ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Κακα τα ψεμματα! Ο τοπος στον οποιο περασαμε τα παιδικα και τα εφηβικα μας χρονια, και οι αναμνησεις αυτων,σημαδευουν για παντα τη ζωη μας! Γιαννη σε καταλαβαινω απολυτα και σου λεω πως εισαι πολυ τυχερος που εχεις μια συντροφο η οποια εχει αποβαλλει το "συνδρομο της βιτρινας".:aktion033:

Ε, καλά, όχι πως δε θα ανεβαίνω πότε-πότε για κανένα shopping ;)therapy...

Ε, καλά, όχι πως δε θα ανεβαίνω πότε-πότε για κανένα shopping ;)therapy...
Αννα, το "συνδρομο της βιτρινας" απο το οποιο πασχουν κυριως οι κοπελες της επαρχιας και κατα 100% οι χωριατοπουλες, το εννοω καπως διαφορετικα απο το shopping: ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ να μπορουν να βλεπουν και να ονειρευονται χωρις να εχουν τη δυνατοτητα αποκτησης αυτων που βλεπουν, απο το να ειναι λιγο μακρυα τους, να μην μπορουν να βλεπουν και να ονειρευονται σε καθημερινη βαση, αλλα να εχουν σε μεγαλο βαθμο την δυνατοτητα αποκτησης!:twoguns:

Αννα, το "συνδρομο της βιτρινας" απο το οποιο πασχουν κυριως οι κοπελες της επαρχιας και κατα 100% οι χωριατοπουλες, το εννοω καπως διαφορετικα απο το shopping: ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ να μπορουν να βλεπουν και να ονειρευονται χωρις να εχουν τη δυνατοτητα αποκτησης αυτων που βλεπουν, απο το να ειναι λιγο μακρυα τους, να μην μπορουν να βλεπουν και να ονειρευονται σε καθημερινη βαση, αλλα να εχουν σε μεγαλο βαθμο την δυνατοτητα αποκτησης!:twoguns:

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Θα τα πούμε από κοντά την Κυριακή για το δοντάκι Αννα. Κάτι έχω υπόψη μου

Νίκο μου, σε ευχαριστώ πολύ για την σχετική κουβέντα που κάναμε χθές στο τραπέζι ,και την διάθεσή σου να βοηθήσεις οσο μπορείς.

Αμα βοηθήσω τελικά να ευχαριστείς, όχι τώρα. Πάντως χάρηκα που ξαναβρεθήκαμε ύστερα από χρόνια. Ο Γκαιταντζάκης έχασε :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Φιλοι μου (ελπιζω να μου επιτρεπεται να σας αποκαλω ετσι γιατι πραγματικα απο χθες που σας ψιλογνωρισα ετσι σας νιωθω) Γιαννη και Αννα. Η αποφαση σας να την κανετε απο αθηνα μου αφηνει 2 γευσεις στα χειλια. Μια γλυκια και μια πικρη. Γλυκια γιατι πραγματικα ο στοχος του καθε ενα μας πρεπει να ειναι η βελτιωση της ποιοτητας της ζωης μας και εσεις εχετε την ευκαιρια να το πραγματοποιησεται αυτο. Εχοντας γνωρισει καλα και την εκει περιοχη (Ναυπλιο) η οποια ειναι πραγματικα υπεροχη, μπορω να το οτι ειναι ενδεδειγμενη η αποφαση σας. Μεγαλη αποφαση και χιλια μπραβω που πηρατε την σωστη. Παω στην πικρη γευση τωρα η οποια ειναι περισοτερο προσωπικη, και η οποια ειναι οτι γνωρισα 2 υπεροχα παιδια τα οποια τα εκτιμησα και πραγματικα θα ηθελα να τα γνωρισω καλητερα και αυτα θα φυγουν. Οπως και να εχει παντως εγω ολοψυχα θα ηθελα να σας ευχυθω τα καλυτερα και να ερθουν τα πραγματα οπως τα ονειρευεστε.

Και μιας και το εκανα λιγο μελο να βαλω και ενα σχολιακι για να ευθυμησουμε. Πραγματικα οσο και να προσπαθω, την Αννα δεν μπορω να την φερω στο μυαλο μου να μαζευει αυγουλακια απο τις κοτες και να αρμεγει κατσικουλες. Κατι δεν μου κολαει καλα.

