μια όμορφη συζητησούλα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και βγαίνουμε κερδισμένοι όλοι μας , αλλά να μαλώνουμε λες και οι μισοί παράγουμε lcd και οι άλλοι μισοί plasma νομίζω οτι δεν βοηθά γενικότερα.
και εχω παρει plasma!!! :afro: :Banane0:
+111111111111111111111111απο αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής, αν θέλετε την άποψη ενός τρίτου είναι οτι,
1. σαν την kuro δεν !
2. η aurea μπορεί να είναι πανάκριβη αλλά δεν είναι και κάτι super ιδιαίτερο.
3. οι plasma έχουν by far πιο αληθοφανή απεικόνιση
4. στις lcd οι άνθρωποι μου φέρνουν λίγο σε κέρινα ομοιόματα
5. Αν δώσεις στην Lcd καλό σήμα απο κεραία θα παίξει παπάδες !!!
δεν αξίζει να χαλιέστε ρε παιδιά για τέτοια θέματα, υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που είναι γνώστες των πραγμάτων και πιθανότατα να υπάρχουν και νέοι φίλοι που και αυτοί το κατέχουν το άθλημα .
μια όμορφη συζητησούλα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και βγαίνουμε κερδισμένοι όλοι μας , αλλά να μαλώνουμε λες και οι μισοί παράγουμε lcd και οι άλλοι μισοί plasma νομίζω οτι δεν βοηθά γενικότερα.
Μη τρελαθουμε ρε παιδια... επιτελους! Με την φανατιλα χασατε και την οραση σας???!!!
Θεωρώ οτι δεν είμαι καθόλου φανατικός, ειδικά με τις τηλοράσεις.
Στάμπα στην δική μου δεν έχω δεί ΠΟΤΕ. Ακόμα και μετά από πολλές ώρες θέασης στο ίσιο κανάλι.
Σημειώνω οτι, επειδή βαριόμουν, ούτε ειδικά δισκάκια χρησιμοποίησα στην αρχή, ούτε στρώσιμο ούτε τίποτε.
Λιγο star ειδα εχθες το βραδυ (καμια ωριτσα), και σημερα ανοιξα την TV στην HDMI εισοδο χωρις σημα (μαυριλα) και απο κοντα φαινοταν το σημα του star...
...αν κατάφερες να ανοίξεις την τηλεόραση ....από κλειστή ......κατευθείαν σε είσοδο HDMI...τότε δεν έχω κανένα λόγο....να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου...czoun: Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου...όμως με 800 ώρες στο κοντέρ μου, πρέπει να ομολογήσω ότι η συμπεριφορά της τηλεόρασης έχει αλλάξει άρδην...και ως προς την απόδοση της τηλεόρασης ....και ως προς το image retention....
...αν και από την αρχή είχα αναφέρει την ύπαρξη του φαινομένου και μάλιστα ανησυχούσα από την εμφάνισή του (ειδικά κατά το πρώτο 15λεπτο λειτουργίας με την εμφάνιση των μενού) .... τώρα πλέον έχει πάψει να με ανησυχεί ...
...έχω την εντύπωση ότι δεν είναι πλέον εύκολο να το αντιληφθεί κανείς (πρέπει να έχεις σκοτάδι στο χώρο, να έχεις μαύρη οθόνη στη τηλεόραση π.χ. ανενεργή είσοδος).....και για να εμφανιστεί πρέπει να είναι πάνω από τρεις ώρες στατική η εικόνα (π.χ. είδα όλον τον τελικό της Savouravision και τα κακκιστεία του ΑΝΤ1 σε 4:3, με μαύρες τις πλαϊνές μπάρες, όχι γκρι, χωρίς να παρατηρήσω αποτύπωμα)...να πω την αλήθεια για παραπάνω ώρες δεν έχω δοκιμάσει.....αν και έχει αναφερθεί στο νήμα από άλλο κάτοχο (Preve), ότι την άφησε (τον πήρε ο ύπνος), δύο συνεχόμενα βράδια με στατική εικόνα από το wallpaper του DVD...χωρίς να παρατηρήσει αποτύπωμα.
...η μοναδική παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι, το βράδυ όταν κλείνω την τηλεόραση να πάω για ύπνο (με σκοτάδι στο σαλόνι μου)....παραμένει ένα αχνό αποτύπωμα (λογότυπο) το οποίο είναι ορατό από το μισό μέτρο!!! και εξαφανίζεται μετά από 20 δευτερόλεπτα!!! (είμαι λίγο υπερβολικός, αλλά τι να κάνω)...πιθανολογώ ότι είναι θέμα της τεχνολογίας PLASMA και αφορά τον χρόνο "ψύξης", "αποφόρτισης"...δεν ξέρω πως να το πω...του φωσφόρου...:nounder:
...αυτά είναι τα δικά μου συμπεράσματα...![]()
Θεωρώ οτι δεν είμαι καθόλου φανατικός, ειδικά με τις τηλοράσεις.
Στάμπα στην δική μου δεν έχω δεί ΠΟΤΕ. Ακόμα και μετά από πολλές ώρες θέασης στο ίσιο κανάλι.
Σημειώνω οτι, επειδή βαριόμουν, ούτε ειδικά δισκάκια χρησιμοποίησα στην αρχή, ούτε στρώσιμο ούτε τίποτε.
την σταμπα!
Ψυχραιμία παιδιά![]()
Εσύ δεν έχεις πλάσμα Μπάμπη ... έχεις Kuro :ernaehrung004:
Δεν κατάλαβες τι εννοώ στάμπα
Ψυχραιμία παιδιά![]()
???????????
Παιδιά είπα... δεν αφορά εσένα :ernaehrung004:
για αυτοκολητο της pioneer,να εβαζα ενα πανω απο την λογοτυπο panny.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.