LCD waterproof. Υπάρχει;

Re: Απάντηση: LCD waterproof. Υπάρχει;

Μια φαντασιωση τωρα!!
Ειμαι στο wc και κανω το μπανακι μου..
Συχρονως παρακουλουθω και το matrix,o καιρος εξω ειναι βροχερος,εχει ξεσπασει καταιγιδα,Και ΚΑΖΑΜ ενας κεραυνος στην στεγη του σπιτιου μου,ο οποιος χτυπαει την κεραια μου,και εγω ειμαι στο μπανιο,και οι υδρατμοι εχουν ενωθει στα πλακακια και συνεπως στην οθονη μου,η οποια ειναι συνδεμενη με την κεραια!!!
R.I.P

Εσύ το έκανες τελείως σαν την ταινία '' Βλέπω το θάνατό σου no3 " :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Σοβαρά τώρα, ΑΝ Τάσο σκέφτεσαι πράγματι να πραγματοποιήσεις άυτή την ιδέα, ΓΙΑΤΙ σώνει και καλά να βάλεις LCD, και να την πληρώσεις και τόσα λεφτά ???
Βρες καμία παλιά τηλεόραση, ή κανένα μεταχειρισμένο monitor από PC, ή σε τελική ανάλυση βάλε μόνο ηχεία όπως είπαν παραπάνω για να ακούς ΜΟΝΟ μουσική....

Τώρα, το να έχεις και εικόνα υψηλής ευκρίνειας στο μπάνιο, δεν ξέρω ..... Είναι πολύ feature σκέψη για μας ........ στο βαθύυυυυ μέλλον .... :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Last edited:

PETRAN;
Θα πρέπει να γίνει θήκη η οποία στην κάθε πλευρά της θα έχει δύο σωλήνες οι οποίες η μία στην είσοδο της θα έχει ανεμιστηράκι για εισαγωγή φρέσκου αέρα και η άλλη πάλι με ανεμιστηράκι που θα τον βγάζει..
Αν το κάνεις αυτό εννοείται οτι οι θύρες εισόδου και εξόδου του αέρα θα πρέπει να είναι σε διαφορετικά ύψη!

Τα προβλήματα που θα προκύψουν όμως είναι τα εξής:
1)Το κουτί που θα φτιάξεις πρέπει να μην θαμπώνει.
ΑΔΥΝΑΤΟΝ!
2)Το κουτί θα πρέπει να είναι απολύτως στεγανό.
Συμφωνο απολυτως,βεβαια εαν γινει αυτο παει και ο εξαερισμος της tv
3)Δεν ξέρω πως θα βγάλεις ήχο απο το κουτί.
Θα παιζει συχρονος στο ιδιο καναλι η tv του σαλονιου στο τερμα οπωτε θα την ακουει με μικρη καθυστερηση
4)Θα είναι σχετικά άσχημο γιατί απο την κάθε άκρη του κουτιού θα πρέπει να τρέχουν οι σωλήνες του αέρα.
Γουστα ειναι αυτα!!Θα πληρωσει!
5)Εννοείται οτι αέρα θα τραβάς απο άλλο δωμάτιο για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο υγρασίας..
Μηπως να βαλει εναν εξαερισμο επαγγελματικου τυπου??
6)Θα έχεις έξτρα θόρυβο απο τα ανεμιστηράκια αλλά δεν νομίζω να σε νοιάζει!
Λυσαμε ολα τα αλλα τωρα και θα μας πειραξει ο θορυβος??

7)Δεν ξέρω βέβαια αν θα δουλεύει το χειριστήριο
Ειναι το μονο που θα δουλευει σιγουρα!

8)Δεν ξέρω πως θα καθαρίζεις την εσωτερική επιφάνεια του κουτιού αν και δεν νομίζω να είναι μια διαδικασία που θα την κάνεις συχνά!
Λιγη βρομια δεν εβλαψε κανεναν!
Όλα τα παραπάνω αναιρούνται αν βρείς μια τηλεόραση με δείκτη προστασίας IP66 και πάνω.
Και εναν τρελο μαστορα που θα κατσει να ασχοληθει!!!
Εμενα παντως να με ξεχασεις!!!
Μην με κοιτας ετσι!

Last edited:
Τάσο αν η tv θα χρησιμοποιείται παράλληλα με υδρομασάζ τα προβλήματά σου λιγοστεύουν ... πολύ λιγότεροι υδρατμοί.... αν με εννοείς !!!!

