LED TV 55''

ViktwrasDem

New member
24 July 2013
61
Αθήνα
Καλησπέρα ,ψάχνω για μια led-lcd smart tv 55'' χρήση:ταινίες,HD,gaming !!! θέλω 3D (αν και δεν ξέρω πόσο συχνά θα το χρησιμοποιώ) και Smart .Η αγορά δεν είναι βιαστική ,δλδ. σκοπεύω να περιμένω το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα ! Budget : max.2000 ..Βάζω αυτό το θέμα γιατί θέλω να προσανατολιστώ από πριν και έχω κολλήσει ανάμεσα σε F8000 και Sony w905 ..(sony μόνο αν πέσει στα 2κ και κάτω)..Θέλω τα φώτα σας για μια μινι-σύγκριση αυτών των δύο ! Έχω διαβάσει άπειρα reviews και για τις δύο και ακόμα να βγάλω άκρη...πάντως η F8000 μου αρέσει λίγο πιο πολύ , αλλά μιας και το 40% είναι gaming,40% ταινίες και OTE TV,20% smart k.t.l. άντε που και που κάνα angry birds στις διαφημίσεις και κάνα Skype ;) , η Sony έχει μόνο 19ms input lag ενώ η Samsung 46ms ....για τον μόνο λόγο που σκέφτομαι Sony είναι χαμηλό input lag και λίγο καλύτερα χρώματα και μαύρο από ότι έχω δει...αα και κάτι άλλο από 20ms στα 45ms θα δω τεράστια διαφορά σε myltiplayer competitive games ? Ακούω γνώμες... 2.000 τα θεωρώ πολλά αλλά μιας και αλλάζω TV κάθε 9-10 χρόνια πιστεύω είναι καλά ...Κάτι τελευταίο αν αντέξω και κρατήσω λίγο ακόμα την tv μου δλδ. 2 χρονάκια ακόμα παίζει να βρίσκω 4k στα ίδια χρήματα ??? δλδ. δεν πιστεύω να πάρω φέτος Full HD και του χρόνου ,άντε παραχρόνου να βρίσκεις 4κ στα ίδια χρήματα ....σωστά ε ?? αν θέλετε πείτε μου κι άλλα μοντέλα απλά να μην ξεπερνάνε το budget.... ευχαριστώ...

Last edited:
Καλύτερα δώσε λιγότερα χρήματα και να την αλλάξεις σε 3-4 χρόνια. Εννοείται ότι μέχρι τότε με 4k , OLED κτλ. όλες οι σημερινές τηλεοράσεις θα μοιάζουν με απολιθώματα.

Από τις δύο που αναφέρεις ίσως σε εικόνα να υπερτερεί λίγο η Sony (και σε lag υπερέχει σίγουρα) αλλά και η F8000 μόνο καφέδες δεν ψήνει (2 tuner , quad core , smart view , Full Web Browser , voice/motion control evolution kit κτλ).

Απάντηση: Re: LED TV 55''

Καλύτερα δώσε λιγότερα χρήματα και να την αλλάξεις σε 3-4 χρόνια. Εννοείται ότι μέχρι τότε με 4k , OLED κτλ. όλες οι σημερινές τηλεοράσεις θα μοιάζουν με απολιθώματα.

Από τις δύο που αναφέρεις ίσως σε εικόνα να υπερτερεί λίγο η Sony (και σε lag υπερέχει σίγουρα) αλλά και η F8000 μόνο καφέδες δεν ψήνει (2 tuner , quad core , smart view , Full Web Browser , voice/motion control evolution kit κτλ).
Σε 3-4 χρόνια δεν παίζει να αλλάξω TV ακόμα και αν πάρω με τα μισά χρήματα :cool4: ..χαχαχααχα...κοίτα σκέφτηκα το άλλο να πάρω τώρα μάλλον F8000 ή sony αν πέσει και σε 8 χρονάκια να πάρω μια 8Κ με τον ρυθμό της ανάπτηξης της τεχνολογίας από τα 4κ στα 8κ θα περάσουμε με διαφορά μόλις 5 χρόνων το πολύ ...βέβαια σε 8 χρόνια ποιος ξέρει... :P

Καλά, κάτσε εσύ να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα για να πάρεις τηλεόραση και αν μπορέσεις να μου γράψεις! Κοίτα λίγο εδώ και θα καταλάβεις! Πήγαινε αύριο και αγόρασε την και κοίτα να την ευχαριστηθείς αμέσως και όσο μπορείς!!
Υ.γ. :p :p ...

