LCD TV 52" - The best one?

Η καλύτερη τιμή είναι εδώ

http://www.electroptica.gr/view_pro...08c9a&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Είναι κατάστημα που παρέχει κανονικότατα εγγύηση και έχει έδρα τη Λάρισα.
Με εντυπωσίασες με την πρόταση σου!
Δείχνει να έχει όντως τη φθηνότερη τιμή!
Παράλληλα διευκρινίζει ξεκάθαρα πάνω πάνω, για το ότι:
Όλα τα προϊόντα του ELECTROPTICA, συνοδεύονται πάντα
με τις εγγυήσεις των επίσημων Ελληνικών αντιπροσωπειών,
και οδηγίες στα Ελληνικά.

Έγραψες!

Βέβαια και πάλι η απορία που μου δημιουργείτε είναι μεγάλη!
Δηλαδή ΠΩΣ είναι δυνατόν να έχει τόσο χαμηλή τιμή και μάλιστα με εγγύηση της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπίας;! Μα πόσο καλές πωλήσεις μπορεί πια να κάνει ή έστω για πόσο μικρό κέρδος πάει ανά κομμάτι ώστε να μπορεί να παίζει τόσο χαμηλότερα;!

Επειδή το θέμα της τιμής έχει ξαναθικτεί,δεν υπάρχει λόγος να το σκαλίζουμε. Η τιμή είναι πραγματική και τα προιόντα ελληνικής αντιπροσωπείας.Το μόνο αρνητικό του Λαρισαίου είναι ότι δεν κάνει ευκολίες πληρωμής,όπως άτοκες δόσεις κλπ.

Re: Απάντηση: Re: LCD TV 52" - The best one?

Εγω παντως που ζητησα τιμη για την 46W4000 ακομη τους περιμενω να μου απαντησουν...

Πάρε ένα τηλέφωνο μετά της 12 στο 2241020162 και θα σε εξυπηρετήσουν.:a0210:

Re: Απάντηση: LCD TV 52" - The best one?

Με εντυπωσίασες με την πρόταση σου!
Δείχνει να έχει όντως τη φθηνότερη τιμή!

Φιλος μου ειχε παρει απο εκει περυσι μια 32PFL9632 και εμεινε πολυ ευχαριστημενος απο την εξυπηρετηση.

Πρεπει να καταλαβουμε οτι τα περιθωρια κερδους των καταστηματων ειναι τεραστια , περυσι ειχα παρει την 40D3000 στα 1700 ευρω και με το Powerbuy αλλα παιδια την ειχαν παρει 1300 ευρω! Εννοειται οτι ακομη και με 400 ευρω χαμηλότερα το καταστημα ειχε κερδος.

Τωρα ειναι αργα , η τηλεοραση εχει αγοραστει απο αλλου.

Παντως τηλεφωνο τους ειχα παρει και τους ειχα αφησει τα πληρη στοιχεια μου αλλα απο τοτε δεν επικοινωνησαν μαζι μου οπως μου ειχαν πει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: LCD TV 52" - The best one?

Πρεπει να καταλαβουμε οτι τα περιθωρια κερδους των καταστηματων ειναι τεραστια
Τί να πω, οφείλω να το δεχτώ!
Δεν επιμένω άλλο στην απορία μου σχετικά με τις τόσο χαμηλές τιμές ορισμένων καταστημάτων.

Το κακό με το μαγαζί της Λάρισας πάντως είναι ότι πράγματι θέλει όλο το ποσό μία κι έξω πράγμα πολύ δύσκολο σε πολλές περιπτώσεις ρε μαμώτο!
Π.χ. 3.357 που κάνει η Sony εκεί, είναι ένα σεβαστότατο ποσό για την τσέπη μου ιδιαίτερα στο να φύγει μαζεμένο!

Έχω μπει στη πρίζα όμως...

Απάντηση: Re: LCD TV 52" - The best one?

