LCD vs. Plasma TVs

603338

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

πάντως για μένα όση ασχολείστε με της πλάσμα σας θεωρώ ήρωες
πραγματικά τη βλέπεται που να αξιζη ακόμα δεν εχω καταλαβη
απεχουν πολη απο της καλες LCD και στης ταινιες
εφχωμαι να δειται μια ταινια σε μια 3ντη LCD που ειναι πολη δυνατες στο 2ντη να δειται τη χανεται τωσα χρωνια
μη σας βαλω να δειται της philips cinema εκει απλα θα το ζησεται οπιο εργακη και να δειται

Δηλαδή το 90% του avclub είμαστε ήρωες σωστά?

Οι καλές lcd δεν φτάνουν τις καλές plasma ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα:

Πήγα στο Public στο κοσμος θεσσαλονίκης πριν καιρό.Είχε στη γωνία χωρίς φως απο πάνω τις 46c8000 και την 50lg pq3000.Η πρώτη αν και μικρότερη στα 2000 ευρό και η lg μεγαλύτερη στα 699 ευρό.Περιττό να πω ότι στα μάτια μου και γενικά όλη η οικογένεια προτίμησε την lg ως πολύ καλύτερη εικόνα(και τότε κατάλαβα πόσο για πέταμα είναι αυτές οι led και πόσο μας εκμεταλεύονται με αυτό το marketing).

Σκέψου ότι οι plasma εχουν χρόνια στην αγορά και σίγουρα έχουν βελτιωθεί αρκετά.Οι led ακόμα τώρα βγήκαν και έχουν πολλά ελλατώματα μέχρι να δείχνουν καλά.Όσο για τις απλές lcd απλά δεν γίνεται να δείξουν καλύτερα.

Όσο για το 3d που λές ας μην μηλήσω καλύτερα.Πεταμένα λεφτά μέχρι εκεί που δεν πάει.Ελάχιστες ταινίες το υποστηρίζουν και γενικά γιατί δηλαδή να κάθομαι να φοράω γυαλιά για να βλέπω τηλεόραση?Δεν νιώθω άνετα τελος.

Σε κανα 2 χρόνια τότε ναι χωρίς γυαλιά και χίλιες φορές πιο ρεαλιστικό.

Η philips cinema έχει 4000 euro οπότε είναι για πολύ λίγους.Μην την βάζεις στο θέμα.

Πήγα στο Public στο κοσμος θεσσαλονίκης πριν καιρό.Είχε στη γωνία χωρίς φως απο πάνω τις 46c8000 και την 50lg pq3000.Η πρώτη αν και μικρότερη στα 2000 ευρό και η lg μεγαλύτερη στα 699 ευρό.Περιττό να πω ότι στα μάτια μου και γενικά όλη η οικογένεια προτίμησε την lg ως πολύ καλύτερη εικόνα(και τότε κατάλαβα πόσο για πέταμα είναι αυτές οι led και πόσο μας εκμεταλεύονται με αυτό το marketing).

Σκέψου ότι οι plasma εχουν χρόνια στην αγορά και σίγουρα έχουν βελτιωθεί αρκετά.Οι led ακόμα τώρα βγήκαν και έχουν πολλά ελλατώματα μέχρι να δείχνουν καλά.Όσο για τις απλές lcd απλά δεν γίνεται να δείξουν καλύτερα.

Όσο για το 3d που λές ας μην μηλήσω καλύτερα.Πεταμένα λεφτά μέχρι εκεί που δεν πάει.Ελάχιστες ταινίες το υποστηρίζουν και γενικά γιατί δηλαδή να κάθομαι να φοράω γυαλιά για να βλέπω τηλεόραση?Δεν νιώθω άνετα τελος.

Η philips cinema έχει 4000 euro οπότε είναι για πολύ λίγους.Μην την βάζεις στο θέμα.
Φίλε μου καλέ, αν δεις κανέναν που έχει μετανιώσει που πήρε τη 46c8000, και θέλει να τη πετάξει, πες του να μη ταλαιπωρηθεί, έρχομαι εγώ να τη πάρω για να έχω δύο σκουπίδια στο σπίτι μου, μιας και είναι για πέταμα.:flipout:
Επίσης αμα σου τύχει να βρείς και κανέναν που την έχει, βοηθησέ τον να τη κακορυθμίσει, καταλαβαίνεις τώρα , για να ξαναδείς αυτό που είδες στο Public στο κοσμος θεσσαλονίκης και να ξαναδικαιωθείς.....
icon12.gif

