LCD vs. Plasma TVs

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Παιδιά είπα :flipout:... δεν αφορά εσένα :ernaehrung004:

αφου την τρελα μου την ξερεις με τις Kuro :worshippy:,πως να ηρεμησω?:flipout:

τεσπα,λογοτυπο στην px70 εχω δει αλλα φευγει αμεσως μολις αλλαξεις καναλι η πηγη αλλα προχθες λογω ποδοσφαιρου εμεινε στο ΝΕΤ περιπου εξη ωρες συνεχομενα και μου εκανε εντυπωση οτι δεν ειχε αφησει καποιος ιχνος.
edit:νομιζω οτι κατι ξερεις περισοτερο σε αυτο το θεμα

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Μια χαρά είναι η panny... Μην ξεχνάς και πόσο κάνει.
Όλες οι τηλεοράσεις έχουν τα τρωτά τους, τα εκτιμάς και πράτεις ανάλογα. Εγώ πχ μετά από τη συμβίωση με την 428ΧD έχω ´μετανοιώσει που πήρα panel 1024Χ768 σε 16:9 τηλεόραση.
Όχι επειδή η ανάλυση είναι χαμηλή, αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου η εικόνα είναι τέλεια, αλλά είναι 4:3 και με ταλαιπωρεί το aspect.
Α ρε Μπάμπη...-bye-

Έχεις Pioneer....έχεις τέλειο σήμα σε 1.024 Χ 768 (720ρ)....και έχεις και πέντε αστέρια....

...άντε να δω τώρα...ποιος θα αρχίσει να σου λέει για 1.080ρ....και για το λάθος που έχει κάνει....που δεν πήρες FULL HD...

Υ.Γ. 1: Άντε ντε ....ορμάτε του....δεν βλέπετε τι γράφει ο άνθρωπος...?????...λέει ότι έχει 1.024 Χ 768 ....με τέλεια εικόνα.....φάτε τον....

Υ.Γ. 2: Αν δεν τον φάτε εδώ ...να τον τυλίξουμε ...για να τον πάρετε σπίτι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Υ.Γ. 1: Άντε ντε ....ορμάτε του....δεν βλέπετε τι γράφει ο άνθρωπος...?????...λέει ότι έχει 1.024 Χ 768 ....με τέλεια εικόνα.....φάτε τον....

Υ.Γ. 2: Αν δεν τον φάτε εδώ ...να τον τυλίξουμε ...για να τον πάρετε σπίτι...

Ότι ήταν να μου πούν μου το είπαν πρίν 2 χρόνια... Όταν έψαχνα τηλεόραση κι έγραφα οτι οι LCD είναι μόνο για monitor, κι οτι στο τηλεοπτικό ή χαμηλής ανάλυσης σήμα είναι για κλωτσιές...
icon10.gif

Εκεί να δείς τι άκουσα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Ότι ήταν να μου πούν μου το είπαν πρίν 2 χρόνια... Όταν έψαχνα τηλεόραση κι έγραφα οτι οι LCD είναι μόνο για monitor, κι οτι στο τηλεοπτικό ή χαμηλής ανάλυσης σήμα είναι για κλωτσιές...
icon10.gif

Εκεί να δείς τι άκουσα....

σωστος
Πεστα σε μερικους που κολλανε σε μαρκετινιστικα τρυκ και αναλυσεις

Λιγο star ειδα εχθες το βραδυ (καμια ωριτσα), και σημερα ανοιξα την TV στην HDMI εισοδο χωρις σημα (μαυριλα) και απο κοντα φαινοταν το σημα του star...
To προβλημα μια χαρα υπαρχει... απλα δε φαινεται απο αποσταση...
Καταντησε στρουθοκαμηλισμος! Κοιταω αλλου αρα δεν υπαρχει!
Μη τρελαθουμε ρε παιδια... επιτελους! Με την φανατιλα χασατε και την οραση σας???!!!