Πώς γίνεται η "άγνωστη" Sharp να έχει τόσο καλή εικόνα (και να έχει ένα χιλιάρικο κάτω);
Εξήγησε μου κάτι σχετικά με τη διαφορά τιμής που αναφέρεις μεταξύ Sony & Sharp.
Λες για ένα χιλιάρικο περίπου φτηνότερη τη Sharp.
Μετά από την ως τώρα διαδικτυακή έρευνα αγοράς μου για αυτά τα μοντέλα, βλέπω κατώτερες τιμές για τη Sony στα 3.357 και για τη Sharp στα 3.299 πράγμα που σημαίνει ότι είναι φτηνότερη η Sharp μόνο κατά 58 !
Πώς και λες για χιλιάρικο; Έχω χάσει κάτι σημαντικό σε αυτά που ψάχνω;

Απλά για την ιστορία μιας και αναφέρθηκε το θέμα κάλυψης της εγγύησης, σε περίπτωση σχετικού προβλήματος της συσκευής, από κάποιο service point της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπίας του προϊόντος, σε σχέση με το αν το προϊόν έχει αγοραστεί από σημείο που έχει εισαγάγει το προϊόν, από μέρος ανεξάρτητο από την Ελληνική του αντιπροσωπία.
Με λίγα λόγια αν κάποιος αγοράσει από μαγαζί που έχει κάνει δικιά του παραεισαγωγή στο προϊόν.
Τηλεφώνησα και ρώτησα στο επίσημο service point Περιστερίου της Sony, σχετικά με την αντιμετώπισή τους σε μια τέτοια περίπτωση.
Η απάντηση ήταν ότι εφόσον αποδεδειγμένα το προϊόν είναι Sony και η απόδειξη αγοράς του από Ελλάδα είναι μέσα στα χρονικά πλαίσια κάλυψης της εγγύησής του, η εγγύηση ισχύει απόλυτα χωρίς δηλαδή καμία άλλη εξαίρεση.

Δεν ρώτησα σε άλλες μάρκες αλλά πιστεύω ότι αυτό γίνεται παντού κάτω από γενικότερες Ευρωπαϊκές οδηγίες / κανόνες.

Re: Απάντηση: LCD TV 52" - The best one?

Απλά για την ιστορία μιας και αναφέρθηκε το θέμα κάλυψης της εγγύησης, σε περίπτωση σχετικού προβλήματος της συσκευής, από κάποιο service point της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπίας του προϊόντος, σε σχέση με το αν το προϊόν έχει αγοραστεί από σημείο που έχει εισαγάγει το προϊόν, από μέρος ανεξάρτητο από την Ελληνική του αντιπροσωπία.
Με λίγα λόγια αν κάποιος αγοράσει από μαγαζί που έχει κάνει δικιά του παραεισαγωγή στο προϊόν.
Τηλεφώνησα και ρώτησα στο επίσημο service point Περιστερίου της Sony, σχετικά με την αντιμετώπισή τους σε μια τέτοια περίπτωση.
Η απάντηση ήταν ότι εφόσον αποδεδειγμένα το προϊόν είναι Sony και η απόδειξη αγοράς του από Ελλάδα είναι μέσα στα χρονικά πλαίσια κάλυψης της εγγύησής του, η εγγύηση ισχύει απόλυτα χωρίς δηλαδή καμία άλλη εξαίρεση.

Δεν ρώτησα σε άλλες μάρκες αλλά πιστεύω ότι αυτό γίνεται παντού κάτω από γενικότερες Ευρωπαϊκές οδηγίες / κανόνες.

Πολύ σημαντικό αυτό και δυστυχώς όχι δεν γίνεται παντού. Η Sony και η Philips το κάνουν γιατί εδώ έχουν επίσημες αντιπροσωπείες θυγατρικές των ευρωπαϊκών. Οι Panasonic και LG δίνουν μειωμένη υποστήριξη κατά 1 χρόνο, ενώ οι διανομείς των Samsung (Φουρλής), Sharp (Φειδάκης), Pioneer (Intersys) δεν αναγνωρίζουν καθόλου τα προϊόντα εισαγωγής από έξω.

Στην περίπτωση σου πάντως μην ξεχνάς πως η εδώ αντιπροσωπεία της Sony δίνει 4 χρόνια με την προσφορά.

την θελεις και 52αρα...τι να σου κανω..

