Για τον τ-200 λίγα λόγια απο έναν απλό χρήστη
άψογη λειτουργία ntfs,αναγνώριση srt σε όλα τα φορμά (μπ4,μκβ)όχι σε avi.
αλλάξτε τον τίτλο στα srt,κάντε τον ίδιο με της ταινίας,πετυχαίνει.
Τελικα με το νεο firmware ο IQ DVBT 750 βλεπει NTFS σκληρο,και εχει και την λειτουργια του TIMESHIFT η οχι;
Εχουμε δυνατοτητα διαμορφωσης/αναγνωσης NTFS με το νεο firmware στο IQ 750HD ;
στο μεγαλο μεγεθος υποτιτλων τους 'κοβει' μαλλον φταει η tv ειναι crt 27αρα. περιμενω το σημα της digea στης 19 και ερτ στης 21 οπως φημολογηται για να δοκιμασω ολες τις λειτουργιες.
Έφτασε σήμερα ο Lemm - HDVB T200. Βέβαια εδώ στην Αλεξανδρούπολη θα έχουμε τα ψηφιακά κανάλια της Digea σε δύο μέρες, αλλά εγώ τον εγκατέστησα και του πέρασα το νέο λογισμικό μέσω usb stick. Όταν έφτασε στο τέλος η εγκατάσταση, έπρεπε, σύμφωνα με τις οδηγίες, να επανεκκινήσω τον δέκτη. Αυτός όμως "μουλάρωσε" και δεν έκλεινε ούτε από το τηλεκοντρόλ ούτε από το μπροστινό πάνελ. Έτσι, αναγκάστηκα και τράβηξα την πρίζα και την ξανάβαλα, οπότε ο δέκτης άρχισε κανονικά με την αρχική οθόνη. Θέλω να ελπίζω πως δεν έκανα καμμιά βλακεία...
Για τα λοιπά, θα προσπαθήσω να γράψω εντυπώσεις μετά από δύο μέρες.
Καλησπέρα Μανωλά Βλάση ,
το Lemm από που τον αγόρασες καθώς μένω και εγώ Αλεξανδρούπολη και ενδιαφερομαι να αγοράσω τον εν λόγο δέκτη.
Σε ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.