Ασε ρε φιλε εχω αφησει 3 ωρες τηλοεραση χθες ανοιχτη να παιζει νετ τουρκια - ελβετια και Euronet μετα δεν προσεξα καμια μονιμη σκια την επομενη μερα
Καλα αν θες να συνεχισεις το flame προβλημα σου τι καθεστε και του απανταντε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν εχει px80

ας μην το προσωποποιούμε παιδιά .. δεν υπάρχει λόγος .

Έχεις δίκιο...δεν ξέρω για τους άλλους .....

...αλλά εγώ μιλάω γενικά..... και αναφέρομαι σε διάττοντες αστέρες του Ελληνικού πενταγράμμου...οι οποίοι μέσα σε μία νύχτα ...και με μια εμφάνιση σε σκυλάδικο βου κατηγορίας...έχουν την απαίτηση...όχι μόνο να βγάλουν CD....αλλά να γίνει και πλατινένιο....

Καλα αν θες να συνεχισεις το flame προβλημα σου τι καθεστε και του απανταντε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν εχει px80

XAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXA

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

σωστος
Πεστα σε μερικους που κολλανε σε μαρκετινιστικα τρυκ και αναλυσεις

Εχμ... ΑΝ ειδες... μιλουσε για πριν 2 χρονια...
Σκιες δε βλεπεις, burn in δε βλεπεις, το οτι η philips 9603 δε βλεπεις οτι ειναι καλυτερη, τα ποστ του φορουμ δε τα βλεπεις...
ε, τορα εξηγουνται γιατι ολα σου φαινονται τελεια!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :BDGBGDB55:

Energy πάντως πολύ θάψιμο της έριξες της τβ σου....
Δεν μας βάζεις καμιά φωτό της με ένα χαρτάκι να γράφει energy μπροστά;
:idea::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Εχμ... ΑΝ ειδες... μιλουσε για πριν 2 χρονια... το οτι η philips 9603 δε βλεπεις οτι ειναι καλυτερη....
Από ποιά ...από την δύο ετών 428XD...???

....είναι καλύτερη η 9603....????

Sorry...μπερδεύτηκα.....:nounder:

Energy πάντως πολύ θάψιμο της έριξες της τβ σου....
Δεν μας βάζεις καμιά φωτό της με ένα χαρτάκι να γράφει energy μπροστά;
:idea::BDGBGDB55:

Οχι και θαψιμο... ειπα! ειναι γ@μω της TV... απλα κανω λιγο πλακα στον trisalon γιατι τσιμπαει...
Οσο για το χαρτακι με το "eNeRGy"... απορω πως παιρνεις στα σοβαρα τον trisalon... παντως εχω καλυτερη ιδεα για την photo...

dscf2663zd9.jpg

:ernaehrung004:

ΥΓ. Αν θες υψηλοτερη αναλυση στη φωτο, ή αλλο DVD να παιζει, ή χαμηλοτερο ISO ωστε να μην εχει πολυ θορυβο, πες μου!!! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

Από ποιά ...από την δύο ετών 428XD...???

....είναι καλύτερη η 9603....????

Sorry...μπερδεύτηκα.....:nounder:

Οχι βρε... αστο... καμια σχεση το ενα με το αλλο...!

Οι μπάρες ρύθμισης εικόνας έχουν 63 κλικ (τώρα θα μας κοροϊδεύουν αλλά τι να κάνουμε), εκτός από την οξύτητα που έχει 6 κλικ, δοκίμασε λοιπόν (τα κλικ από αριστερά προς τα δεξιά):

Mode: Κανονική
Αντίθεση: 33
Φωτεινότητα: 32
Χρώμα: 30
Οξύτητα: 2
Ισοροπία χρώματος: Κανονική
Διαχείριση Χρώματος: ΝΑΙ
P-NR: Ελάχιστο
3D-COMB:ΝΑΙ

(Από ΜΕΝΟΥ Ρυθμίσεων : Εξοικονόμηση ενέργειας: ΟΧΙ)