

ο Rivers δεν εκανε λαθος.Εννοει την Χ4500.

το θεμα ειναι οτι εμεις πηραμε την Χ3500 αλλα την ειχαν ηδη πολλα ατομα στο φορουμ και την προτειναν(ιδιως θυμαμαι στις 52'')
τωρα η 4500 ειναι ακομη ανυπαρκτη..πως την προτεινουμε λοιπον σε καποιον...

θυμαμαι το μελος fran και τον Αρη αλλα ειμασταν σιγουροι τι αγοραζαμε

Last edited:
πιο σωστο ειναι το 52W4500,σε ενα μηνα ερχεται.η Χ4500 θα ρθει σε 55" μαλλον

πιο σωστο ειναι το 52W4500,σε ενα μηνα ερχεται.η Χ4500 θα ρθει σε 55" μαλλον

..σωστα.και απο τιμη μαλλον θα πλησιαζει τις κουρο.οποτε μιλαμε για την w4500 που ειναι στην ουσια μια w4000 + 100Hz.

Η sony 52w4500 έχει ανακοινωθεί και είναι σίγουρο οτι θα βρεθεί στην αγορά σε λίγο.
Είναι η αντικαταστάτρια της w4000 η οποία κατα γενική ομολογία (την έχουν αγοράσει πολλοί) είναι πολύ καλή τηλεόραση με χαρακτηριστικά που ξεπερνούν και την κορυφαία X3500 (όπως το μαύρο και τα χρώματα) της λείπουν όμως τα 100Hz τα οποία θα υπάρχουν στην W4500 και από εκεί προκύπτει η αισιοδοξία οτι θα είναι μια τηλεόραση που θα χτυπάει στα ίσα την X3500 με τιμή κοντά στα 2300-2400.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν.

Με πρόλαβαν οι από πάνω!

Να σας κουράσω λίγο ακόμα;
Μπορείτε με πολύ συνοπτικό τρόπο να μου πείτε σε τί είναι τόσο καλύτερη η Sony σε σχέση με τις άλλες;
Προσοχή! Δεν αμφισβητώ κάτι, απλά θέλω να έχω μια πιο συγκεντρωμένη εικόνα σχετικά.

Προσοχή! Δεν αμφισβητώ κάτι, απλά θέλω να έχω μια πιο συγκεντρωμένη εικόνα σχετικά.

Θα προσπαθησω να σου στειλω μια εικονα μου, με το σαγονι μου,
που εδω και 1μηνα κατοχος 52χ3500, εχει παθει ζημια !!!
Καθε φορα που ανοιγω το τερας, παραλυουν οι μυες της κατω
γναθου, και η σιαγονα μου σχεδον ακουμπα το πατωμα !!!
Ολα ερχοντα στα φυσιολογικα μολις πατησω το πρασινο κουμπακι δεξια στο
τηλεκοντρολ !!!!!:music-smiley-005:

Η sony 52w4500 έχει ανακοινωθεί και είναι σίγουρο οτι θα βρεθεί στην αγορά σε λίγο.
Είναι η αντικαταστάτρια της w4000 η οποία κατα γενική ομολογία (την έχουν αγοράσει πολλοί) είναι πολύ καλή τηλεόραση με χαρακτηριστικά που ξεπερνούν και την κορυφαία X3500 (όπως το μαύρο και τα χρώματα) της λείπουν όμως τα 100Hz τα οποία θα υπάρχουν στην W4500 και από εκεί προκύπτει η αισιοδοξία οτι θα είναι μια τηλεόραση που θα χτυπάει στα ίσα την X3500 με τιμή κοντά στα 2300-2400.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν.

Με πρόλαβαν οι από πάνω!

δεν αντικαθιστα τη W4000 ειναι καινουργια σειρα απλα

παρε την Χ να τελειωνεις η περιμενε ως τα χριστουγεννα να παρεις την W4500 που βεβαια θα ειναι παλια τοτε γιατι θα εχει ηδη εμφανιστει στις ανα τον κοσμο εκθεσεις η W5500