Καλησπέρα ,ψάχνω για μια led-lcd smart tv 55'' χρήση:ταινίες,HD,gaming !!! θέλω 3D (αν και δεν ξέρω πόσο συχνά θα το χρησιμοποιώ) και Smart .Η αγορά δεν είναι βιαστική ,δλδ. σκοπεύω να περιμένω το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα ! Budget : max.2000 ..Βάζω αυτό το θέμα γιατί θέλω να προσανατολιστώ από πριν και έχω κολλήσει ανάμεσα σε F8000 και Sony w905 ..(sony μόνο αν πέσει στα 2κ και κάτω)..Θέλω τα φώτα σας για μια μινι-σύγκριση αυτών των δύο ! Έχω διαβάσει άπειρα reviews και για τις δύο και ακόμα να βγάλω άκρη...πάντως η F8000 μου αρέσει λίγο πιο πολύ , αλλά μιας και το 40% είναι gaming,40% ταινίες και OTE TV,20% smart k.t.l. άντε που και που κάνα angry birds στις διαφημίσεις και κάνα Skype
, η Sony έχει μόνο 19ms input lag ενώ η Samsung 46ms ....για τον μόνο λόγο που σκέφτομαι Sony είναι χαμηλό input lag και λίγο καλύτερα χρώματα και μαύρο από ότι έχω δει...αα και κάτι άλλο από 20ms στα 45ms θα δω τεράστια διαφορά σε myltiplayer competitive games ? Ακούω γνώμες... 2.000 τα θεωρώ πολλά αλλά μιας και αλλάζω TV κάθε 9-10 χρόνια πιστεύω είναι καλά ...Κάτι τελευταίο αν αντέξω και κρατήσω λίγο ακόμα την tv μου δλδ. 2 χρονάκια ακόμα παίζει να βρίσκω 4k στα ίδια χρήματα ??? δλδ. δεν πιστεύω να πάρω φέτος Full HD και του χρόνου ,άντε παραχρόνου να βρίσκεις 4κ στα ίδια χρήματα ....σωστά ε ?? αν θέλετε πείτε μου κι άλλα μοντέλα απλά να μην ξεπερνάνε το budget.... ευχαριστώ...
Last edited: