Με ενδιαφέρει να μάθω και εγώ για αυτή όπως και για την 40άρα αν έχει κανείς κάποια απ τις 2 (για να μην ανοίγω νέο νήμα)
Έχοντας στο γραφείο μια 32άρα toshiba (η 3d smart led τότε με την προσφορά των 279).
Για να βοηθήσω σχετικά με τις Toshiba, ξέρω πχ για την δικιά μου που νομίζω είναι ένα μοντέλο πριν (32TL933G) ότι έχει μεν πολύ καλή εικόνα όσον αφορά τα χρώματα (φυσικά δεν μιλάω για μαύρο που είναι στα ίδια επίπεδα με την LG στο σαλόνι πχ όπως όλες οι edge), συμπαθητικές smart δυνατότητες (πχ αρκετά πραγματάκια μεν και όμορφο περιβάλλον ΑΛΛΑ ούτε browser, ούτε κάποιο "store" να κατεβάσεις το οτιδήποτε πέρα απ όσα έχει), έχει widi αλλά όχι miracast, πολύ αργό μενού και γενικά κάποιες καλές και κάποιες κακές λεπτομέρειες. Συνολικά για τα 279 της ήταν απλά άψογη.
Εδώ στα ίδια πράγματα (καθώς εμένα επίσης δεν με ενδιαφέρει το 3d αλλά απ την άλλη με ενδιαφέρουν οι smart δυνατότητες ή το miracast καθώς και η εικόνα σε digea) μπορεί να μας πει συνολικά πως πάει η συγκεκριμένη tv σε όλα αυτά?