Lenco GL78 ...

Re: LENCO GL78 ...

Πολυ καλα το πειρες συνηθως γερμανια αυστρια τσιμπανε τισ τιμες...εχθες εγω παρελαβα ενα gl 69 κολλησα με αυτα...εχω ενα πειρα και αλλο..το πρωτο το εβαλα μετατροπη βαρια πιατελα και επαθα την πλακα μου πως παιζει...καλοριζικο και παλι..

thanks ...

χθες πουλήθηκε στο ebay ένα b55 για 50 ευρώ και κανα 20άρι μεταφορικά .... Not bad .....

έβαλα φίλο που μένει στην Ελβετία αυτή τη στιγμή να ψάξει για lenco ....

ελπίζω να βρει τίποτα καλό .....

ποιο ψαχνεις για πες? μοντελο? με τα gl 69 εγω τρελαθηκα εχω και το 75 αλα το 69 παιζει καλυτερα με βαρια πιατελα επανω..θα φαω κραξιμο με αυτα που γραφω αλα τα δοκιμασα και τα 2 και μου αρεσε το 69 δεν ξερω γιατι....

κοίτα, αν μιλάμε για τέτοιες τιμές ,
δεν με χαλάει να πάρω και ένα 75 και ένα 69 ...

όχι όμως σαν κάποια που στο ebay πουλιούνται για 300+ ευρώ

το θέμα δεν είναι να τα πάρεις Μήτσο.
Το θέμα είναι που θα σταματήσει το κοντέρ την ώρα που θα πατάς το play. (ή μάλλον θα κατεβάζεις βελόνα)

το 1 GL69 μου βγηκε 125 αλα ηταν ολοκαινουργιο σφραγισμενο για 40 χρονια...το τελευταιο μου βγηκε 40 λιρες σε αψογη κατασταση...εδω που ειμαι βρισκω πολλα που δεν εχουν αποστολη πρεπει να πας να τα παραλαβης οποτε και οι τιμες τους ειναι χαμηλες....300 ουτε για πλακα...

ξέρει κανείς τι παίζει με την μεταφορική Hermes Paket International από Γερμανία ?

για ένα L75 έχει 19 ευρώ μεταφορικά αλλιώς πάει στα 45 με Standard Int'l Versand ...

όπως και να έχει το 75 φαίνεται σε καλή κατάσταση και χτυπήθηκε σε αρκετά χαμηλή τιμή .....

οχι, για μεταφορά από Γερμανία -> Ελλάδα είναι τα 19 ευρώ ...

δεν ξέρα αλλά μου φαίνονται λίγα ....

οχι, για μεταφορά από Γερμανία -> Ελλάδα είναι τα 19 ευρώ ...

δεν ξέρα αλλά μου φαίνονται λίγα ....

Και, σου φαίνεται ύποπτο; Μην ανησυχείς, έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από Γερμανία, πολλά από αυτά ογκώδη (ένα από αυτά ήταν και το δικό μου Lenco). Τα μεταφορικά τους είναι πολύ φτηνά, αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Άμα θελήσεις να στείλεις εσύ κάτι στη Γερμανία θα πάθεις ταράκουλο με τα μεταφορικά που χρεώνουν τα ΕΛΤΑ.

οι τιμες εχουν ανεβει. ο λογος, οσο και αν αυτο φανει αστειο, ειναι οτι εχουν ανεβει οι τιμες των Garrard. παλαιοτερα χτυπαγες το 401 στα 500 ευρω και το 301 αναλογα με το bearing στα 800 - 1000. τωρα ενα νορμαλ 401 εχει σκαρφαλωσει στα 700-800 με τα πολυ καθαρα/σχεδον καινουργια, να ξεπερνουν τα 1000, τα δε 301 τα βλεπω και στα 2.000.

οποτε αρκετοι κοιτουν τα Lenco 75/78 καθοτι ειναι πια η πιο εφικτη λυση για idler με αφθονια ανταλακτικων και καλο ηχο. κατι λιγες ευκαιριες κυκλοφορουν ακομα αλλα δεν ξερω για ποσο.

παρα πολυ καλη αγορα Δημητρη. πως θα το στησεις ? βραχιωνα, κεφαλη, πλινθο ?

για πλίνθο μάλλον θα φτιάξω μόνος βάσει σχεδίων με πολλαπλές στρώσεις κοντρα πλακέ σημύδας ....

για βραχίονα τώρα,
έχω όπως ξέρεις τον Micro seiki MA707 και έναν thorens TP16mkI, και οι δύο χωρίς h/s ....
για τον πρώτο είναι αδύνατον να βρεθεί και για τον δεύτερο σκάνε κατά καιρούς μερικά στο ebay αλλά παίζουν γύρω στα 70-100 ευρώ ....

οπότε πρέπει να δω αν μπορώ να αξιοποιήσω κάποιον από αυτούς ή αν θα πουληθούν, αν πάω σε άλλη λύση σκέφτομαι Linn ....

κεφαλή έχω μια ΑΤ95 του κουτιού , και το 75άρι έρχεται με μια ADC 220X, με μια αλλαγή βελόνας (http://stylus.export-japan.com/product_info.php?cPath=1&products_id=7) κάτι γίνεται ....

και βλέπουμε στην πορεία ....

το βασικό θέμα είναι τι θα κάνω με βραχίονα ....

Last edited: