LCD TV 52" - The best one?

Απάντηση: Re: Απάντηση: LCD TV 52" - The best one?

Θα προσπαθησω να σου στειλω μια εικονα μου, με το σαγονι μου,
που εδω και 1μηνα κατοχος 52χ3500, εχει παθει ζημια !!!
Καθε φορα που ανοιγω το τερας, παραλυουν οι μυες της κατω
γναθου, και η σιαγονα μου σχεδον ακουμπα το πατωμα !!!
Ολα ερχοντα στα φυσιολογικα μολις πατησω το πρασινο κουμπακι δεξια στο
τηλεκοντρολ !!!!!:music-smiley-005:
Είσαι πολύ πειστικός!!!
Αν και δεν έχω τις "τεχνικές" λεπτομέρειες που σου προκαλούν αυτή την αντίδραση, καταλαβαίνω ότι σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες σημαντικές. Βασικά καταλαβαίνω ότι ανεξάρτητα από τα "τεχνικά", η συγκεκριμένη τηλεόραση αποδίδει εξόφθαλμα καλά!

----------------
Θέλω να βάλω και μια άλλη πολύ σημαντική παράμετρο στο τραπέζι όμως!

Πέρα
από τη βασικότατη χρήση μιας τέτοιας τηλεόρασης σε HD υλικό και άρα το πόσο καλά το αποδίδει, δε παύει να εκτελεί (και μάλιστα συχνότατα) και χρέη κλασικής τηλεόρασης και μάλιστα με τα Ελληνικά δεδομένα καναλιών και εκπομπών τουλάχιστον για καιρό ακόμα, είτε αναλογικών είτε ψηφιακών.
Θέλω να πω, πως ένας πάααρα πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να αξιολογηθεί με μεγάλη βαρύτητα, είναι το πώς και πόσο καλά αποδίδει μια τέτοια συσκευή την Ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα ανεξάρτητα αν αυτή αξίζει να τη βλέπει κανείς ή όχι. Πάντα θα υπάρχουν άτομα σε ένα σπίτι που θα τους αρέσει να την παρακολουθούν έστω και αποσπασματικά.
Το θίγω έτσι το θέμα, γιατί έχει τύχει σε διάφορες εκθέσεις, να παρατηρώ ότι ναι μεν το Χ κορυφαίο σε χαρακτηριστικά μοντέλο παίζει εξαιρετικά σε HD αλλά όταν το βλέπεις να παίζει κλασική τηλεόραση μπορεί και να μην βλέπεται σε σχέση με κάποιο άλλο που πιθανά να είναι πιο απλό ή και φτηνότερο που όμως σε απόδοση τηλεοπτικού σήματος να δίνει ρέστα!
Για παράδειγμα, θεωρώ πως η μάρκα που αποδεδειγμένα δείχνει πολύ καλά και σαν απλή τηλεόραση, είναι η Philips και μάλιστα με εμφανή διαφορά, ενώ είναι και πολύ φιλική και με καλό εξοπλισμό και στα καλά της μοντέλα (όπως αυτό που αναφέρω αρχικά) παίζει εξαίρετα και σε HD.
Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο "σπαστικό" από το να έχεις δώσει τα ωραία σου τα λεφτάκια για να πάρεις κάτι κορυφαίο κατά τ' άλλα και όταν κάθετε η γυναίκα σου να δει π.χ. μια Ελληνική σειρά, να σου πετάει συχνά πυκνά:
"Μα πώς είναι έτσι τα πρόσωπα (ή τα χρώματα);! Σα πλαστικά! Καλύτερα ήταν στο 25άρι τετράγωνο μπαουλάκι μας!".
Και το χειρότερο να είναι, το ίδιο να νιώθεις κι εσύ όσο κι αν έχεις παλέψει με τις ρυθμίσεις κι όσο κι αν προσπαθείς να το "θάψεις".

Έχω άδικο;

υπαρχει νημα για τις Χ3500 στο οποιο δεν θα διαπιστωσεις αρνητικα για το τηλεοπτικο σημα(μιλαμε βεβαια για 52'' και 1080ρ τηλεοραση μην το ξεχνας,δυσκολο να νικησει μονη της το μπαουλακι στον διαγωνισμο ποιος θα δειξει καλυτερα ενα πολυ κακο σημα)

παρε την Χ να τελειωνεις η περιμενε ως τα χριστουγεννα να παρεις την W4500 που βεβαια θα ειναι παλια τοτε γιατι θα εχει ηδη εμφανιστει στις ανα τον κοσμο εκθεσεις η W5500

το σεπτεμβριο η W4500 εδω θα ναι

Στο link που παρατέθηκε λέει στο τέλος:

Note : il semblerait que le 52" de la série X4500 n'existera pas. Par contre, il y aura une version 55" (voir KDL-55X4500).

