ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
νέε φίλε μας καλωσήρθες στην μεγάλη παρέα μας!!!
τι λέτε οι κάτοχοι???...για να βοηθήσουμε τον φίλο μας...
τι λέτε οι κάτοχοι???...για να βοηθήσουμε τον φίλο μας...
Γεια και από εμένα. Και εγώ την έχω αλλά έχω πρόβλημα με το PIP πότε ενεργοποιείται ???? Ξέρει κανείς να βοηθήσει!!!!! ευχαριστώ
Η επιλογή PIP δεν ενεργοποιείται καθόλου είτε έχω σαν πρώτη εικόνα ext1 ή ext2 κλπ και θέλω να βάλω σαν δεύτερη TV είτε το αντίθετο. Δεν συζητώ για δύο Τηλεοπτικά κανάλια φυσικά. Αλλά για δύο ext ή s-video ???
Ευχαριστώ
Η επιλογή PIP δεν ενεργοποιείται καθόλου είτε έχω σαν πρώτη εικόνα ext1 ή ext2 κλπ και θέλω να βάλω σαν δεύτερη TV είτε το αντίθετο. Δεν συζητώ για δύο Τηλεοπτικά κανάλια φυσικά. Αλλά για δύο ext ή s-video ???
Ευχαριστώ
Η επιλογή ΡΙΡ είναι ψιλοαπάτη στις Samsung. Ναι μεν δεν έχει δεύτερο δέκτη, αλλά δεν λειτουργεί στις εξωτερικές πηγές, παρά μόνο στην HDMI
Εχει έναν πίνακα μέσα στο manual που το εξηγεί. Δηλαδή ένα παλιό video VHS δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον δέκτη του για να δεις άλλο κανάλι μέσω scart ή s-video ή οτιδήποτε άλλο. Απάτη!
Eτσι και αλλιως υπαρχουν πολλοι που βρισκουν το PIP στις τηλεορασεις περιττο. Εγω ειμαι ενας απο αυτους.
Αλλωστε με το ζορι βρισκουμε ενα καναλι της προκοπης να δουμε κατι , που να βρουμε και το δευτερο?
Το ΡΙΡ με διπλό δέκτη είναι πολύ χρήσιμο. Γλυτώνεις από την κατάρα των διαφημίσεων. Εγώ το έχω συνηθήσει τόσο πολύ που δεν μπορώ να παρακολουθήσω σε άλλη τηλεόραση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.