πάντως για μένα όση ασχολείστε με της πλάσμα σας θεωρώ ήρωες
πραγματικά τη βλέπεται που να αξιζη ακόμα δεν εχω καταλαβη
απεχουν πολη απο της καλες LCD και στης ταινιες
εφχωμαι να δειται μια ταινια σε μια 3ντη LCD που ειναι πολη δυνατες στο 2ντη να δειται τη χανεται τωσα χρωνια
μη σας βαλω να δειται της philips cinema εκει απλα θα το ζησεται οπιο εργακη και να δειται
Φίλε μου καλέ, αν δεις κανέναν που έχει μετανιώσει που πήρε τη 46c8000, και θέλει να τη πετάξει, πες του να μη ταλαιπωρηθεί, έρχομαι εγώ να τη πάρω για να έχω δύο σκουπίδια στο σπίτι μου, μιας και είναι για πέταμα.Δηλαδή το 90% του avclub είμαστε ήρωες σωστά?
Οι καλές lcd δεν φτάνουν τις καλές plasma ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα:
Πήγα στο Public στο κοσμος θεσσαλονίκης πριν καιρό.Είχε στη γωνία χωρίς φως απο πάνω τις 46c8000 και την 50lg pq3000.Η πρώτη αν και μικρότερη στα 2000 ευρό και η lg μεγαλύτερη στα 699 ευρό.Περιττό να πω ότι στα μάτια μου και γενικά όλη η οικογένεια προτίμησε την lg ως πολύ καλύτερη εικόνα(και τότε κατάλαβα πόσο για πέταμα είναι αυτές οι led και πόσο μας εκμεταλεύονται με αυτό το marketing).
Σκέψου ότι οι plasma εχουν χρόνια στην αγορά και σίγουρα έχουν βελτιωθεί αρκετά.Οι led ακόμα τώρα βγήκαν και έχουν πολλά ελλατώματα μέχρι να δείχνουν καλά.Όσο για τις απλές lcd απλά δεν γίνεται να δείξουν καλύτερα.
Όσο για το 3d που λές ας μην μηλήσω καλύτερα.Πεταμένα λεφτά μέχρι εκεί που δεν πάει.Ελάχιστες ταινίες το υποστηρίζουν και γενικά γιατί δηλαδή να κάθομαι να φοράω γυαλιά για να βλέπω τηλεόραση?Δεν νιώθω άνετα τελος.
Σε κανα 2 χρόνια τότε ναι χωρίς γυαλιά και χίλιες φορές πιο ρεαλιστικό.
Η philips cinema έχει 4000 euro οπότε είναι για πολύ λίγους.Μην την βάζεις στο θέμα.
Φίλε μου καλέ, αν δεις κανέναν που έχει μετανιώσει που πήρε τη 46c8000, και θέλει να τη πετάξει, πες του να μη ταλαιπωρηθεί, έρχομαι εγώ να τη πάρω για να έχω δύο σκουπίδια στο σπίτι μου, μιας και είναι για πέταμα.
Επίσης αμα σου τύχει να βρείς και κανέναν που την έχει, βοηθησέ τον να τη κακορυθμίσει, καταλαβαίνεις τώρα , για να ξαναδείς αυτό που είδες στο Public στο κοσμος θεσσαλονίκης και να ξαναδικαιωθείς.....![]()
Δηλαδή το 90% του avclub είμαστε ήρωες σωστά?
Οι καλές lcd δεν φτάνουν τις καλές plasma ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα:
Πήγα στο Public στο κοσμος θεσσαλονίκης πριν καιρό.Είχε στη γωνία χωρίς φως απο πάνω τις 46c8000 και την 50lg pq3000.Η πρώτη αν και μικρότερη στα 2000 ευρό και η lg μεγαλύτερη στα 699 ευρό.Περιττό να πω ότι στα μάτια μου και γενικά όλη η οικογένεια προτίμησε την lg ως πολύ καλύτερη εικόνα(και τότε κατάλαβα πόσο για πέταμα είναι αυτές οι led και πόσο μας εκμεταλεύονται με αυτό το marketing).
Σκέψου ότι οι plasma εχουν χρόνια στην αγορά και σίγουρα έχουν βελτιωθεί αρκετά.Οι led ακόμα τώρα βγήκαν και έχουν πολλά ελλατώματα μέχρι να δείχνουν καλά.Όσο για τις απλές lcd απλά δεν γίνεται να δείξουν καλύτερα.
