LCD waterproof. Υπάρχει;

Πάντως, αν ποτέ θελήσεις να την ρυθμίσεις, μην καλέσεις τον Μανώλη, δεν θα'ρθει!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Για το θαμπωμα του plexiglass/γυαλιου παντως, οπως ολοι οι ψαροντουφεκαδες γνωριζουν η λυση ειναι ενα περασμα με κομμενη στη μεση πατατα. Ωμη.

Εγω παντως οταν παγαινω για ψαροντουφεκο δεν παιρνω ζαρζαβατικα μαζι :flipout:

Χρησιμοποιοω την παροδοσιακη (και ακρως αποτελεσματικη) μεθοδο της... ροχαλας.

Τασο, μπορεις και εσυ να την φτυνεις. (κανει καλο και για το "ματι") :flipout:

Τάσο μου αρέσει η ιδέα σου! Εύχομαι να τα καταφέρεις...δυστηχώς δεν έχω καλές ιδέες ..αλλα άσε με να βάλω και εγω ενα αστείο πετραδάκι....

CRT με γυαλοκαθαριστήρες! :P

Εχετε υπ' όψιν σας αν υπάρχει κανά μοντέλο waterproof? Την θέλω για το μπάνιο μέχρι 32". Οχι βέβαια για να την βάζω μέσα στο νερό, αλλά για να έχει αντοχή στους υδρατμούς.
Βέβαια υπάρχει και η λύση να φτιάξω custom κουτί αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από κανέναν κατασκευαστή διότι απλά θα έκλεινε τον εξαερισμό.
Εχετε τίποτα κατά νου;

Εχετε ξεφυγει τελειως μου φαινετε.Τελος παντων μιας και ειναι δουλεια μου να βοηθαω τις καταναλωτικες σας ανυσηχιες, η λυση στο προβλημα του Τασου νομιζω οτι ειναι μια.Κυκλοφορουν κατι γυαλια της Sony που τα φορας και ειναι σαν να βλεπεις σε 50 τηλεοραση.Δες το και σαν ασφαλεια μιας και ετσι δεν προκειτε ποτε να σου πεταχτουν τα ματια εξω σε εκτεταμενο σφυξιμο:flipout: :flipout: ΠΡΟΣΟΧΗ μη ξεχνας να τα βγαζεις οταν τελειωνεις, υπαρχει κινδυνος να σκουπιστεις με το χαλακι:flipout: :flipout:

Τάσο 2 ιδέες:
1. Γιαλιά με τις οθονούλες που λόγω μικρού μεγέθους μπορούν να αδιαβροχοποιηθούν ικανοποιητικά. Μειονέκτημα η έλλειψη διάδρασης με άλλους ανθρώπους
2. Βιντεοπροβολή από άλλο χώρο. Ένα μικρό τζαμάκι στι θέση του τοίχου, με μια αντίσταση για τη θέρμανσή του ώστε να μην θαμπώνει όσο γίνεται βιντεοπροβολή. Επειδή θα είχε μικρό εμβαδόν (10χ10εκατοστά ή κάτι τέτοιο) αυτό γίνεται πανεύκολα και φθηνά. Αρχή λειτουργίας σαν αυτή του πίσω τζαμιού των αυτοκινήτων.

To θέμα παρακαλώ τον κο Μανιάτη, να μετατεθεί στις ιδιοκατασκευές δεν έχει καμία θέση στις τηλεοράσεις!!!:BDBDG54:

Μήπως πρέπει να ανοίξει νέα κατηγορία ????

WDIY....!!!!!