Led λάμπες για οχήματα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Led λάμπες για οχήματα

Κοιτα αυτο ειναι λιγο συζητησιμο κατα ποσο ρολο παιζει η θερμοκρασια χρωματος. Απο οσοσ εχω διαβασει πιο σοβαρος ρολος ειναι το φως να ειναι οσοσ το δυνατον χαμηλοτερα απο τα ματια....
Σωστα εχεις διαβασει (γι'αυτο αλλωστε με το να αφηνουμε μονο τα προβολακια αναμενα στην ομιχλη βλεπουμε καλυτερα) , αλλα οταν μιλαμε για αρκετη ομιχλη (οπως εδω που μενω), πιστεψε με και το θερμο φως βοηθαει παρα πολυ.

Δεν έχει βρε εδω ομίχλη.

Για καλλίτερη ορατότητα στα κατσάβραχα υπο κανονικές συνθήκες θέλω.

Η ομίχλη ανακλά πίσω πολύ δυνατές δέσμες και υψηλές θερμοκρασίες και τελικά δεν βλέπουμε τη μύτη μας. Τις λίγες φορές που έπεσα σε χοντρή ομίχλη πήγαινα μόνο με τα θέσεως και τα προβολάκια (με τις μαμά λάμπες). Αν άναβα τα πορείας μειωνόταν η απόσταση που έβλεπα.

Λοιπόν παιδιά δοκίμασα τις Nightbreaker και οι εντυπώσεις είναι ..
Καταρχήν δίνει αυτό που υπόσχεται σε μεγάλο βαθμό.Δεν ξέρω αν ισχύει το +90 αλλά σίγουρα στο μάτι το είδα 50+.Η απόχρωση είναι πιο λευκή απ' ότι περίμενα,καταλαβαίνεις την διαφορά σε σχέση με τις παλιές λάμπες αμέσως.Στο δρόμο τώρα,γέμιζε πολύ το κομμάτι μπροστά μου και φώτιζε καλά τα πλαϊνά του δρόμου χαμηλά,τα πεζοδρόμια φαίνονταν αρκετά.Μια μικρή ένσταση για τα παραπάνω μέτρα που λέει ότι φωτίζει την έχω.Πιο πολύ σου γεμίζει τον δρόμο μπροστά σου το οποίο είναι πιο ξεκούραστο όπως το ήθελα.Στην μεγάλη σκάλα (Η4) πάντως κάνουν την διαφορά αφού φέγγει φανερά πιο πολύ και πιο μακριά από τις απλές λάμπες.

Καλορίζικες!Χαίρομαι που έχεις θετικές εντυπώσεις!Και εγώ που τις έχω στη μεγάλη σκάλα είμαι υπέρευχαριστημένος!Όσο για το λευκό χρώμα, αν δεις τα xenon 4300Κ σου φαίνονται και οι νιτεβρακερ κίτρινες!

Είμαι σίγουρος οτι θα τις ευχαριστηθείς , για τα δικά μου μάτια είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αλογόνου , πρόσεχε μόνο γιατί η διάρκεια τους είναι η μισή απο τις πιο απλές , στην τιμή που τις πήρες ( πολύ καλή τιμή ) πάρε να έχεις δυο ακόμα.

Ναι καίγονται ειναι αλήθεια, το εχω παρατηρήσει κι εγω αλλα νομιζα οτι ισως εφταιγε κατι με τα ηλεκτρικα μου γιατι καιγοντουσαν 1 παρα 1 και με την σειρα που τις άλλαζα! Αλλα μαλλον λογω κατασκευής ειναι ετσι. Δε με ενοχλησε όμως αυτο, αλλα καλο θα ήταν να υπάρχουν spare.
Απο ebay τις παίρνω εγώ πάντως.

Απάντηση: Re: Led λάμπες για οχήματα

Δε διαφωνώ, με την έννοια οτι αλλιώς βλέπει ( κυριολεκτικά ) ο καθένας μας , εξ ου και όλες αυτές οι επιλογές σε λαμπτήρες .

Αλήθεια για πόσα watt μιλάμε , φαντάζομαι τα κλασικά 55 γιατί αν βάλατε τίποτα 100αρια ( ακούς Παντελή ιδέα !!! ) τότε γεια σας ;) ;)
Δεν το είχα προσέξει το ποστ σου,τι εννοείς υπάρχουν και των 100 watt ?Σε τι ράτσα?ΝΒ,άλλες?Μήπως τυφλώνουν?

Τυφλώνουν και θέλουν και ρελέ απο την μπαταρία γιατί τραβάνε πολύ ρεύμα.

Επίσης αν τα φανάρια σου είναι πλαστικά ή πολύ μικρά καίγονται.