Δηλαδή φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει μοντέλο Χ4500 στις 52", αντιθέτως θα υπάρξει μία έκδοση στις 55".

Απάντηση: Re: LCD TV 52" - The best one?

υπαρχει νημα για τις Χ3500 στο οποιο δεν θα διαπιστωσεις αρνητικα για το τηλεοπτικο σημα(μιλαμε βεβαια για 52'' και 1080ρ τηλεοραση μην το ξεχνας,δυσκολο να νικησει μονη της το μπαουλακι στον διαγωνισμο ποιος θα δειξει καλυτερα ενα πολυ κακο σημα)
Δεν αντιλέγω αλλά και πριν στο παράδειγμα που με τα μάτια μου έχω δει, οι "αντίστοιχης" HD ποιότητας Philips ήταν άψογες στο κοινά φτωχό τηλεοπτικό σήμα! Γι αυτό με έχει προβληματίσει το θέμα.

μην σε νοιαζει και τουτη ειναι κορυφαια στο θεμα τελεοπτικο σημα.Στην θεση σου ομως εγω θα επαιρνα την PHILIPS(και ο λογος ειναι οτι την ειδες και εντυπωσιαστηκες.Εμπιστεψου τα ματια σου και ασε τα review,εγω σου προτεινα την Χ χωρις να γνωριζω η λαβω υποψην μου οτι εχεις ηδη δει μια τηλεοραση και εντυπωσιαστηκες)-bye-

μην σε νοιαζει και τουτη ειναι κορυφαια στο θεμα τελεοπτικο σημα.Στην θεση σου ομως εγω θα επαιρνα την PHILIPS(και ο λογος ειναι οτι την ειδες και εντυπωσιαστηκες.Εμπιστεψου τα ματια σου και ασε τα review,εγω σου προτεινα την Χ χωρις να γνωριζω η λαβω υποψην μου οτι εχεις ηδη δει μια τηλεοραση και εντυπωσιαστηκες)-bye-
Ουσιαστικά έχω δεί και τις δύο μαζί σε έκθεση μεγάλου καταστήματος, σε κοινό HD και κοινό τηλεοπτικό κανάλι.
Σαν HD μου αρέσαν πολύ και οι δύο με κάπως ελαφριά υπεροχή στη Sony
Σαν τηλεοπτικό σήμα όμως μου άρεσε περισσότερο η Philips χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Sony εδώ είχε σοβαρά προβλήματα.

Re: Απάντηση: LCD TV 52" - The best one?

Να σας κουράσω λίγο ακόμα;
Μπορείτε με πολύ συνοπτικό τρόπο να μου πείτε σε τί είναι τόσο καλύτερη η Sony σε σχέση με τις άλλες;
Προσοχή! Δεν αμφισβητώ κάτι, απλά θέλω να έχω μια πιο συγκεντρωμένη εικόνα σχετικά.

Όσον αφορά την εικόνα έχει τα κορυφαία χρώματα και είναι πολύ κοντά στην κορυφή σε μαύρο, κίνηση, επεξεργασία. Επίσης έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και 4 χρόνια εγγύησης για αγορές μέχρι τέλος του μήνα. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς ουσιαστικές αδυναμίες σε κανέναν τομέα.

Εδώ και ενα μήνα έχω την 52x3500.
Η εικόνα της είναι απλά καταπληκτική.
Θα σου πρότεινα να πάρεις αυτήν.
Όσο για το επόμενο μοντέλο και εμένα με προβλημάτισε, αλλά τελικά επικράτησε η λογική οτι στο χόμπυ μας πάντα το επόμενο εξάμηνο θα βγαίνει κάτι καλύτερο.
Και εγώ την τηλεόραση την ήθελα τώρα.
Φιλικά
Γιάννης

Φίλε μόνο τα δικά σου μάτια να εμπιτεύεσαι!

Ημουνα υπέρ της X3500 στις 52. Μετά είδα τη Philips (Natural Motion: πολύ σημαντικό για μένα) και λέω εδώ είμαστε...

