λέει τίποτα αυτή : TOSHIBA 50L7335 ?

paourismp

New member
11 August 2012
43
την έχει σε προσφορά αυτή την εβδομάδα το e-shop

απόσταση θέασης 3 μέτρα

ταινίες και αθλητικά

3d αδιάφορο

smart αδιάφορο

αναλογικό τηλεοπτικό

Με ενδιαφέρει να μάθω και εγώ για αυτή όπως και για την 40άρα αν έχει κανείς κάποια απ τις 2 (για να μην ανοίγω νέο νήμα)
Έχοντας στο γραφείο μια 32άρα toshiba (η 3d smart led τότε με την προσφορά των 279).
Για να βοηθήσω σχετικά με τις Toshiba, ξέρω πχ για την δικιά μου που νομίζω είναι ένα μοντέλο πριν (32TL933G) ότι έχει μεν πολύ καλή εικόνα όσον αφορά τα χρώματα (φυσικά δεν μιλάω για μαύρο που είναι στα ίδια επίπεδα με την LG στο σαλόνι πχ όπως όλες οι edge), συμπαθητικές smart δυνατότητες (πχ αρκετά πραγματάκια μεν και όμορφο περιβάλλον ΑΛΛΑ ούτε browser, ούτε κάποιο "store" να κατεβάσεις το οτιδήποτε πέρα απ όσα έχει), έχει widi αλλά όχι miracast, πολύ αργό μενού και γενικά κάποιες καλές και κάποιες κακές λεπτομέρειες. Συνολικά για τα 279 της ήταν απλά άψογη.
Εδώ στα ίδια πράγματα (καθώς εμένα επίσης δεν με ενδιαφέρει το 3d αλλά απ την άλλη με ενδιαφέρουν οι smart δυνατότητες ή το miracast καθώς και η εικόνα σε digea) μπορεί να μας πει συνολικά πως πάει η συγκεκριμένη tv σε όλα αυτά?

Απάντηση: Re: λέει τίποτα αυτή : TOSHIBA 50L7335 ?

Ως κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου μπορώ να πω ότι δεν υστερεί κάπου ιδιαίτερα. Έχει πολύ καλή εικόνα, γρήγορη εναλλαγή σταθμών, δυνατότητα περιήγησης στο διαδίκτυο και παίζει από USB τα περισσότερα είδη αρχείων. Δεν αναγνωρίζει εξωτερικούς υποτίτλους αλλά τους παίζει αν ενσωματωθούν με το MKVtoolnix. Με το πιο πρόσφατο λογισμικό αναγνωρίζει και NTFS σύστημα αρχείων. Εδώ μπορείτε να δείτε και το εγχειρίδιο χρήσης.

Είδα το manual.. όλα καλά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικά με υποστήριξη Miracast.. γνωρίζεις αν υποστηρίζει τελικά ή όχι?

Κατάλαβα.. δεν γνώριζα ότι μπορεί κανείς να το δει έτσι. Ευχαριστώ για την πληροφορία :)

Πριν αγοράσει κάποιος μοντέλο που γίνεται παραεισαγωγή απο χώρες του Ανατολικού μπλοκ ας ρωτήσει πρώτα ποιος θα τον καλύψει σε περίπτωση βλάβης. Εκτός και αν μιλάμε για "εγγύηση 2 χρόνια e-shop" όπως είπαν σε άλλο μέλος. Δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα.

Στην περίπτωση πάντως που αποφασίσει να παίξει "τζόγο" με τα λεφτά του μπορεί να δει σε 50" και αυτήν...

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169952

Απάντηση: Re: λέει τίποτα αυτή : TOSHIBA 50L7335 ?

[h=1]είναι προτιμότερη η παρακάτω για την χρήση που την θέλω ?

Sharp LC-50LE750, 699 mediamarkt
[/h]

Πριν αγοράσει κάποιος μοντέλο που γίνεται παραεισαγωγή απο χώρες του Ανατολικού μπλοκ ας ρωτήσει πρώτα ποιος θα τον καλύψει σε περίπτωση βλάβης. Εκτός και αν μιλάμε για "εγγύηση 2 χρόνια e-shop" όπως είπαν σε άλλο μέλος. Δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα.

Στην περίπτωση πάντως που αποφασίσει να παίξει "τζόγο" με τα λεφτά του μπορεί να δει σε 50" και αυτήν...

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169952

Την συγκεκριμένη την έχει και το PC1.gr στα 670 ευρώ.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240007954

Το θέμα είναι πώς καταλαβαίνεις εάν είναι παραεισαγωγή και τί επιπτώσεις μπορεί να έχεις εάν επιλέξεις τέτοιο προϊόν

Είναι εύκολο να το διαπιστώσεις γιατί δεν πωλείται σε κανένα γνωστό κατάστημα/αλυσίδα ηλεκτρονικών πρώτον και δεύτερον δεν υπάρχει στο Ελληνικό site της LG.

Μπορείς να μιλήσεις με την LG και να ρωτήσεις αν καλύπτεσαι από εγγύηση αντιπροσωπίας σε περίπτωση που ένα μοντέλο δεν πωλείται επίσημα στην Ελληνική αγορά...

http://www.lg.com/gr/support/contact-customer-support

Αν σου πουν ότι έχεις κάλυψη έχει καλώς αλλιώς είσαι στον αέρα αν την αγοράσεις.

pc1 και eshop = το ένα και το αυτό... το pc1 είναι απλά η "virtual βιτρίνα" του eshop.. ο κράχτης που φαίνεται και στο skroutz με φτηνότερα κάποια προϊόντα (χλωμό όμως αν υπάρχει όντως αντίκρισμα ή διαθεσιμότητα). Είναι κλασσικό κόλπο αυτό σε εταιρίες για διάφορους λόγους.. Οι τηλεοράσεις του eshop και κατ επέκταση του pc1 είναι συνήθως παραεισαγωγής. Συνήθως όταν δεν είναι αναφέρεται εκεί που γράφει για την εγγύηση (όπου τα καταστήματα γράφουν πχ 2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)