θα σου εβρισκα 46αρα σαν καινουρια με 1800 ευρω:antlers: αλλα....θελω αλλα τοσα για την 5090 και δεν νιωθω καλα!:flipout:

Last edited:
Σου ευχομαι να τελειωνεις συντομα με την αναζητηση και να χαρεις μια νεα τηλεοραση 52'' στο σπιτι σου και τοτε θα καταλαβεις τι εχανες τοσο καιρο..οποια και να διαλεξεις απο αυτες που σκεφτεσαι δεν θα το μετανιωσεις παντως.:a0210:..αλλα βουρ για την Χ :firstprize:

γιατι παντως καποιος να παρει μια τηλεοραση που κανει οσο κανει και αυτη η οποιο πανθομολογουμενως (sic) θεωρειται best ever flat tv?

απλα ανρωτιομουν..

Εξαντλητική χρήση με παιχνιδομηχανές, χρήση με υπολογιστή, 4ετής εγγύηση με την υπάρχουσα προσφορά και μπόνους 2 ίντσες :D

Τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων :ernaehrung004:

Αν θέλεις να αγοράσεις άμεσα υπάρχουν οι sony 52X3500, η samsung 52A656 και η toshiba 52ZF355. Σύντομα φτάνει η sony 52W4500 στην ίδια τεχνολογία με τις 3 προηγούμενες και είναι και οι τρείς πολύ κοντά σε επιδόσεις/χαρακτηριστηκά.

Αν θες να περιμένεις λίγο ακόμα θα κάνει εμφάνιση η samsung 52A780 με νέας γενιάς led backlight, γιατί όλοι συμφωνούν ότι της samsung 52F96 είχε μεινονεκτήματα νέας τεχνολογίας.

Αν θέλεις να περιμένεις ακόμα περισσότερο θα εμφανιστεί και η sony 55X4500 επίσης με led backlight που θα ανταγωνίζεται την samsung 52Α780 και περισσότερο την μεγαλύτερή της αδερφή που έχει κάποιες παραπάνω multimedia δυνατότητες αλλά ίδια εικόνα.

Ζύγισε χρήματα, αισθητική, υπομονή και καλορύζικη!!!

Η Α780 δεν θα βγει στις 52'', μόνο σε 40 και πιθανόν και σε 46.

Βασικά LED στις 52'' δεν έχει ανακοινώσει κανείς, οι Sony, Samsung θα έχουν στις 55'', αλλά αυτές θα ξεφεύγουν οικονομικά.

Απάντηση: Re: LCD TV 52" - The best one?

γιατι παντως καποιος να παρει μια τηλεοραση που κανει οσο κανει και αυτη η οποιο πανθομολογουμενως (sic) θεωρειται best ever flat tv?

απλα ανρωτιομουν..
Για να "αναρωτιέσαι" φαντάζομαι ότι έχεις και κάποια αντιπρόταση που θα ήμουν διατεθειμένος να την ακούσω παράλληλα μάλιστα με την απορία σου.

