LE32R86BDX Αξίζει?

Γεια και από εμένα. Και εγώ την έχω αλλά έχω πρόβλημα με το PIP πότε ενεργοποιείται ???? Ξέρει κανείς να βοηθήσει!!!!! ευχαριστώ

Καλώς όρισες λοιπόν στο νέο σου σπιτικό.:ernaehrung004:

Νομιζω οτι το PIP αφορα ενα τηλεοπτικο καναλι και εικονα απο εξωτερικη πηγη (PC , DVD Player κτλ) και οχι δυο διαφορετικα καναλια. Αλλωστε η τηλεοραση δεν εχει δυο δεκτες.

Η επιλογή PIP δεν ενεργοποιείται καθόλου είτε έχω σαν πρώτη εικόνα ext1 ή ext2 κλπ και θέλω να βάλω σαν δεύτερη TV είτε το αντίθετο. Δεν συζητώ για δύο Τηλεοπτικά κανάλια φυσικά. Αλλά για δύο ext ή s-video ???
Ευχαριστώ

Η επιλογή PIP δεν ενεργοποιείται καθόλου είτε έχω σαν πρώτη εικόνα ext1 ή ext2 κλπ και θέλω να βάλω σαν δεύτερη TV είτε το αντίθετο. Δεν συζητώ για δύο Τηλεοπτικά κανάλια φυσικά. Αλλά για δύο ext ή s-video ???
Ευχαριστώ

Ενεργοποιείται όταν συνδέσεις κάτι με HDMI.

τι εννοει '' η εισοδος στο service menu will void your warranty? ωχ!'' δε μου το πατε αυτο............

Απάντηση: Re: LE32R86BDX Αξίζει?

Ευχαριστώ

Η επιλογή ΡΙΡ είναι ψιλοαπάτη στις Samsung. Ναι μεν δεν έχει δεύτερο δέκτη, αλλά δεν λειτουργεί στις εξωτερικές πηγές, παρά μόνο στην HDMI
Εχει έναν πίνακα μέσα στο manual που το εξηγεί. Δηλαδή ένα παλιό video VHS δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον δέκτη του για να δεις άλλο κανάλι μέσω scart ή s-video ή οτιδήποτε άλλο. Απάτη!

Re: Απάντηση: Re: LE32R86BDX Αξίζει?

Η επιλογή ΡΙΡ είναι ψιλοαπάτη στις Samsung. Ναι μεν δεν έχει δεύτερο δέκτη, αλλά δεν λειτουργεί στις εξωτερικές πηγές, παρά μόνο στην HDMI
Εχει έναν πίνακα μέσα στο manual που το εξηγεί. Δηλαδή ένα παλιό video VHS δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον δέκτη του για να δεις άλλο κανάλι μέσω scart ή s-video ή οτιδήποτε άλλο. Απάτη!

Eτσι και αλλιως υπαρχουν πολλοι που βρισκουν το PIP στις τηλεορασεις περιττο. Εγω ειμαι ενας απο αυτους.

Αλλωστε με το ζορι βρισκουμε ενα καναλι της προκοπης να δουμε κατι , που να βρουμε και το δευτερο?

Re: Απάντηση: Re: LE32R86BDX Αξίζει?

Eτσι και αλλιως υπαρχουν πολλοι που βρισκουν το PIP στις τηλεορασεις περιττο. Εγω ειμαι ενας απο αυτους.

Αλλωστε με το ζορι βρισκουμε ενα καναλι της προκοπης να δουμε κατι , που να βρουμε και το δευτερο?

Δεν συμφωνω οτι ειναι περιττο..
Με τις πολλες διαφημισεις που μπαινουν καθε λιγο ενω παρακολουθεις ενα προγραμμα που θελεις χρειαζεται...
να κανεις λιγο zapping αλλα σε pip να παρακολουθεις και ποτε θα τελειωσουν οι διαφημισεις σε αυτο που βλεπεις...

Το ΡΙΡ με διπλό δέκτη είναι πολύ χρήσιμο. Γλυτώνεις από την κατάρα των διαφημίσεων. Εγώ το έχω συνηθήσει τόσο πολύ που δεν μπορώ να παρακολουθήσω σε άλλη τηλεόραση.

Re: Απάντηση: LE32R86BDX Αξίζει?

Το ΡΙΡ με διπλό δέκτη είναι πολύ χρήσιμο. Γλυτώνεις από την κατάρα των διαφημίσεων. Εγώ το έχω συνηθήσει τόσο πολύ που δεν μπορώ να παρακολουθήσω σε άλλη τηλεόραση.

Ποιες lcd 32αρες το υποστηριζουν???

Εννοείς το PAP?(picture and picture).Από όσο ξέρω η LG 32LB2R και η 32D3000 SONY!!!!!!!!!(το είδα στο manual που κατέβασα!!!)

Η Sony απο οτι ξερω δεν εχει PIP , PAP και τα σχετικα με δυο καναλια παρα μονο ενα καναλι και απο μια εξωτερικη πηγη (πχ. DVD player).

Δεν αρκεί να λέει ότι έχει ΡΙΡ και ΡΑΡ πρέπει να έχει και δύο δέκτες. Διαφορετικά στο ΡΙΡ ή στο ΡΑΡ μπορείς να δεις μόνο κάποια εξωτερική πηγή. π.χ. ένα video ή ένα dvd ή ένα δορυφορικό δέκτη κλπ.

Re: Απάντηση: LE32R86BDX Αξίζει?

Kαι τωρα ενα ερωτημα για δυνατους λυτες:

Αφου η Sony εχει και αναλογικο και ψηφιακο δεκτη γιατι δεν μπορει να δειξει 1 αναλογικο και 1 ψηφιακο καναλι ταυτοχρονα (με PIP η PAP)?

Θα δωσω την απαντηση αργοτερα. Οποιος το βρει κερδιζει μια Samsung 32R86BDX.:Banane0: