Καλησπερα και παλι!Λοιπον αυτη τη φορα εχω μπερδευτει ακομα περισσοτερο!Εχω αποφασισει τη μαρκα αλλα οχι την τεχνολογια!Ειμαι αναμεσα στη samsung ps50b650 και στη le46b650!Δεν ξερω ποια να παρω το θεμα μεγεθους για μενα δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο οσο η ποιοτητα εικονας!Οπως ειπα και πιο πανω η τηλεοραση προοριζεται για απλο αναλογικο σημα!Οσες πλασμα ειδα μου αρεσε περισσοτερο η εικονα τους!Τη 46αρα lcd δεν την ειδα στο μαγαζι γιατι δεν την ειχε διαθεσιμη εκεινη τη στιγμη!Ειδα τηn αντιστοιχη 40αρα ομως!Δεν ξερω ρε παιδια η ορισμενοι δεν προσεχουν τις ρυθμισεις και τις βαζουν οπως να ναι η δεν ξερω και γω!Τη αντιστοιχη 40αρα για παραδειγμα που την ειχε να παιζει στο sky24(μενω ιταλια) δεν με ενθουσιασε η εικονα που ειχε στο απλο σημα!Αντιθετα ολες οι πλασμα ειχαν αρκετα καλυτερη εικονα πιο καθαρη και χρωματιστη οχι θαμπη!Τουλαχιστον ετσι μου φαινοταν εμενα!Δεν ξερω αν τις εβλεπα ολες να παιζουν σε HD πως θα ηταν!Αλλα σε απλο σημα εβλεπα διαφορα!Απο την αλλη ομως φοβαμαι για το burn in και καπου αλλου μαλιστα διαβασα πως ναι μεν η ποιοτητα εικονας στην plasma εινα καλυτερη απο αυτη της LCD αλλα για μερικους μονο μηνες!Οσοι ειδικοι προσελθετε και διαφωτιστε με να παρω μια αποφαση!Ευχαριστω!Ξεχασα να πω πως ειναι πανω κατω και στην ιδια τιμη!
Ευχαριστω πραγματικα για την πολυτιμη βοηθεια που μου δωσατε!Οπως βλεπω παω για plasma!!Μεσα στο δεκεμβρη βλεπω να την αγοραζω!Αν εχει πεσει και η τιμη ακομα καλυτερα!Θα τα επενδυσω για κανενα home cinema αργοτερα!Απλα μια τελευταια ερωτηση!Υπαρχει καποιος τροπος για να "στρωσω" την τηλεοραση ωστε να μειωσω ακομα περισσοτερο την πιθανοτητα burn in?
. Μία τηλεόραση plasma έχει σαφώς καλύτερη εικόνα από μίας αντίστοιχης τιμής LCD.
Καλή αγορά λοιπόν.....
.......
Μία τηλεόραση plasma έχει σαφώς καλύτερη εικόνα από μίας αντίστοιχης τιμής LCD.....
Ποιο θεώρημα το λέει αυτό? Γιατί στα mid level οι πλάσμα υπερέχουν σε μαύρο ενώ οι lcd σε χρώματα.
led και πάλι led
Αυτα που λεγαμε παλιοτερα οτι οι πλασμα εχουν καλυτερο μαυρο , και κινηση οτι οι LCD εχουν μεγαλυτερη αναλυση και λεπτομερεια κτλ. τα παντα εχουν αλλαξει...νοημα πλεον εχει μονο η συγκριση συγκεκριμενης πλασμα με συγκεκριμενη LCD...![]()
Η τεχνολογια ειναι τεχνολογια , δεν αλλαζει με μεζοβεζικες λυσεις τυπου led , η αναλυση παντου ιδια ειναι και το τελευταιο πραγμα ειναι που κοιτας σε τηλεοραση , οσο για την λεπτομερια = image sharpering και εδω κυριαρχουν οι plasma
Για να χτυπηθει η πλασμα πρεπει να βγει εντελως καινουργια τεχνολογια
Δεν θελω να ανοιξω παλι διαμαχη αλλα αυτο που λες ειναι ακριβως το αναποδο απο οτι ισχυει στην πραγματικοτητα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.