Re: Απάντηση: LCD waterproof. Υπάρχει;
Εσύ το έκανες τελείως σαν την ταινία '' Βλέπω το θάνατό σου no3 "
Σοβαρά τώρα, ΑΝ Τάσο σκέφτεσαι πράγματι να πραγματοποιήσεις άυτή την ιδέα, ΓΙΑΤΙ σώνει και καλά να βάλεις LCD, και να την πληρώσεις και τόσα λεφτά ???
Βρες καμία παλιά τηλεόραση, ή κανένα μεταχειρισμένο monitor από PC, ή σε τελική ανάλυση βάλε μόνο ηχεία όπως είπαν παραπάνω για να ακούς ΜΟΝΟ μουσική....
Τώρα, το να έχεις και εικόνα υψηλής ευκρίνειας στο μπάνιο, δεν ξέρω ..... Είναι πολύ feature σκέψη για μας ........ στο βαθύυυυυ μέλλον ....

Μια φαντασιωση τωρα!!
Ειμαι στο wc και κανω το μπανακι μου..
Συχρονως παρακουλουθω και το matrix,o καιρος εξω ειναι βροχερος,εχει ξεσπασει καταιγιδα,Και ΚΑΖΑΜ ενας κεραυνος στην στεγη του σπιτιου μου,ο οποιος χτυπαει την κεραια μου,και εγω ειμαι στο μπανιο,και οι υδρατμοι εχουν ενωθει στα πλακακια και συνεπως στην οθονη μου,η οποια ειναι συνδεμενη με την κεραια!!!
R.I.P
Εσύ το έκανες τελείως σαν την ταινία '' Βλέπω το θάνατό σου no3 "

Σοβαρά τώρα, ΑΝ Τάσο σκέφτεσαι πράγματι να πραγματοποιήσεις άυτή την ιδέα, ΓΙΑΤΙ σώνει και καλά να βάλεις LCD, και να την πληρώσεις και τόσα λεφτά ???
Βρες καμία παλιά τηλεόραση, ή κανένα μεταχειρισμένο monitor από PC, ή σε τελική ανάλυση βάλε μόνο ηχεία όπως είπαν παραπάνω για να ακούς ΜΟΝΟ μουσική....
Τώρα, το να έχεις και εικόνα υψηλής ευκρίνειας στο μπάνιο, δεν ξέρω ..... Είναι πολύ feature σκέψη για μας ........ στο βαθύυυυυ μέλλον ....

Last edited: