LCD TV 52" - The best one?

Απάντηση: Re: LCD TV 52" - The best one?

LED στις 52'' δεν έχει ανακοινώσει κανείς, οι Sony, Samsung θα έχουν στις 55'', αλλά αυτές θα ξεφεύγουν οικονομικά.
Πολύ θα ήθελα να δοκίμαζα σε LED τεχνολογία αλλά πιστεύω κι εγώ ότι είναι αρκετά νωρίς για κάτι τέτοιο συν το ότι όντως ξεφεύγουν οικονομικά!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD TV 52" - The best one?

Δεν ξέρω αν εννοούσε κυριολεκτικά αυτό. Εμένα μου άφηνε περιθώρια να θεωρήσω ότι αναρωτιόταν γενικότερα.

Απλά αυτό κατάλαβα μόλις διάβασα το μήνυμα του και είδα πως το αντιλήφθηκες διαφορετικά για αυτό και απάντησα. Υποθέτω πως θα μας πει ο ίδιος τι εννοούσε :ernaehrung004:

Πάντως όσο καλές και αν είναι οι LCD Led backlight μην περιμένετε να μπορούν να ανταγωνιστούν τις plasma τόσο γρήγορα. Μην ξεχνάμε οτι έχουν μεγάλα προβλήματα στην κίνηση και χρειάζονται πατέντες (MCFI) για να βγάλουν καλό motion resolution δημιουργώντας άλλα προβλήματα.
Επίσης επειδή η αναλογία pixel/led δεν θα είναι 1:1 στα σκοτεινά πλάνα το φώς θα φαίνεται σαν να διαχέεται και θα επηρεάζει τα γειτονικά pixels που εκείνη την στιγμή πρέπει να είναι μαύρα - όπως βλέπουμε εδώ:
flare.jpg

Εγώ πάντως λόγω αλλαγής της θέσης της τηλεόρασης (τώρα έχει έρθει πολύ κοντά για 46 και τα γούστα μου) σκέφτομαι να την δώσω και να πάρω κάτι σε 40-42.
Αρχικά σκεφτόμουν την 40A780 ή την αντίστοιχη που θα βγάλει φαντάζομαι και η Sony, αλλά όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι την 4280XD όσο υπάρχει στην αγορά. Την έχω βάλει στο μάτι απο καιρό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD TV 52" - The best one?

Πήρα εγώ εκεί να ρωτήσω για τη Sony και αυτό που μου είπε ομολογώ ότι με ανησύχησε έντονα!
Αρχικά μου είπε ότι δεν το έχει το συγκεκριμένο. Είχε το μοντέλο σε μικρότερες ίντσες και άλλα μοντέλα στις 52".
Ρωτώντας για το αν σκοπεύουν να το επαναπρομηθευτούν και άρα να το ξαναδιαθέσουν, μου είπε πως όχι γιατί αυτό δε θα μπορούσε να γίνει αφού έχει πάψει εδώ και λίγο καιρό πια να το διαθέτει η ίδια η μαμά Sony. Κατά συνέπεια όπου το βρίσκει κανείς υπάρχει μόνο από στοκ του μαγαζιού!

Υπάρχει περίπτωση να αληθεύει άραγε αυτό;! Τραβηγμένο μου κάνει αλλά ο άνθρωπος έδειχνε να σοβαρολογούσε και να μιλά τεκμηριωμένα! Ωστόσο έχω μάθει πια, να είμαι αρκετά δύσπιστος σε αυτά που ακούω από μαγαζάτορες και πωλητές.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο πάντως, το βλέπω σα προάγγελο κυκλοφορίας σύντομα του νεότερου μοντέλου.
Άντε τώρα να βγάλει κανείς συμπέρασμα και να νιώσει ασφαλής για την επιλογή του!
Να πάρει...
Ναι είναι απόλυτα λογική εξηγηση!μην ξεχνας οτι ερχονται κανουργια μοντέλα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD TV 52" - The best one?

Ναι είναι απόλυτα λογική εξηγηση!μην ξεχνας οτι ερχονται κανουργια μοντέλα...
Λογικό μπορεί να είναι, το θέμα όμως είναι το αν ισχύει πράγματι!