Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs
Δεν νομίζω
Αυτά ασφαλώς και δεν ισχύουν.......
Δεν νομίζω
Αυτά ασφαλώς και δεν ισχύουν.......
Δεν νομίζω
Ποτε δεν ειχα προβλημα λογω του φωτισμου με την πλασμα.
Ακομα και οταν ειχα μπαλκονοπορτα απεναντι, εβλεπα κανονικα με ενα θεματακι στις πολυ σκοτεινες σκηνες.
Κατα τα αλλα η τηλεοραση στο σπιτι παιζει πολλες ωρες καθ' ολη τη διαρκεια της ημερας και ΠΟΤΕ κανενας καλεσμενος δεν παρατηρησε "προβλημα" είτε από ξεπλυμενη εικόνα ούτε από αντανακλασεις.
Δεν νομίζω
Ποτε δεν ειχα προβλημα λογω του φωτισμου με την πλασμα.
Ακομα και οταν ειχα μπαλκονοπορτα απεναντι, εβλεπα κανονικα με ενα θεματακι στις πολυ σκοτεινες σκηνες.
Κατα τα αλλα η τηλεοραση στο σπιτι παιζει πολλες ωρες καθ' ολη τη διαρκεια της ημερας και ΠΟΤΕ κανενας καλεσμενος δεν παρατηρησε "προβλημα" είτε από ξεπλυμενη εικόνα ούτε από αντανακλασεις.
Αν αποφυγεις τις αντανακλασεις απο απευθειας πηγες φωτος που χτυπανε στην οθονη, το επιπεδο του περιφερειακου φωτισμου σε καμια περιπτωση δεν επηρεαζει την θεαση οσο αφηνει να εννοηθει ο Ανδρέας....
Μα για αυτό δεν αγόρασαν κούρο. Πήραν μια φτηνότερη, να βλέπουν και Μενεγάκη...![]()
Thn ftvxikh LG 50PG6000 Givrgo...
An apofygeiw tiw antanaklaseiw apo apeyueiaw phgew fvtow poy xtypane sthn ouonh, to epipedo toy perifereiakoy fvtismoy se kamia periptvsh den ephreazei thn ueash oso afhnei na ennohuei o Andreaw...
Isvw na peftei ligo to kontrast.
Oi plasma den einai proboleiw, thleoraseiw einai....kai etsi symperiferontai.
Στα λόγια μου έρχεσαι....![]()
Πανω κατω τα ιδια λεμε αλλα οπως γινετε συνήθως ο καθενας αντιλαμβάνεται διαφορετικά καποια πραγματα ( τετοιες συζητήσεις θεωρω πως ειναι καλυτερα να γίνονται κατ'ιδιαν )Την φτωχικη LG 50PG6000 Γιωργο...
Αν αποφύγεις τις αντανακλασεις απο απευθειας πηγες φωτος που χτυπανε στην οθονη, το επιπεδο του περιφερειακου φωτισμου σε καμια περιπτωση δεν επηρεαζει την θεαση οσο αφηνει να εννοηθει ο Ανδρέας...
Ισως να πεφτει λιγο το κοντραστ.
Οι πλασμα δεν ειναι προβολεις, τηλεορασεις ειναι....και ετσι συμπεριφερονται.
Τα 2 εκ. σημεία ελέγχου φωτισμού δεν τα βρίσκεις σε lcd...ούτε με local dimming.
Γενικά ορισμένοι στο forum πολλές φορές υπερβάλλουν με χαρακτηρισμούς άστοχους σχετικά με τη κόντρα lcd-plasma. Λες και πρέπεί να έχω plasma για να καταλάβω κάποια βασικά μειονεκτήματα της τεχνολογίας αυτής. Ούτε χρειάζεται να έχω lcd για να δω ότι στα καταστήματα καταστρέφονται τα μάτια μας όταν τις βάζουν να παίζουν με ρυθμίσεις Δυναμική, φωτεινότητα στο 100000... , τα μάτια μου είναι αρκετά για αυτή τη δουλειά. Καθε μία τεχνολογία εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες. Άποψή μου είναι ότι πιο overall εμπειρία θέασης προσφέρουν οι lcd.
Κι όμως, πρέπει να έχεις για να καταλάβεις. Κι εγώ όσο δεν είχα, άκουγα "plasma" και τρόμαζα. Μετά συνήλθα... :Banane0:
Επίσης απ' ότι φαίνεται επανέρχεται το ζήτημα "επηρεάζει το φώς ή δεν επηρεάζει", παρ' ότι έχουν δημοσιευθεί αρκετές φωτογραφίες από διαφορετικούς χρήστες...
Κι όμως, πρέπει να έχεις για να καταλάβεις. Κι εγώ όσο δεν είχα, άκουγα "plasma" και τρόμαζα. Μετά συνήλθα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.