Εννοείτε συμφωνώ με τον φίλο Yperion! Κοίτα να κατεβάσεις το budget σου, πάρε μια τώρα και μετά την αλλάζεις με μια 4κ, γιατί αν δεις εδώ έρχονται και οι ...6Κ !!!

Καλά, κάτσε εσύ να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα για να πάρεις τηλεόραση και αν μπορέσεις να μου γράψεις! Κοίτα λίγο εδώ και θα καταλάβεις! Πήγαινε αύριο και αγόρασε την και κοίτα να την ευχαριστηθείς αμέσως και όσο μπορείς!!
Υ.γ. :p :p ...

Εννοείτε συμφωνώ με τον φίλο Yperion! Κοίτα να κατεβάσεις το budget σου, πάρε μια τώρα και μετά την αλλάζεις με μια 4κ, γιατί αν δεις εδώ έρχονται και οι ...6Κ !!!
αχαχαχαχα...μπα δεν φοβάμαι τον Ήλιο :rip: !!! Εγώ άκουσα ότι θα έρθουν οι 8κ σχεδόν μαζί με τις 4κ και άρχισα να ανησυχώ , λέω λες να πάρω τώρα TV και του χρόνου να στα ίδια να βγουν 4κ και η δικιά μου να μοιάζει παλαιολιθική χΔ ;)

EDIT : +1 gia to Υ.γ. χαχαχααχχα.... αα επίσης εννοείται ότι θα την έπαιρνα και σήμερα αν ήταν απλά όσο το ψάχνω βρίσκω όλο και περισσότερα και μου την δίνει που δεν βρίσκω το ''τέλειο'' όλες έχουν το δικό τους πρόβλημα , βέβαια να μου πεις αν είναι έτσι θα ψάχνω 10χρόνια και ακόμα δεν θα πάρω τίποτα...και δίκιο θα'χεις ;p

Last edited:
Παιδιά με επηρεάσατε και θέλω να ξέρω θα δώ τόσο μεγάλη διαφορά απο την F8000 στην ... ?? Δλδ. αξίζει η διαφορά των 550 ευρώ ή απλά θα κλαίω τα λεφτά μου ???

Αυτό δεν μπορεί να στο πει κανένας με σιγουριά , στις κορυφαίες τηλεοράσεις της γκάμας πληρώνεις κυρίως το πρεστίζ και τις έξτρα δυνατότητες και όχι τόσο την διαφορά στην εικόνα (που βέβαια υπάρχει έως ένα σημείο). Μπορεί όμως για εσένα να αξίζει η διαφορά στην τιμή.

Last edited:
Αυτό δεν μπορεί να στο πει κανένας με σιγουριά , στις κορυφαίες τηλεοράσεις της γκάμας πληρώνεις κυρίως το πρεστίζ και τις έξτρα δυνατότητες και όχι τόσο την διαφορά στην εικόνα (που βέβαια υπάρχει έως ένα σημείο). Μπορεί όμως για εσένα να αξίζει η διαφορά στην τιμή.

100% συμφωνω

Κοίτα το πρεστιζ ειλικρινά είναι το τελευταίο που με νοιάζει και γενικά δεν ''μουρίζω'' κανένα από τα πράγματά μου , γιατί το βρίσκω πραγματικά ανόητο :afro: ! Τώρα , μου φαίνεται ότι χάνω το νόημα .. ξεκίνησα ψάχνοντας μια 46-55'' 1.500 μαχ. και έχω πάει 2.000 χΔ ...με 2κ δεν έπρεπε τουλάχιστον να μαγειρεύει ??? χαχαχαχα... έστω έναν καφέ βρε αδερφάκι μου ...ναι πραγματικά εντυπωσιάζομαι εύκολα από κάτι quad-core,voice & motion control,browsing και smart...σκέφτομαι επίσης ότι θα την κρατήσω 8-10 χρόνια καλά να'μαστε ,και αυτό με παρηγορεί κάπως...κάτι που δεν ξέρω είναι αν το 3D θα το αντέχω στα μάτια , πήγα στο πλαίσιο να δω απο κοντά και κατάφερα να δώ μόνο το passive που έχω δεί χιλιάδες φορές και με εντυπωσιάζει κάθε φορά και περισσότερο , τα active γυαλιά ήταν άδεια από μπαταρία:furious3: και στην αρχή να φανταστείς νόμιζα ότι έτσι είναι το active 3D και τρόμαξα , μετά είδα ότι δεν είχαν καν μπαταρίες μέσα χαχαχαχαα....Κάτι τελευταίο , τα 3D γυαλιά χωρίς επαναφορτιζόμενες μπαταρίες όπως αυτά όταν τελειώσουν οι μπαταρίες τους τα πετάς ή βάζεις άλλες ?? υποθέτω ότι απλά αλλάζεις μπαταρίες , ξέρεις μήπως τι μπαταρίες παίρνουν ??

