Απάντηση: Re: Απάντηση: LCD TV 52" - The best one?
Θα προσπαθησω να σου στειλω μια εικονα μου, με το σαγονι μου,
που εδω και 1μηνα κατοχος 52χ3500, εχει παθει ζημια !!!
Καθε φορα που ανοιγω το τερας, παραλυουν οι μυες της κατω
γναθου, και η σιαγονα μου σχεδον ακουμπα το πατωμα !!!
Ολα ερχοντα στα φυσιολογικα μολις πατησω το πρασινο κουμπακι δεξια στο
τηλεκοντρολ !!!!!:music-smiley-005:
Είσαι πολύ πειστικός!!!
Αν και δεν έχω τις "τεχνικές" λεπτομέρειες που σου προκαλούν αυτή την αντίδραση, καταλαβαίνω ότι σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες σημαντικές. Βασικά καταλαβαίνω ότι ανεξάρτητα από τα "τεχνικά", η συγκεκριμένη τηλεόραση αποδίδει εξόφθαλμα καλά!
----------------
Θέλω να βάλω και μια άλλη πολύ σημαντική παράμετρο στο τραπέζι όμως!
Πέρα από τη βασικότατη χρήση μιας τέτοιας τηλεόρασης σε
HD υλικό και άρα το πόσο καλά το αποδίδει, δε παύει να εκτελεί
(και μάλιστα συχνότατα) και χρέη κλασικής τηλεόρασης και μάλιστα με τα Ελληνικά δεδομένα καναλιών και εκπομπών τουλάχιστον για καιρό ακόμα, είτε αναλογικών είτε ψηφιακών.
Θέλω να πω, πως ένας πάααρα πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να αξιολογηθεί με μεγάλη βαρύτητα, είναι το πώς και πόσο καλά αποδίδει μια τέτοια συσκευή την Ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα ανεξάρτητα αν αυτή αξίζει να τη βλέπει κανείς ή όχι. Πάντα θα υπάρχουν άτομα σε ένα σπίτι που θα τους αρέσει να την παρακολουθούν έστω και αποσπασματικά.
Το θίγω έτσι το θέμα, γιατί έχει τύχει σε διάφορες εκθέσεις, να παρατηρώ ότι ναι μεν το Χ κορυφαίο σε χαρακτηριστικά μοντέλο παίζει εξαιρετικά σε HD αλλά όταν το βλέπεις να παίζει κλασική τηλεόραση μπορεί και να μην βλέπεται σε σχέση με κάποιο άλλο που πιθανά να είναι πιο απλό ή και φτηνότερο που όμως σε απόδοση τηλεοπτικού σήματος να δίνει ρέστα!
Για παράδειγμα, θεωρώ πως η μάρκα που αποδεδειγμένα δείχνει πολύ καλά
και σαν απλή τηλεόραση, είναι η Philips και μάλιστα με εμφανή διαφορά, ενώ είναι και πολύ φιλική και με καλό εξοπλισμό και στα καλά της μοντέλα
(όπως αυτό που αναφέρω αρχικά) παίζει εξαίρετα και σε HD.
Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο "σπαστικό" από το να έχεις δώσει τα ωραία σου τα λεφτάκια για να πάρεις κάτι κορυφαίο κατά τ' άλλα και όταν κάθετε η γυναίκα σου να δει π.χ. μια Ελληνική σειρά, να σου πετάει συχνά πυκνά:
"Μα πώς είναι έτσι τα πρόσωπα
(ή τα χρώματα);! Σα πλαστικά! Καλύτερα ήταν στο 25άρι τετράγωνο μπαουλάκι μας!".
Και το χειρότερο να είναι, το ίδιο να νιώθεις κι εσύ όσο κι αν έχεις παλέψει με τις ρυθμίσεις κι όσο κι αν προσπαθείς να το "θάψεις".
Έχω άδικο;