LCD waterproof. Υπάρχει;

17 June 2006
25,332
Αθήνα
Εχετε υπ' όψιν σας αν υπάρχει κανά μοντέλο waterproof? Την θέλω για το μπάνιο μέχρι 32". Οχι βέβαια για να την βάζω μέσα στο νερό, αλλά για να έχει αντοχή στους υδρατμούς.
Βέβαια υπάρχει και η λύση να φτιάξω custom κουτί αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από κανέναν κατασκευαστή διότι απλά θα έκλεινε τον εξαερισμό.
Εχετε τίποτα κατά νου;

36_11_7.gif

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω!!!

Τηλεόραση στο μπάνιο; :grinning-smiley-043
Πόση ώρα κάθεσαι; Μήπως είσαι δυσκοίλιος; Α, βάλε και δυνατά ηχεία γιατί θα "πνίγεται" ο ήχος από τους "περιβάλλοντες θορύβους" :flipout:

Last edited:
Τασο αμα δεν ειναι Full Hd να μην την παρεις!!!

Ρε θα μας τρελανεις εσυ!!!

-bye-

Περα απ την πλακα εχω την εντυπωση πως αυτο που ψαχνεις ακομα και αν υπαρχει δεν νομιζω να το βρεις στην Ελλαδα.

@silent: Τι πήγε και βρήκε ο άνθρωπος...

Ρε, καμμιά τηλεόραση Heat resistant για να παίζει πλάι σε χυτήριο ξέρετε;;;;

Παναγιώτη είναι σε άλλο όροφο ο pearl......

Το έχω σκεφτεί αλλά δεν είναι μόνο η μπροστινή κάλυψη από γυαλί. Οι υδρατμοί εισχωρούν από παντού. Αν δεν είναι εργοστασιακό το αποτέλεσμα, το βλέπω πολύ χλωμό το αποτέλεσμα.

Πέτα την LG στο μπάνιο. Δεν παίρνει χαμπάρι!
Πέρα απ' την πλάκα, πέτα 1-2 ηχεία άμα θες, που είναι και εγγυημένα και άσε τις τηλεοράσεις, αν χαλάσουν θα κλαις τα λεφτά σου.

Και 32 κιόλας...

Κάτσε για να καταλάβω. Αυτοί κάνουν μετατροπές waterproof σε τηλεοράσεις;

(πάντως 5000 ευρώ για 32άρα θα πέσει ο JVC και θα με πλακώσει (και θα χει και δίκιο...)

Καλά μιλάμε είναι αγιογδύτες... δηλαδή πόσο κάνει μια 32άρα σκέτη; 1000; 1500 ευρώ; και πολλλλλλλα λέω. Και την φτάνουν 5000 με το κουτί;;; Δεν είμαστε καλά.

Καλά μιλάμε είναι αγιογδύτες... δηλαδή πόσο κάνει μια 32άρα σκέτη; 1000; 1500 ευρώ; και πολλλλλλλα λέω. Και την φτάνουν 5000 με το κουτί;;; Δεν είμαστε καλά.

Μήπως μπορείς να σκεφθείς σε ποιούς απευθύνονται;

Παιδιά έχω πολύ άκρη για πλεξιγλάς κατασκευή από 99% καθαρό πλεξιγλάς. Λέτε να φτιάξω ένα κουτί και να βάλω από δύο ανεμιστηράκια αθόρυβα από κάθε πλαϊνή πλευρά; όχι από την πάνω πλευρά για να μην στάζουν οι υδρατμοί μέσα.