LCD vs. Plasma TVs

Και οι αγοραστές των Golf,τα ίδια λένε.
Ότι τριπλάρουν και σκοράρουν.
Το ότι είναι όμως κάθε 3 και λίγο στο συνεργείο δεν το λένε.

Τι γινεται? Εμφυλιος στις ταξεις των οπαδων των πλασμα?:Banane0:

Μου αρεσει που ο Σωκρατης μιλαει για βλαβες ενω ο ιδιος εχει LG που ειναι η πρωταθλητρια των βλαβων μακραν του δευτερου!:firstprize:

Re: Απάντηση: LCD vs. Plasma TVs

Και οι αγοραστές των Golf,τα ίδια λένε.
Ότι τριπλάρουν και σκοράρουν.
Το ότι είναι όμως κάθε 3 και λίγο στο συνεργείο δεν το λένε.
Ποια εταιρία εμπιστεύεσαι εσύ;

Σε ποιο έχει δίκαιο; Σε αυτό για τα golf:smash:;;; Η σε αυτό για το service των panasonic;

Εγω παντως εμπιστευομαι και τα VW και την Panasonic. Πληρως αξιοπιστη μαρκα τηλεορασεων (οπως και αυτοκινητων) δεν υπαρχει.

Και στο κατω κατω η Panasonic εχει και ενα ονομα και δεν θα νομιζουν οσοι την δουν οτι ειναι κινεζικη.

Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Τι γινεται? Εμφυλιος στις ταξεις των οπαδων των πλασμα?:Banane0:

Μου αρεσει που ο Σωκρατης μιλαει για βλαβες ενω ο ιδιος εχει LG που ειναι η πρωταθλητρια των βλαβων μακραν του δευτερου!:firstprize:

Η δική μου LG έχει επισκεφθεί 2 φορές το service και αυτό για αναβάθμιση του firmware και όχι για βλάβες.
Φαντάζομαι ότι σε πείραξε πολύ περισσότερο αυτό που έγραψα για το Group VW και τα αστεία από αξιοπιστία αυτοκίνητά της...

Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση από μία τηλεόραση του χιλιάρικου να έχει την ίδια αξιοπιστία με μοντέλα που κοστίζουν 3-4 φορές τα λεφτά της.

Υ.Γ H Panasonic δεν κατασκευάζει μόνο plasma.

Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση από μία τηλεόραση του χιλιάρικου να έχει την ίδια αξιοπιστία με μοντέλα που κοστίζουν 3-4 φορές τα λεφτά της.

Υ.Γ H Panasonic δεν κατασκευάζει μόνο plasma.

εδω θα ειμαστε να δουμε αν τελικα ισχυει αυτο και ο μονος τροπος να το μαθουμε ειναι ο χρονος(εαν δεν παμε σε μεγαλυτερη και την αλλαξουμε)

εδω θα ειμαστε να δουμε αν τελικα ισχυει αυτο και ο μονος τροπος να το μαθουμε ειναι ο χρονος(εαν δεν παμε σε μεγαλυτερη και την αλλαξουμε)

Δεν είπα ότι ισχύει, είπα πως δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις με τις ακριβότερες υλοποιήσεις και κακώς αναφέρθηκα μόνο στην αξιοπιστία. Ισχύει για όλους τους τομείς.

Με βάση την άποψη των πολλών κατόχων πιστεύω πως για τα χρήματα που ζητάει είναι σούπερ.

Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Η δική μου LG έχει επισκεφθεί 2 φορές το service και αυτό για αναβάθμιση του firmware και όχι για βλάβες.
Φαντάζομαι ότι σε πείραξε πολύ περισσότερο αυτό που έγραψα για το Group VW και τα αστεία από αξιοπιστία αυτοκίνητά της...

Το Group VW ειναι πρωτο σε πωλησεις στην Ευρωπη με ποσοστο περιππου 20%. αυτο σημαινει οτι ειτε 1 στους 5 Ευρωπαιους ειναι βλακας η οτι εσυ δεν ξερεις και πολλα απο αυτοκινητα.
Εγω παντως ψηφιζω το δευτερο.

ΥΓ. Τι σχεση εχει η VW στο θεμα plasma vs LCD δεν το εχω καταλαβει ακομα.