Φίλε μου καλέ, αν δεις κανέναν που έχει μετανιώσει που πήρε τη 46c8000, και θέλει να τη πετάξει, πες του να μη ταλαιπωρηθεί, έρχομαι εγώ να τη πάρω για να έχω δύο σκουπίδια στο σπίτι μου, μιας και είναι για πέταμα.:flipout:
Επίσης αμα σου τύχει να βρείς και κανέναν που την έχει, βοηθησέ τον να τη κακορυθμίσει, καταλαβαίνεις τώρα , για να ξαναδείς αυτό που είδες στο Public στο κοσμος θεσσαλονίκης και να ξαναδικαιωθείς.....
icon12.gif

Κοίτα εγώ λέω αυτό που είδα σε σύγκριση με την τιμή που την είχε το συγκεκριμένο κατάστημα.Τώρα αν κάποιος που την έχει έχοντας δώσει πάνω απο 2000 euro μπορεί πολύ εύκολα για να μην νιώθει εξαπατημένος να την ονομάσει ακόμα και τέλεια τηλεόραση...

φηλε δεν μπορης να συγκρινης μια LCD με μια Plasma
δεν εχω δη ποτε στη ζωη μου να παιζη ωραια μια Plasma ουτε σε ταινιες ουτε σε τιποτα
για μενα η Plasma ειναι απαραδεκτες στα παντα
εχω ξαναπη οταν μπενω σε ενα καταστημα με τηλεωρασης
της πλασμα της αναγνωριζω αμεσως απο τη χαλια εικονα που εχουν
ποσο τυχαιο μπορη να ειναι αφτο?

Last edited:
φηλε δεν μπορης να συγκρινης μια LCD με μια Plasma
δεν εχω δη ποτε στη ζωη μου να παιζη ωραια μια Plasma ουτε σε ταινιες ουτε σε τιποτα
για μενα η Plasma ειναι απαραδεκτες στα παντα
εχω ξαναπη οταν μπενω σε ενα καταστημα με τηλεωρασης
της πλασμα της αναγνωριζω αμεσως απο τη χαλια εικονα που εχουν
ποσο τυχαιο μπορη να ειναι αφτο?

Εγω βλέπω το αντίθετο.Στα μάτια μου πάντα οι lcd φαίνονται χάλια στα πάντα.Ναι έχουν έντονα χρώματα αλλά πάντα είναι καμμένα και ψεύτικα(δεν το υποστηρίζω μόνο εγώ αυτό).

Στο σπίτι είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα αφού οι plasma είναι πολύ καλύτερες.Πέρνα μια βόλτα να το διαπιστώσεις.

Στο σπίτι είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα αφού οι plasma είναι πολύ καλύτερες.Πέρνα μια βόλτα να το διαπιστώσεις.

Εξαρτάται την πλάσμα. Και εξαρτάται την LCD.
Εγώ πάντως που πήρα πλάσμα χωρίς φίλτρα στο πάνελ, παίζει σχεδόν όπως τις βλέπεις στο κατάστημα την ημέρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι πλάσμα είναι έτσι. Σε γενικές γραμμές, ότι πληρώνεις παίρνεις (δυστυχώς... :flipout:)...

Εξαρτάται την πλάσμα. Και εξαρτάται την LCD.
Εγώ πάντως που πήρα πλάσμα χωρίς φίλτρα στο πάνελ, παίζει σχεδόν όπως τις βλέπεις στο κατάστημα την ημέρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι πλάσμα είναι έτσι. Σε γενικές γραμμές, ότι πληρώνεις παίρνεις (δυστυχώς... :flipout:)...

Φυσικά ένα απλό παράδειγμα έφερε ανάμεσα σε 2 τηλεοράσεις.Δεν είπα ότι όλες οι πλασμα είναι καλύτερες απο όλες τις lcd.

Αλλα για εμένα αν βλέπεις ταινίες πας για plasma και εξηγούμαι γιατί.Για να δεις ταινίες για μένα πρέπει να είναι σκοτάδι(στο σκοτάδι οι plasma κυριαρχούν)δεν θέλω αντιρήσεις σε αυτό.Οπότε για μένα οι lcd είναι για τη μέρα και για τηλεοπτικό και οι plasma που βγαίνουν απο 42 και πάνω είναι για βράδυ και για ταινίες HD.

Το ότι πληρώνεις πέρνεις δεν είναι πάντα ανάλογο.Δεν νομίζω ότι με 539 ευρο θα έβρισκα καλύτερη εικόνα απο Lcd σε 42".

Και προσωπικά για μένα τηλεοράσεις που έχουν πάνω απο 1000ρικο τις θεωρώ υπερβολή.Τον άλλο χρόνο θεωρείται παλιά.

Καλύτερα λίγο πιο φθηνές και συχνές ανανεώσεις κάθε 2 χρόνια(γνώμη μου)...