Παιδια να ειστε καλα

Αλήθεια σε ποιό μέρος απολαμβάνεις αυτο το πανέμορφο πιάτο θάλασσας;
Τα επιχειρήματά σου, είναι επιχειρήματα καρδιάς και ζωής.Αυτο απο μόνο του δεν φτάνει;

Έχεις μέρες που με ρώτησες απλά δεν βρήκα την ευκαιρία να ανεβάσω τις φωτογραφίες!

Μένω Καβάλα κι ότι θα δείτε παρακάτω είναι αυτό που δεν αλλάζω με τίποτα στην ζωή μου!:worshippy:

http://img452.imageshack.us/img452/6932/p1200002as2.jpg :firstprize:

http://img374.imageshack.us/img374/2782/p1200001ck8.jpg:award:

http://img487.imageshack.us/img487/3268/p1300003nq9.jpg -bye-

Ότι βλέπετε είναι η θέα του μπαλκονιού μου που όταν ξυπνάω το πρωί στραβωμένος με την τσίμπλα στο μάτι πρώτα θα πάω να πάρω την δόση μου χαζεύοντας την θαλασσίτσα και την Θάσο και μετά τα ρέστα!

Υ.γ Και σας παρακαλώ, μην βαράτε για την ποιότητα των φωτογραφιών, ξέρω είναι χάλια όμως για παραπάνω δεν το κατέχω το άθλημα!:bigcry:

Έχεις μέρες που με ρώτησες απλά δεν βρήκα την ευκαιρία να ανεβάσω τις φωτογραφίες!

Μένω Καβάλα κι ότι θα δείτε παρακάτω είναι αυτό που δεν αλλάζω με τίποτα στην ζωή μου!:worshippy:

http://img452.imageshack.us/img452/6932/p1200002as2.jpg :firstprize:

http://img374.imageshack.us/img374/2782/p1200001ck8.jpg:award:

http://img487.imageshack.us/img487/3268/p1300003nq9.jpg -bye-

Ότι βλέπετε είναι η θέα του μπαλκονιού μου που όταν ξυπνάω το πρωί στραβωμένος με την τσίμπλα στο μάτι πρώτα θα πάω να πάρω την δόση μου χαζεύοντας την θαλασσίτσα και την Θάσο και μετά τα ρέστα!

Υ.γ Και σας παρακαλώ, μην βαράτε για την ποιότητα των φωτογραφιών, ξέρω είναι χάλια όμως για παραπάνω δεν το κατέχω το άθλημα!:bigcry:

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ πρωτα στο Θεο για την εμπνευση που ειχε και μετα .... για τη ΤΥΧΗ που εχεις να καθεσαι σε ενα τετοιο Μπαλκονι ............ :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

αντε τωρα τρελανε μας και συ ....... να μας πεις και συ μετα απο λιγο καιρο οτι θελεις πως και πως να ξαναγυρισεις στην πολη οπως ειπαν πιο πριν καποιοι πολεουχοι.....:BDGBGDB55:

εγω παντως αν μου ελεγες οτι σου εχω Σπιτι με μπαλκονι που εχει αυτη την θεα .... θα εφευγα απο εδω χωρις βαλιτσες ...τιποτα ...

Βάγγο δεν πάω πουθενά!!!
Ούτε σηκωτός ούτε με χρήματα ούτε για κανέναν άλλο λόγο..

Όσο για σένα επειδή σε πάω..
Αν σε φέρει ποτέ ο δρόμος σου εδώ κοντά όταν με το καλό γυρίσεις στην πατρίδα, κερνάω ούζα και καφέ στο μπαλκονάκι...

Βάγγο δεν πάω πουθενά!!!

Αν σε φέρει ποτέ ο δρόμος σου εδώ κοντά όταν με το καλό γυρίσεις στην πατρίδα, κερνάω ούζα και καφέ στο μπαλκονάκι...

Εαν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που δεν θέλει να θυσιάσει κάποια πράγματα προκειμένου να ζει σε αυτο τον παραδεισένιο τόπο, η θα πρέπει να είναι ψυχολογικά άρωστος, η θα πρέπει να βρίκεται ήδη σε τρελλάδικο!!!