Νομίζω ότι είναι CR2 ο κωδικός της μπαταρίας. Όταν τελειώσει απλά την αλλάζεις.

EL1CR2BP2EN.jpg

Όσον αφορά το 3D και εγώ προτιμώ το passive , μπορεί να είναι μισή η ανάλυση αλλά δεν κουράζει τα μάτια ούτε πέφτει η φωτεινότητα.

Δεν σου εύχομαι να την κρατήσεις 8 χρόνια , εύχομαι να είναι καλά τα οικονομικά σου και να την αλλάξεις πολύ νωρίτερα , άλλωστε σε 3-4 χρόνια όπως έγραψα ξανά θα θεωρείται μουσειακό έκθεμα.

Νομίζω ότι είναι CR2 ο κωδικός της μπαταρίας. Όταν τελειώσει απλά την αλλάζεις.

EL1CR2BP2EN.jpg

Όσον αφορά το 3D και εγώ προτιμώ το passive , μπορεί να είναι μισή η ανάλυση αλλά δεν κουράζει τα μάτια ούτε πέφτει η φωτεινότητα.

Δεν σου εύχομαι να την κρατήσεις 8 χρόνια , εύχομαι να είναι καλά τα οικονομικά σου και να την αλλάξεις πολύ νωρίτερα , άλλωστε σε 3-4 χρόνια όπως έγραψα ξανά θα θεωρείται μουσειακό έκθεμα.
χαχαχαχααχ...Δίκαιο έχεις ;) ... όχι παίρνουν κάτι πλακέ μπαταριούλες όπως τα ρολόγια χειρός αλλά σε πιο μεγάλες δες unboxing στο 1:40 ...ξέρεις πώς λέγονται αυτές οι μπαταρίες ?

CR2032 είναι , αντέγραψα λάθος τον κωδικό...αυτά κάνει η βιασύνη...:ADFADF1:

51q%2B1LG9MKL._SX385_.jpg
Παιδιά να ρίξω κι άλλη μία στο παιχνίδι ??? θέλω να μου πείτε την γνώμη σας , παρόλο που είναι πλασμα !!! http://www.skroutz.gr/s/3266811/Panasonic-TX-P55VT60.html σε σύγκριση με F8000 & w905 .. το σαλόνι μου είναι αρκετά έως πολύ φωτεινό θα έλεγα , μια πλασμα θα ηταν καλή ιδέα ή να κοιτάω μόνο για LED ???

Re: Απάντηση: Re: LED TV 55''

Παιδιά να ρίξω κι άλλη μία στο παιχνίδι ??? θέλω να μου πείτε την γνώμη σας , παρόλο που είναι πλασμα !!! http://www.skroutz.gr/s/3266811/Panasonic-TX-P55VT60.html σε σύγκριση με F8000 & w905 .. το σαλόνι μου είναι αρκετά έως πολύ φωτεινό θα έλεγα , μια πλασμα θα ηταν καλή ιδέα ή να κοιτάω μόνο για LED ???

Η απάντηση βρίσκεται στο ποστ αυτό...

Παιδια τη καλημερα μου και απο εμενα.
Βοηθηστε με αν μπορειτε. Ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω την 50ST60. Πηγα σε ενα καταστημα εδω στην Αρτα που μενω και ειχε να δω την 50VT60.
Βρε παιδια εξηγηστε μου κατι αν μπορειτε, η εικονα της ηταν χαλια. Δηλαδη τη εννοω, εκτος απο την φωτεινοτητα που ητανε πολυ πιο χαμηλα απο διπλανες led, τα χρωματα της ητανε ατονα, δεν ειχανε καθολου ζωντανια και καθολου καλη ευκρινια. Να την κοιταω διπλα διπλα απο αλλες led που ειχε, επεζε το ιδιο βιντεο σε ολες και να σκεφτομαι γιατι τοσο μεγαλη διαφορα σε ολα; Να εκαναν αυτη απο το μαγαζι λαθος ρυθμισεις και να φενεται τοσο χαλια; Παντου διαβαζω οτι ειναι απο της καλυτερες τηλεορασης που υπαρχουνε, τι να γινετε βρε παιδια; Και υποτιθετε οτι η VT60 ειναι καλυτερο μοντελο απο την ST60.

http://www.avclub.gr/forum/showthre...-Plasma-SΤ60-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page10

Και αυτό...