Μην το λες αυτο γιατι στους ιθαγενεις εδιναν καθρεφτάκια και τους επαιρναν το χρυσαφι.:p

Άν θέλεις να χτενιστείς, το καθρεφτάκι είναι πιο πολύτιμο από το χρυσάφι, πόσο δε μάλλον αν δεν έχεις ούτε τραπεζικό σύστημα, ούτε χρυσοχόους και δεν υπάρχει ακόμα και καμμία τεχνολογική χρήση του χρυσού... :p :flipout:

Μην το λες αυτο γιατι στους ιθαγενεις εδιναν καθρεφτάκια και τους επαιρναν το χρυσαφι.:p

Φυσικό ήταν. Το χρυσάφι δεν ήταν πολύτιμο για αυτούς...
Είχαν πολύ από δαύτο. Καθρεφτάκια πάλι δεν είχαν...

πάντως για μένα όση ασχολείστε με της πλάσμα σας θεωρώ ήρωες
πραγματικά τη βλέπεται που να αξιζη ακόμα δεν εχω καταλαβη
απεχουν πολη απο της καλες LCD και στης ταινιες
εφχωμαι να δειται μια ταινια σε μια 3ντη LCD που ειναι πολη δυνατες στο 2ντη να δειται τη χανεται τωσα χρωνια
μη σας βαλω να δειται της philips cinema εκει απλα θα το ζησεται οπιο εργακη και να δειται
βαλε τη cinema διπλα στη kuro και θα το ζησεις για τα καλα το εργακι

Φυσικό ήταν. Το χρυσάφι δεν ήταν πολύτιμο για αυτούς...
Είχαν πολύ από δαύτο. Καθρεφτάκια πάλι δεν είχαν...

Ετσι και στην σημερινη εποχη εχουμε πολλα ευρω και μας λειπουν τα λαμπακια.

Και το εχουν καταλαβει καποιοι και μας δουλευουν.-bye-

βαλε τη cinema διπλα στη kuro και θα το ζησεις για τα καλα το εργακι

χαρας τη τηλεωραση
αλο ενα ψεμα απο αυτα που λεγωνται πλασμα
εσεις δεν βλεπεται τν απλα διαβαζεται αφτα που γραφουν και εισται ευχαρηστημενη με αφτο
βαλε τη cinema να δης ταινια και θα καταλαβης τη συνωμοσια υπαρχη τοσα χρωνια στο θεμα τν
η πλασμα ειναι πολη κατωτερη μιας LCD
τα ωργανα μετρησης που χρησιμοπιουνται ειναι ´´στημενα´´ετση οστε να βγαζουν καλητερες της πλασμα
το παρον και το μελον ειναι η LCD τον παρελθον μπορη και η kuro αν και αφτη πελατομενη ειναι απο την παλιοτερη cinema

χαρας τη τηλεωραση
εσεις δεν βλεπεται τν απλα διαβαζεται αφτα που γραφουν και εισται ευχαρηστημενη με αφτο
βαλε τη cinema να δης ταινια και θα καταλαβης τη συνωμοσια υπαρχη τοσα χρωνια στο θεμα τν
τα ωργανα μετρησης που χρησιμοπιουνται ειναι ´´στημενα´´ετση οστε να βγαζουν καλητερες της πλασμα
το παρον και το μελον ειναι η LCD τον παρελθον μπορη και η kuro αν και αφτη πελατομενη ειναι απο την παλιοτερη cinema

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Φίλε μου είσαι απίστευτος!!! Keep walking!!!

Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

χαρας τη τηλεωραση

Έχουμε και κατηγορία για ανέκδοτα σε περίπτωση που χάθηκες μέσα στις κατηγορίες.....στην Επί Παντός βρίσκεται...-bye--bye-

χαρας τη τηλεωραση

Αν συνέγραφες κωμωδίες θα είχες μεγάλη πέραση τελικά :rofl::rofl::rofl:

Ακόμα χτυπιέμαι κάτω απο τα γέλια :flipout::flipout::flipout:

.......τον παρελθον μπορη και η kuro αν και αφτη πελατομενη ειναι απο την παλιοτερη cinema

Aν και απ' τα γραφόμενά σου δεν εξάγεται κάποιου είδους λογικό συμπέρασμα, αν εννοείς ότι η περυσινή 21:9 είναι καλύτερη από kuro, προφανώς δεν έχεις δει καμία απ' τις δύο. Η περυσινή cinema δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τις μέτριες plasma. Είναι μία πολύ μέτρια τηλεόραση που το μόνο πάνω της που εντυπωσιάζει είναι η διάστασή της.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι ως συνήθως......

χαρας τη τηλεωραση

Έλιωσα μιλάμε ωραίος ρε τρελε...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043