Οπότε φτιάχνεις ένα κουτί που θα είναι στεγανό και με άνοιγμα εμπρός !!!

Για το θαμπωμα του plexiglass/γυαλιου παντως, οπως ολοι οι ψαροντουφεκαδες γνωριζουν η λυση ειναι ενα περασμα με κομμενη στη μεση πατατα. Ωμη.

Α ξέχασα...
Το κουτί θα πρέπει να έχει και υαολοκαθαριστήρα γιατί απο την εξωτερική πλευρά είναι δεδομένο οτι θα έχει υδρατμούς και δεν νομίζω να είσαι σε θέση κάθε λίγο και λιγάκι να την σκουπίζεις...:flipout:

Ρε σείς, οταν κάνει μπάνιο δεν θέλει να βλέπει, για το ......άλλο την θέλει ο άνθρωπος! Υδρατμούς στο ...... άλλο, χλωμό. Απλους ατμούς ...... σίγουρα! :flipout: :flipout:

Last edited:
Το κουτί αν είναι απολύτως στεγανό και έχει μόνο 2 θύρες οι οποίες θα χρησιμεύουν για τον αέρα δεν νομίζω οτι θα υπάρχει πρόβλημα στεγανότητας..

Άλλο δεν ξέρω ποιός θα απαντήσει!

Τι θα γίνει την ..............κρίσιμη στιγμή που το τζάμι-πλαστικό έχει γεμίσει εξωτερικά υδρατμούς και δεν θα μπορεί να βλέπει αλλά δεν θα μπορεί ούτε να σηκωθεί...
Εδώ νομίζω ο υαλοκαθαριστήρας είναι μονόδρομος!:flipout: :flipout: :flipout:

Ρε σείς, οταν κάνει μπάνιο δεν θέλει να βλέπει, για το ......άλλο την θέλει ο άνθρωπος! Υδρατμούς στο ...... άλλο, χλωμό. Απλους ατμούς ...... σίγουρα! :flipout: :flipout:

Ας μας πει με τι ατμους εχουμε να κανουμε να ξερουμε και τι γυαλι να βαλουμε :flipout: :flipout: :flipout:

-bye-

Τι forum είμαστε εμείς ΩΡΕ??????

Τα πάντα φτιάχνουμε οι φούστηδες!!!!

Πάντως, άμα καταφέρεις και το φτιάξεις, ανέβασε καμια φωτο να δούμε το αποτέλεσμα...

Αμάν βρε Τασο..ξεχνας...βαλε μια La Scala να τελείωσης...

Jacuzzi - La Scala για τους απαιτητικούς του Home Theater.. ;)

tub-jacuzzidvd.jpg

Project της Jacuzzi με τα εξής specs :

43" Plasma

-remote control που επιπλέει !!!.

-CD/AM/FM stereo .

-Surround sound system, εννοείται και dvd.
-Φωτισμός.

Και φυσικά το γνήσιο υδρομασάζ στο μπάνιο σας !!!!

Το μοντέλο κυκλοφόρησε το 2003... με τιμή από 29.000 $

Έχει καταργηθεί !!!!! οπότε πάλι θα πρέπει να με πάρει τηλ ο Τάσος ...:flipout: :flipout:

Να σε κάνει τι εφόσον καταργήθηκε το μοντέλο?

Να του καθαρίζεις την τηλεόραση απο τους υδρατμούς τις δύσκολες ώρες???:flipout: :flipout: :flipout:

Ναι.... θα κρατάω το φτερό για να του κάνω και αέρα !!!:flipout: :flipout: :flipout:

Γιατί να τραβάνε αέρα; Θα βγάζουν τον θερμό αέρα της τηλεόρασης.

???????...
Καί πως θα γίνει αυτό; Για σκέψου.
Δεν γίνεται μόνο να βγάζουν αέρα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να υπάρχει και εισροή αέρα, δεν γίνεται αλλιώς.
Πρέπει να κάνεις τρύπα και προς τη μεριά του μπαλκονιού για τον εισερχόμενο αέρα. Μπορείς να κάνεις μια σχετικά μικρή και να την κλείσεις με σίτα.
Αέρας πάντως θα μπαίνει στο κουτί-απο τη στιγμή που θα βγαίνει-ούτως ή άλλως.