LE32R86BDX Αξίζει?

Λοιπον δεν το βρηκε κανεις , ας το παρει το ποταμι. Οι δεκτες που χρησιμοποιουνται στις συγχρονες τηλεορασεις ειναι Υβριδικοι , δηλαδη ο ιδιος δεκτης ειναι ταυτοχρονα αναλογικος και ψηφιακος.

Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει την tv με το PC?
Την συνέδεσα με καλώδιο dvi-hdmi αλλά όταν βάζω την ανάλυση που γράφει στο manual (1360x768) μου αφήνει μεγάλα κενά πάνω κάτω και στα πλάγια. Επίσης τα fonts και γενικώς τα εικονίδια δεν είναι ιδιαίτερα καθαρά. Κάρτα γραφικών έχω ATI Radeon.
Ξέρει κανείς αν χρειάζονται κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις από το Catalyst control center ή από κάπου αλλού?

Re: Απάντηση: LE32R86BDX Αξίζει?

Είσοδο VGA δεν έχει; Για δοκίμασε να την συνδέσεις με καλώδιο VGA to VGA.

Έχει αλλά δεν έχω τέτοιο καλώδιο, μην πάνε και τσάμπα τα λεφτά για το dvi-hdmi.

Re: Απάντηση: LE32R86BDX Αξίζει?

Κατά πάσα πιθανότητα όμως μόνο με VGA-VGA θα λειτουργήσει σωστά με 1 προς 1 pixel mapping.

Οκ, θα δοκιμάσω κ έτσι. Ευχαριστώ.

Συγνώμη για την νεκρανάσταση του θέματος, αλλά αφορά το ίδιο μοντέλο, και πιστεύω οτι καλύτερα είναι να μπουν εδώ οι απαντήσεις.

Χθες αγόρασα μεταχειρισμένη μια LE32R86BX/XEH προς 150 ευρώ με 4400 ώρες λειτουργίας. Το θέμα είναι ότι ο τύπος που μου την πούλησε είχε βάλει στην αγγελία την LN32C450E1DXZA. Έχουν παρόμοια όψη, και δυστυχώς δεν τσέκαρα το μοντέλο κατά την αγορά.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν αξίζουν αυτά τα 150ευρώ για την R86 σήμερα, ή να του την δώσω πίσω του τύπου (αν δεχτεί κιόλας) ώστε με τα ίδια λεφτά να βρω μια νεότερη ή και καλύτερη μεταχειρισμένη τηλεόραση στις 32''.

ΥΓ: Στα γρήγροα, το μοντέλο που πήρα, είναι 720p, δεν δέχεται σήμα 1080p, δεν έχει ψηφιακό δέκτη, ούτε USB υποδοχή και η κατανάλωσή της είναι 150Watt (σχεδόν διπλή απο τα σημερινά μοντέλα),

Last edited:
Όταν μπορείς να βρεις καινούρια τηλεόραση ίδιου μεγέθους με παρόμοια/καλύτερα χαρακτηριστικά και 2 έτη εγγύηση από 229 ευρώ, δεν είναι πολλά τα 150 για μια μεταχειρισμένη 6ετίας; :rolleyes:

Κάτω απο 280 δεν βρήκα, οπότε θα to εκτιμούσα αν μου έστελνες ένα link έστω μέσω pm ;)

Εκτός και αναφέρεσαι σε μάρκες 3ης κατηγορίας. (F&U, Finlux κτλ)

Last edited:
Όχι, 6ετίας είναι, φαίνεται και από την ημερομηνία που σε πάει όταν κάνεις reset (2007).

Την τηλεόραση την ήθελα απλά να την βάλω στο υπνοδωμάτιο, για να ψιλοχαζεύει η σύζυγος. Δεν ήθελα να δώσω πάνω απο 150-180ευρώ. Το θέμα μου είναι, σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις τίποτα καλύτερο μεταχειρισμένο;

Κάτω απο 280 δεν βρήκα, οπότε θα to εκτιμούσα αν μου έστελνες ένα link έστω μέσω pm ;)

Εκτός και αναφέρεσαι σε μάρκες 3ης κατηγορίας. (F&U, Finlux κτλ)

Έχει και φτηνές Toshiba, Samsung, LG... Π.χ.

http://www.plaisio.gr/tv/tv/lcd.htm?DIAGONIAL_SIZE=32 inches

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%D4%C7%CB%C5%CF%D1%C1%D3%C7&filter-86=1

http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?from=catspan&keyphrase=tv+32

Ευχαριστώ για τα λινκ, αλλά όπως είπα και πιο πάνω ήθελα να την βγάλω όσο πιο οικονομικά γινόταν. Έτσι κι αλλιώς, πραγματική θέαση δεν πρόκεται να γίνει ποτέ, πέρα απο το ψιλοχάζεμα πριν μας πάρει ο ύπνος.

Μόλις ανακάλυψα οτι τελικά έχει και ψηφιακό δέκτη αλλά είναι MPEG2. Πιάνω όλα τα κανάλια δηλαδή με ήχο αλλά χωρίς εικόνα. Άραγε αν κουμπώσω στην CI Slot κάτι τέτοιο (ή παρόμοιο), θα δείχνει τα MPEG4;

Τεσπά, αφού έχω ήδη εξωτερικό ψηφιακό δέκτη, τι ψάχνομαι κι εγώ τώρα.... :D

Last edited:
είναι 720p, δεν δέχεται σήμα 1080p, δεν έχει ψηφιακό δέκτη, ούτε USB υποδοχή και η κατανάλωσή της είναι 150Watt (σχεδόν διπλή απο τα σημερινά μοντέλα),

Χωρίς πλάκα τώρα, και για 15 θα το σκεφτόμουν...