Rivers κακά τα ψέμματα , έχω δει πολλές φορές golf πάνω σε καρότσα , χωρίς να είναι τρακαρισμένα ... Εδώ είδα porsche cayenne πάνω σε φορτηγό χωρίς τρακάρισμα !

Όποιος έχει κάποιο στατιστικό στοιχείο όσον αφορά τις βλάβες τηλεοράσεων ας το αναφέρει. Αλλιώς ότι και να λέμε δεν αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα. Λογικό είναι αυτές που πουλάνε περισσότερο να έχουν και περισσότερες βλάβες.

Αν είχαμε κάποια συγκεκριμένα ποσοστά θα μπορούσαμε να κρίνουμε, τώρα κάνουμε υποθέσεις.

Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Το Group VW ειναι πρωτο σε πωλησεις στην Ευρωπη με ποσοστο περιππου 20%. αυτο σημαινει οτι ειτε 1 στους 5 Ευρωπαιους ειναι βλακας η οτι εσυ δεν ξερεις και πολλα απο αυτοκινητα.
Εγω παντως ψηφιζω το δευτερο.

ΥΓ. Τι σχεση εχει η VW στο θεμα plasma vs LCD δεν το εχω καταλαβει ακομα.
Ίσως να σημαίνει ότι 1 στους 5 έχει άγνοια. ;)

Rivers κακά τα ψέμματα , έχω δει πολλές φορές golf πάνω σε καρότσα , χωρίς να είναι τρακαρισμένα ... Εδώ είδα porsche cayenne πάνω σε φορτηγό χωρίς τρακάρισμα !

Kαι εγω εχω δει ολοκαινουργια Μercedes C class να εχει μεινει στη μεση του δρομου. Απο εκει και περα ομως προτιμω μια "αναξιοπιστη" Cayenne η C class απο ενα "αξιοπιστο" Hyundai Accent.:twoguns:

YΓ. Ολη αυτη η συζητηση μου θυμιζει τον μυθο του Αισωπου με την αλεπου με την κομμενη ουρα.:Banane0:

Όντως δεν ξέρω και πολλά από αυτοκίνητα αφού το ένα από τα 2 μου αυτοκίνητα είναι Golf...

Η εκτιμηση μου για σενα μολις ανεβηκε.-bye-

Τελικα θα μας πεις τι επαθες με τις Panasonic ρε Σωκρατη? Μυγα σε τσιμπησε?:BDGBGDB55:

Last edited:
Την πρώτη νίλα την είχα πάθει με μια βραβευμένη 36άρα 16:9 crt που είχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια κοντά στο 1.000.000δρχ.
Η πιο άθλια εικόνα που είχα δει έως τότε.
Ευτυχώς την είχα αγοράσει από γνωστό και μέσα σε 3 ημέρες ξαναγύρισε στο κατάστημα.
Την δεύτερη την έπαθα πριν από λίγο καιρό όταν πήγα ν´αγοράσω την 37άρα plasma της.
Κάπου εδώ μέσα είχα γράψει τις εντυπώσεις μου,οι οποίες ήταν πολύ άσχημες με κύριο πρόβλημα,τις μαύρες "ρυτίδες'' που έβλεπα στα πρόσωπα.

offtopic,τα αυτοκίνητα του group VW που είχα στην κατοχή μου:

Attachments

• A4 1.8T 2003-2004A.jpg
    A4 1.8T 2003-2004A.jpg
    114.3 KB · Views: 38
  • AUDI A4 S-LINE 007.JPG
    AUDI A4 S-LINE 007.JPG
    74.9 KB · Views: 34
  • AUDI A3 013.JPG
    AUDI A3 013.JPG
    74.6 KB · Views: 32
  • GOLF 2.0 2006.JPG
    GOLF 2.0 2006.JPG
    46.7 KB · Views: 38

[ΟFF Topic]

Το Α4 ειναι ιδιο χρωμα με το (υπο πωληση) δικο μου (Dolphin Grey). Εγω εχω 16αρες ζαντες ομως ενω εσυ εχεις 18αρες (απο το προηγουμενο RS4) απο οτι βλεπω.-bye-

[/OFF Topic]