Όσο για το 3d που λές ας μην μηλήσω καλύτερα.Πεταμένα λεφτά μέχρι εκεί που δεν πάει.Ελάχιστες ταινίες το υποστηρίζουν και γενικά γιατί δηλαδή να κάθομαι να φοράω γυαλιά για να βλέπω τηλεόραση?Δεν νιώθω άνετα τελος.
Σε κανα 2 χρόνια τότε ναι χωρίς γυαλιά και χίλιες φορές πιο ρεαλιστικό.
Η philips cinema έχει 4000 euro οπότε είναι για πολύ λίγους.Μην την βάζεις στο θέμα.
φηλε δεν μπορης να συγκρινης μια LCD με μια Plasma
δεν εχω δη ποτε στη ζωη μου να παιζη ωραια μια Plasma ουτε σε ταινιες ουτε σε τιποτα
για μενα η Plasma ειναι απαραδεκτες στα παντα
εχω ξαναπη οταν μπενω σε ενα καταστημα με τηλεωρασης
της πλασμα της αναγνωριζω αμεσως απο τη χαλια εικονα που εχουν
ποσο τυχαιο μπορη να ειναι αφτο?
Στο σπίτι είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα αφού οι plasma είναι πολύ καλύτερες.Πέρνα μια βόλτα να το διαπιστώσεις.
Εξαρτάται την πλάσμα. Και εξαρτάται την LCD.
Εγώ πάντως που πήρα πλάσμα χωρίς φίλτρα στο πάνελ, παίζει σχεδόν όπως τις βλέπεις στο κατάστημα την ημέρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι πλάσμα είναι έτσι. Σε γενικές γραμμές, ότι πληρώνεις παίρνεις (δυστυχώς...)...
Σε γενικές γραμμές, ότι πληρώνεις παίρνεις (δυστυχώς...)...
Μην το λες αυτο γιατι στους ιθαγενεις εδιναν καθρεφτάκια και τους επαιρναν το χρυσαφι.![]()
Μην το λες αυτο γιατι στους ιθαγενεις εδιναν καθρεφτάκια και τους επαιρναν το χρυσαφι.![]()
βαλε τη cinema διπλα στη kuro και θα το ζησεις για τα καλα το εργακιπάντως για μένα όση ασχολείστε με της πλάσμα σας θεωρώ ήρωες
πραγματικά τη βλέπεται που να αξιζη ακόμα δεν εχω καταλαβη
απεχουν πολη απο της καλες LCD και στης ταινιες
εφχωμαι να δειται μια ταινια σε μια 3ντη LCD που ειναι πολη δυνατες στο 2ντη να δειται τη χανεται τωσα χρωνια
μη σας βαλω να δειται της philips cinema εκει απλα θα το ζησεται οπιο εργακη και να δειται
Φυσικό ήταν. Το χρυσάφι δεν ήταν πολύτιμο για αυτούς...
Είχαν πολύ από δαύτο. Καθρεφτάκια πάλι δεν είχαν...
βαλε τη cinema διπλα στη kuro και θα το ζησεις για τα καλα το εργακι
χαρας τη τηλεωραση
αλο ενα ψεμα απο αυτα που λεγωνται πλασμα
εσεις δεν βλεπεται τν απλα διαβαζεται αφτα που γραφουν και εισται ευχαρηστημενη με αφτο
βαλε τη cinema να δης ταινια και θα καταλαβης τη συνωμοσια υπαρχη τοσα χρωνια στο θεμα τν
η πλασμα ειναι πολη κατωτερη μιας LCD
τα ωργανα μετρησης που χρησιμοπιουνται ειναι ´´στημενα´´ετση οστε να βγαζουν καλητερες της πλασμα
το παρον και το μελον ειναι η LCD τον παρελθον μπορη και η kuro αν και αφτη πελατομενη ειναι απο την παλιοτερη cinema
χαρας τη τηλεωραση
εσεις δεν βλεπεται τν απλα διαβαζεται αφτα που γραφουν και εισται ευχαρηστημενη με αφτο
βαλε τη cinema να δης ταινια και θα καταλαβης τη συνωμοσια υπαρχη τοσα χρωνια στο θεμα τν
τα ωργανα μετρησης που χρησιμοπιουνται ειναι ´´στημενα´´ετση οστε να βγαζουν καλητερες της πλασμα
το παρον και το μελον ειναι η LCD τον παρελθον μπορη και η kuro αν και αφτη πελατομενη ειναι απο την παλιοτερη cinema
χαρας τη τηλεωραση
.......τον παρελθον μπορη και η kuro αν και αφτη πελατομενη ειναι απο την παλιοτερη cinema
χαρας τη τηλεωραση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.