Μέχρι που είδα τυχαία μια Sharp XL2E στο Mall (Multirama) και δεν το πίστευα. Πώς γίνεται η "άγνωστη" Sharp να έχει τόσο καλή εικόνα (και να έχει ένα χιλιάρικο κάτω);

Τελικά πήρα τη Sharp και δεν το μετάνιωσα. Πολύ καλή εικόνα HD, ίσως όχι η κορυφαία, ίσως όμως η καλύτερη LCD στα αναλογικά, χωρίς 1 bug στη λειτουργία της, και είναι και η πιο όμορφη (και λεπτη). Είναι και made in Japan.

Τα 4 χρόνια εγγύηση της Sony όμως είναι καλή φάση.

Πώς γίνεται η "άγνωστη" Sharp να έχει τόσο καλή εικόνα (και να έχει ένα χιλιάρικο κάτω);

Πως λεμε οτι ο ερωτας περναει απο το στομαχι? Καμια φορα ο ερωτας για μια τηλεοραση περναει και απο την τσεπη απο οτι φαινεται...-bye-

Μιας και είστε μαζεμένοι αρκετοί "φίλοι" του μοντέλου της Sony, είπα να σας ρωτήσω σχετικά με κάτι που παρατηρώ στο Ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο σε σχέση με την ακριβή έκφραση του μοντέλου της.

Εγώ από την ίδια τη Sony είδα να αναφέρεται το μοντέλο όπως το έγραψα αρχικά δηλαδή ξερά ως KDL-52X3500.
Ψάχνοντας όμως για τιμές στο διαδίκτυο, είδα πως σε ορισμένες περιπτώσεις το αναφέρουν σαν KDL-52X3500AEP και σε άλλες μάλιστα σαν KDL-52X3500Ε.
Τί συμβαίνει; Είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο τελικά ή υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους;

Αν κάποιοι γνωρίζουν σχετικά, θα ήταν σημαντικό να αναφέρουν τί ακριβώς παίζει με αυτές τις ονομασίες του μοντέλου μιας και συνοδεύονται και από σημαντικά διαφορετικές τιμές!

το AEP προφανως το ειδες από το technixx?ειναι γερμανικη παραεισαγωγη.το ΑΕΡ ειναι γερμανικός κωδικός.το Ε σημαινει europe.καμια διαφορα μεταξυ αυτων

το AEP προφανως το ειδες από το technixx?ειναι γερμανικη παραεισαγωγη.το ΑΕΡ ειναι γερμανικός κωδικός.το Ε σημαινει europe.καμια διαφορα μεταξυ αυτων
Η αλήθεια είναι ότι από Skroutz μου έφερε 4 ηλεκτρονικά μαγαζιά με AEP μεταξύ αυτών και το Technixx με τιμές που ξεκινούν από 3.498,60 !

Μιας και ανέφερες όμως το θέμα της "παραεισαγωγής", ξέρει κανείς αν σε αυτή την περίπτωση θα έχει πρόβλημα με την εγγύηση από Sony Hellas; Καθώς επίσης για το αν υπάρχουν στα Ελληνικά τα εγχειρίδια χρήσης και τα μενού; (Τα τελευταία παίζουν ρόλο για άλλα μέλη της οικογένειας αν τυχόν!)

Re: Απάντηση: Re: LCD TV 52" - The best one?

Η αλήθεια είναι ότι από Skroutz μου έφερε 4 ηλεκτρονικά μαγαζιά με AEP μεταξύ αυτών και το Technixx με τιμές που ξεκινούν από 3.498,60 !

Μιας και ανέφερες όμως το θέμα της "παραεισαγωγής", ξέρει κανείς αν σε αυτή την περίπτωση θα έχει πρόβλημα με την εγγύηση από Sony Hellas; Καθώς επίσης για το αν υπάρχουν στα Ελληνικά τα εγχειρίδια χρήσης και τα μενού; (Τα τελευταία παίζουν ρόλο για άλλα μέλη της οικογένειας αν τυχόν!)

το techixx φερνει απο γερμανια και εχει δικη του εγγύηση.Αν γινει κατι θα πρέπει να σταλει η τιβι γερμανια!μην αγορασεις απο κει καθ οτι υπαρχει ιστορικο.οπως λεει ο θωμάς παρε απο electroptica