Το φωτεινό περιβάλλον ως έννοια είναι ολίγον φλου αφού κανείς δεν έχει μπει στην διαδικασία να μετρήσει την φωτεινότητα του χώρου του , και πάνω σε αυτή την μέτρηση να κάνει την εκτίμηση του .
Κάθε χρόνο διαβάζουμε για την απόδοση των πλάσμα σε φωτεινούς χωρους.
Απο την πρώτη vt μέχρι και την vt 30 που τελικά αγόρασα δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική βελτίωση.
Σε φωτεινό χώρο οι πλάσμα είναι τραγικές και θα είναι μέχρι να τις αποσύρουν .
Κατά τα άλλα μπορούμε να βλέπουμε φωτο με δύο τηλεοράσεις των δύο τεχνολογιών σε απόλυτο σκοτάδι και το συμπέρασμα να μην είναι ούτε κατά το ήμισυ αληθές.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/108812-Απο-plasma-σε-lcd/page7

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LED TV 55''

Yperion ,ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου , πραγματικά με βοήθησες πολύ ;) ! Κατάλαβα , πάω αποκλειστικά για LED , έτσι κι αλλιώς δεν έχω χρόνο να κάτσω να την ''στρώσω''...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LED TV 55''

Φιλε viktwra εχουμε ακριβως το ιδιο προβλημα--διλημμα αναμεσα σε f8000 kai w905.. προσωπικα με ενδιαφερει μονο η ποιοτητα εικονας και input lag και τεινω προς σονυ αλλα η διαφορα τιμης τους αυτη τη στιγμη ειναι αρκετα σημαντικη και δεν ξερω εαν καλιμπραριστει η σαμσουνγκ οπως πρεπει πως θα αποδιδει γιατι η σονυ ειναι ετοιμη απο εργστασιο.. τεσπα εαν δε πεσει μεχρι τα χριστουγενα τουλαχ7στον στα 2 χιλιαρικα βλεπω να πηγαινω για σαμσουνγκ, για να μη σου πω οτι σκεφτομαι πολυ για αγορα και την w805.. μου αρεσει αρκετα θα ελεγα η εικονα της και η xd engine αποδιδει πολυ καλα και σε αυτο το μοντελο..

Re: Απάντηση: LED TV 55''

Παιδιά με επηρεάσατε και θέλω να ξέρω θα δώ τόσο μεγάλη διαφορά απο την F8000 στην ... ?? Δλδ. αξίζει η διαφορά των 550 ευρώ ή απλά θα κλαίω τα λεφτά μου ???

Αφου δεν περιλαμβανεις τον τηλεοπτικο δεκτη/επεξεργασια στη χρηση που σε ενδιαφερει, τα 550 ευρω θα τα εδινες μονο για το τετραπυρηνο κ την αναγνωριση φωνης κ χειρονομιας

μαλλον πολλα για να κανεις πουλμουρ στους γειτονες:music-smiley-005:

μια χαρα πιστευω θα σε καλυψει και η σειρα 6

Αφου δεν περιλαμβανεις τον τηλεοπτικο δεκτη/επεξεργασια στη χρηση που σε ενδιαφερει, τα 550 ευρω θα τα εδινες μονο για το τετραπυρηνο κ την αναγνωριση φωνης κ χειρονομιας

μαλλον πολλα για να κανεις πουλμουρ στους γειτονες:music-smiley-005:

μια χαρα πιστευω θα σε καλυψει και η σειρα 6
συμφωνω.παρολο που η f8000 εχει πεσει σημαντικα παλι δεν δικαιολογει τη χρηματικη διαφορα στον τομεα της εικονας αν και υπαρχει διαφορα ιδιαιτερα στην κινηση...

συμφωνω.παρολο που η f8000 εχει πεσει σημαντικα παλι δεν δικαιολογει τη χρηματικη διαφορα στον τομεα της εικονας αν και υπαρχει διαφορα ιδιαιτερα στην κινηση...

Στο upscale ειναι η μεγαλη διαφορα,αλλα με 40% gaming κ 40% ταινιες απο οτεtv,δεν προκειται να δει διαφορα ουτε σε upscale ουτε σε κινηση

Η 8000 ειναι χειροτερη απο την σονυ σειρα 9 οσον αφορα την εικοναΤην 8000 την εχω δει αλλατην σονυ μονο σε καταστημα.Απο την αλλη η 8000 δεν συγκρινετε με την σειρα 6 και κανενας δεν μπορει να πει αν η χρηματικη διαφορα τους ειναι αξια η οχι της εικονας που βγαζουν