Φιλοι μου (ελπιζω να μου επιτρεπεται να σας αποκαλω ετσι γιατι πραγματικα απο χθες που σας ψιλογνωρισα ετσι σας νιωθω) Γιαννη και Αννα. Η αποφαση σας να την κανετε απο αθηνα μου αφηνει 2 γευσεις στα χειλια. Μια γλυκια και μια πικρη. Γλυκια γιατι πραγματικα ο στοχος του καθε ενα μας πρεπει να ειναι η βελτιωση της ποιοτητας της ζωης μας και εσεις εχετε την ευκαιρια να το πραγματοποιησεται αυτο. Εχοντας γνωρισει καλα και την εκει περιοχη (Ναυπλιο) η οποια ειναι πραγματικα υπεροχη, μπορω να το οτι ειναι ενδεδειγμενη η αποφαση σας. Μεγαλη αποφαση και χιλια μπραβω που πηρατε την σωστη. Παω στην πικρη γευση τωρα η οποια ειναι περισοτερο προσωπικη, και η οποια ειναι οτι γνωρισα 2 υπεροχα παιδια τα οποια τα εκτιμησα και πραγματικα θα ηθελα να τα γνωρισω καλητερα και αυτα θα φυγουν. Οπως και να εχει παντως εγω ολοψυχα θα ηθελα να σας ευχυθω τα καλυτερα και να ερθουν τα πραγματα οπως τα ονειρευεστε.

Και μιας και το εκανα λιγο μελο να βαλω και ενα σχολιακι για να ευθυμησουμε. Πραγματικα οσο και να προσπαθω, την Αννα δεν μπορω να την φερω στο μυαλο μου να μαζευει αυγουλακια απο τις κοτες και να αρμεγει κατσικουλες. Κατι δεν μου κολαει καλα.

Παιδια να ειστε καλα

Κι άμα σου πω ότι τότε θα βρισκόμαστε περισσότερο απο τώρα;...κι άμα σου πω ότι το σπίτι μας θα είναι πάντοτε ανοιχτό γιά εσένα, γιά κανά διημεράκι;κι άμα σου πω ότι αν έρθεις θα βάζω εσένα να αρμέγει το γάλα και να μζέυει τα αυγουλάκια;

Γιάννη, να ανεβάσω και τις δικές μου ??

Εκεί που σου είπα ότι θα την κάνω σε λίγο καιρό ???

Μπας και το πάρουνε απόφαση και οι υπόλοιποι και ξεκολήσουν από την κλεισούρα !!!

Δεν αντέχεται με τίποτα...

Απάντηση: Re: ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Γιάννη, να ανεβάσω και τις δικές μου ??

Εκεί που σου είπα ότι θα την κάνω σε λίγο καιρό ???

Μπας και το πάρουνε απόφαση και οι υπόλοιποι και ξεκολήσουν από την κλεισούρα !!!

Δεν αντέχεται με τίποτα...
Αντε ρε Αντώνη...άλλος ένας μπροστάρης...περιμένω foto!!!

Σε κανά 2 χρονάκια εκεί με βλέπω.... προς το παρών το απολαμβάνω τα καλοκαίρια και ελάχιστα το χειμώνα (που είναι πανέμορφα)

Παρέα με τον κυριούλη (προς το παρών !!)

Εννοείται ότι το μαγαζί έχει απ'όλα και κερνάει και καφέ...:ADFADF1:

Βάγγο δεν πάω πουθενά!!!

Καλα ενοειται πως αν περασω απο τα μερη σου θα το στριψουμε το ουζακι ......:SFGSFGSF: :afro: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Σε κανά 2 χρονάκια εκεί με βλέπω.... προς το παρών το απολαμβάνω τα καλοκαίρια και ελάχιστα το χειμώνα (που είναι πανέμορφα)

και εσυ δεν πας πισω απο ΘΕΑ !!!!! φανταστικη θεα ....

.... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ θα ελεγα...

Σε βλέπω ως άμεσο συνεχιστή του θέματος....γιά πάρε σειρά σε παρακαλώ, γιατί αξίζει τον κόπο απο ότι βλέπω και με το παραπάνω!!!