εμενα μου αρεσει και το χρωμα, funky κατασταση. Πολυ καλη δουλεια, μπραβο!
Αυτό με το φίλμ της κουζίνας το είχα διαβάσει κάπου, αλλα τελικά δεν το εφάρμοσα .Σε γενικές γραμμες η διαδικασία με τα ανθρακονήματα ήταν αρκετά επίπονη, δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα..Ωραία η ανακατασκευή.:a0210:
Για τα ανθρακονήματα μία λύση για καλό στρώσιμο είναι τύλιγμα με φιλμ σαν αυτό που έχουν οι νοικοκυρές για τα φαγητά. Δεν κολλάει με τη ρητίνη (τουλάχιστον αυτή που έχω δοκιμάσει) και αφήνει λεία την επιφάνεια. Βέβαια η αλήθεια είναι πως οι κορυφές είναι το πιο δύσκολο σημείο και θέλουν ύστερα μια κατεργασία
Ωραία η ανακατασκευή.:a0210:
Για τα ανθρακονήματα μία λύση για καλό στρώσιμο είναι τύλιγμα με φιλμ σαν αυτό που έχουν οι νοικοκυρές για τα φαγητά. Δεν κολλάει με τη ρητίνη (τουλάχιστον αυτή που έχω δοκιμάσει) και αφήνει λεία την επιφάνεια. Βέβαια η αλήθεια είναι πως οι κορυφές είναι το πιο δύσκολο σημείο και θέλουν ύστερα μια κατεργασία
.....από κει ψώνισαΤο ανθρακόνημα σαν υλικό είναι "μπάνικο"αλλά σκληρό και δύσκολο όταν πρόκειται να σχηματίσει μια κορυφή οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα ως προς τη δυσκολία και τον κόπο για ένα καλό φινίρισμα.
Βέβαια το αποτέλεσμα και ο συνδυασμός φλούο και ανθρακονήματος νομίζω πως σε δικαιώνει (όμως με φώτα νέον κάτω από το πλατώ η κατάσταση ξεφεύγει και αρχίζει να σπινάρει και να ντριφτάρει το idler wheel :BDGBGDB55
@takis6c33
Όταν λες "φιλμ ανθρακονημα" λέμε γι ανθρακόνημα ή όψη ανθρακονηματος;
@Δημήτρης Z.
http://www.fibermaxcomposites.com/shop/?language=gr
Το ανθρακόνημα σαν υλικό είναι "μπάνικο"αλλά σκληρό και δύσκολο όταν πρόκειται να σχηματίσει μια κορυφή οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα ως προς τη δυσκολία και τον κόπο για ένα καλό φινίρισμα.
Βέβαια το αποτέλεσμα και ο συνδυασμός φλούο και ανθρακονήματος νομίζω πως σε δικαιώνει (όμως με φώτα νέον κάτω από το πλατώ η κατάσταση ξεφεύγει και αρχίζει να σπινάρει και να ντριφτάρει το idler wheel :BDGBGDB55
@takis6c33
Όταν λες "φιλμ ανθρακονημα" λέμε γι ανθρακόνημα ή όψη ανθρακονηματος;
@Δημήτρης Z.
http://www.fibermaxcomposites.com/shop/?language=gr
μιλαω για απλη οψη!! εφαρμωζει τελεια ακομα και αν θελεις να καλυψεις μπαλαλακι του golf!!!!!!!!!
Γιαααα δωσε κανενα λινκακι;
Εχω κατι ηχεια που θελουν φινιρισμα :grandpa:
Ωπ! Τώρα το είδα.
Συγχαρητήρια!!! Εξαιρετική δουλειά!!!
Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Είναι πολύ δύσκολο να υπολογίσω μέρες, γιατί η όλη κατασκευή έγινε τμηματικά και σε όχι καθημερινή βάση.
Πάντως για πρώτη φορά με δυσκόλεψε περισσότερο το ανθρακόνημα. Ίσως την επόμενη φορά , αν υπάρξει,
να γίνουν τα πράγματα πιο σωστά και πιο γρήγορα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.