Σε γενικές γραμμές ο καθένας θα επέλεγε κάτι τέτοιο με διαφορετική βαρύτητα στα γνωστά κατά τ' άλλα κριτήρια που ισχύουν σε τέτοιες αποφάσεις.
Εγώ π.χ. καθαρά προσωπικά, θέλω κάτι τέτοιο γιατί θεωρώ ότι θα την χαίρομαι για αρκετά χρόνια σε αυτά που θέλω να παρακολουθώ από αυτήν. Θα την χαίρομαι δηλαδή πολύ περισσότερο από το να είχα μια άλλη πολύ πιο μέτριων επιδόσεων, χαρακτηριστικών, εξοπλισμού κ.λ.π. τηλεόραση.
Δεν είμαι ο άνθρωπος που αλλάζει για πλάκα ακριβούς εξοπλισμούς κι αυτό καθαρά για οικονομικούς λόγους. Κατά συνέπεια, όταν φτάνω σε κατάσταση να νιώθω πολύ έντονα πια την ανάγκη να αναβαθμιστώ σε έναν τομέα, προσπαθώ να το κάνω με τρόπο που να με καλύπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό αφού ξέρω πως αυτή μου την επιλογή λογικά θα την "παντρευτώ" πάλι για πόσα χρόνια.
Να σου πω ότι η τηλεόραση του σαλονιού μου είναι ακόμα μια CRT Philips 25" 4/3 με Suround ηχειάκια. Πολύ καλή για την εποχή που την πήρα (πάνω από 11 χρόνια πριν) αλλά πολύ λίγη πια. Και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι απλώς ιδέα μου αυτό!
Σίγουρα θα μπορούσα να την αντικαταστήσω με κάτι πολύ φτηνότερο αλλά σύγχρονο που και πάλι θα έκανε μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτό που τώρα έχω αλλά ξέρω ότι θα είχα από πολύ νωρίς την αίσθηση της έλλειψης σε ορισμένα θέματα που ήδη θέλω να έχω συχνή επαφή και τα περιορίζω μέσα μου για χρόνια.
Το ότι σχεδόν όλοι είμαστε "σκλάβοι", άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, του υπερκαταναλωτισμού της εποχής μας, θεωρώ ότι είναι κάτι γνωστό και γι αυτό θέλει να είσαι συνειδητοποιημένος και να ζυγίζεις καλά τα καταναλωτικά σου βήματα για να μη σε καταπιεί το "τέρας" και να μη χάσεις τελείως το νόημα ή τους στόχους σου σαν άνθρωπος. Δε νομίζω όμως ότι και το άλλο άκρο οδηγεί σε καλά αποτελέσματα. Το να είσαι μόνιμα δηλαδή μέσα στην έλλειψη ή την άγνοια ή την αποχή από κάθε τι πραγματικά ωραίο ή και χρήσιμο στην τελική. Όλα θέλουν το μέτρο τους σε σχέση με το τι πραγματικά θέλουμε και το τι και πότε μπορούμε να το αποκτήσουμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Για να "αναρωτιέσαι" φαντάζομαι ότι έχεις και κάποια αντιπρόταση που θα ήμουν διατεθειμένος να την ακούσω παράλληλα μάλιστα με την απορία σου.

O GD197 εννοούσε ότι στα ίδια περίπου χρήματα παίζει η κορυφαία Pioneer, η οποία όμως δεν είναι LCD με ότι (θετικά και αρνητικά) αυτό συνεπάγεται:

http://www.pioneer.eu/eur/products/62/71/413/PDP-LX5090H/index.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD TV 52" - The best one?

Πήρα εγώ εκεί να ρωτήσω για τη Sony και αυτό που μου είπε ομολογώ ότι με ανησύχησε έντονα!
Αρχικά μου είπε ότι δεν το έχει το συγκεκριμένο. Είχε το μοντέλο σε μικρότερες ίντσες και άλλα μοντέλα στις 52".
Ρωτώντας για το αν σκοπεύουν να το επαναπρομηθευτούν και άρα να το ξαναδιαθέσουν, μου είπε πως όχι γιατί αυτό δε θα μπορούσε να γίνει αφού έχει πάψει εδώ και λίγο καιρό πια να το διαθέτει η ίδια η μαμά Sony. Κατά συνέπεια όπου το βρίσκει κανείς υπάρχει μόνο από στοκ του μαγαζιού!

Υπάρχει περίπτωση να αληθεύει άραγε αυτό;! Τραβηγμένο μου κάνει αλλά ο άνθρωπος έδειχνε να σοβαρολογούσε και να μιλά τεκμηριωμένα! Ωστόσο έχω μάθει πια, να είμαι αρκετά δύσπιστος σε αυτά που ακούω από μαγαζάτορες και πωλητές.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο πάντως, το βλέπω σα προάγγελο κυκλοφορίας σύντομα του νεότερου μοντέλου.
Άντε τώρα να βγάλει κανείς συμπέρασμα και να νιώσει ασφαλής για την επιλογή του!
Να πάρει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD TV 52" - The best one?

O GD197 εννοούσε ότι στα ίδια περίπου χρήματα παίζει η κορυφαία Pioneer, η οποία όμως δεν είναι LCD με ότι (θετικά και αρνητικά) αυτό συνεπάγεται:
Δεν ξέρω αν εννοούσε κυριολεκτικά αυτό. Εμένα μου άφηνε περιθώρια να θεωρήσω ότι αναρωτιόταν γενικότερα.

Ωστόσο, έτσι κι αλλιώς, είχα διευκρινίσει από την αρχή, ότι ναι μεν σεβαστές οι όποιες απόψεις και για άλλης κατηγορίας TV sets αλλά εγώ είχα καταλήξει για LCD 52" wide μιας και αυτή η κατηγορία θεωρώ ότι θα κάλυπτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις "ανάγκες" μου.