Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος

Πάντως εμείς χαριτολογούμε... αλλά νομίζω τέτοια φαινόμενα θα δούμε κι απ'τις δύο πλευρές... Και καλά πες οι μη καπνιστές θα προτιμήσουν μη καπνιστές για να μη βρωμoκοπάει το γραφείο τους... οι καπνιστές θα παίρνουν μόνο καπνιστές απλά για λόγους εκδικητικότητας και....ηθικής ισορροπίας????:D:D:D

@Dalanik: Laughing Out Loudly = LOL.... ;)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματ

Τι σημαίνει αυτό?

Μη βαράτε ρε παιδιά, όλο μπροστά μου το βρίσκω, να μην ρωτήσω...?
Laughing Out Loud

Υπαρχει και το ROTFL η ROFL
Rolling On The Floor Laughing

Last edited:
lol lol lol

Θεϊκο! Μου εφτιαξε τη μερα!

Και για να συμπληρωσω και εγω...

Και ακομα και αν ο καπνιστης ειναι 5 κλασεις επανω απο τον μη, να προτιμησεις τον μη φιλε Αγγελε.
Πολυ καλη ιδεα, και φυσικα σωστο human resource management!

Οπως επισης να απαγορεψουμε σε αυτους που καπνιζουν να δουλευουν γενικοτερα, μα τι λεω ας τους στειλουμε στα Γκουλαγκ καλυτερα... τι δουλια εχουν εδω με τους..."καθαρους"?

Ελεος...
Παντα τετοια...

Όχι εγώ έλεος που θέλετε πάντα να πετάτε εξυπνάδες.

Θα επιλέξω αυτόν που δεν καπνίζει γιατί θα τον θεωρήσω πιο έξυπνο από αυτόν που καπνίζει για όλα τα γνωστά μειονεκτήματα που έχει το τσιγάρο ΕΚΤΟΣ από τα προσόντα που θα πρέπει να καλύπτει για να πάρει την εκάστωτε θέση.

Δηλαδή το ότι θέλουν να μας περάσουν σε τσιπάκι το ιατρικό ιστορικό μας ή να έχουν δείγμα του DNA για προδιαθέσεις ασθενειών ώστε να επιλέγουν τους καλύτερους εργαζομένους και οι ασφαλιστικές να μη μας ασφαλίζουν εσείς το θεωρείτε από τη μεριά τους (αυτοί που θέλουν να το κάνουν) χαζό ε ? Εγώ το βρίσκω πολύ έξυπνο από πλευράς τους. Από τη πλευρά του εργαζομένου το βρίσκω άδικο, όχι όμως το κάπνισμα !!!

Re: Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματ

Απολύτως δεκτό υπό την πρόϋπόθεση ότι θα μπορούσε ένας άλλος επιχειρηματίας να προσλάβει μόνο καπνιστές ( εγώ π.χ μια και το προσωποποίησες σε εσένα )-bye-

Πάντως μην το κοροϊδεύετε καθόλου. Ο ΣΚΑΙ για παράδειγμα δεν προσλαμβάνει καπνιστές. Για την ακρίβεια υπάρχει ερώτηση στη φόρμα πρόσληψης που ρωτάει αν καπνίζετε ή όχι, αλλά εντός του καναλιού έχει απαγορευτεί εντελώς το κάπνισμα και δεν προβλέπεται κανένας χώρος για καπνιστές, ούτε διάλειμα για τσιγάρο.

Στην ΕΡΤ τα πράγματα είναι καλύτερα. Ενώ η πλειοψηφία των υπαλλήλων είναι καπνιστές, εντούτοις οι περισσότεροι δείχνουν να σέβονται το μέτρο. Υπάρχει και ένας ωραίος υπαίθριος χώρος για κάπνισμα και όλα πάνε καλά. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι ότι έτσι όπως πάμε, σε λίγο οι καπνιστές θα κάνουν διάλειμα για να δουλέψουν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του

Πάντως μην το κοροϊδεύετε καθόλου. Ο ΣΚΑΙ για παράδειγμα δεν προσλαμβάνει καπνιστές. Για την ακρίβεια υπάρχει ερώτηση στη φόρμα πρόσληψης που ρωτάει αν καπνίζετε ή όχι, αλλά εντός του καναλιού έχει απαγορευτεί εντελώς το κάπνισμα και δεν προβλέπεται κανένας χώρος για καπνιστές, ούτε διάλειμα για τσιγάρο.

Στην ΕΡΤ τα πράγματα είναι καλύτερα. Ενώ η πλειοψηφία των υπαλλήλων είναι καπνιστές, εντούτοις οι περισσότεροι δείχνουν να σέβονται το μέτρο. Υπάρχει και ένας ωραίος υπαίθριος χώρος για κάπνισμα και όλα πάνε καλά. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι ότι έτσι όπως πάμε, σε λίγο οι καπνιστές θα κάνουν διάλειμα για να δουλέψουν...

Στο κτήριο του ΣΚΑΙ συστεγάζεται και η ναυτιλιακή του ομίλου.
Ειδικό δωμάτιο καπνιστών και φουγάρα όλοι ...

Όχι εγώ έλεος που θέλετε πάντα να πετάτε εξυπνάδες.

Θα επιλέξω αυτόν που δεν καπνίζει γιατί θα τον θεωρήσω πιο έξυπνο από αυτόν που καπνίζει για όλα τα γνωστά μειονεκτήματα που έχει το τσιγάρο ΕΚΤΟΣ από τα προσόντα που θα πρέπει να καλύπτει για να πάρει την εκάστωτε θέση.

Δηλαδή το ότι θέλουν να μας περάσουν σε τσιπάκι το ιατρικό ιστορικό μας ή να έχουν δείγμα του DNA για προδιαθέσεις ασθενειών ώστε να επιλέγουν τους καλύτερους εργαζομένους και οι ασφαλιστικές να μη μας ασφαλίζουν εσείς το θεωρείτε από τη μεριά τους (αυτοί που θέλουν να το κάνουν) χαζό ε ? Εγώ το βρίσκω πολύ έξυπνο από πλευράς τους. Από τη πλευρά του εργαζομένου το βρίσκω άδικο, όχι όμως το κάπνισμα !!!
Δε κανετε κυριε μου για επιχειρησεις:flipout::flipout:
Scan10618.jpg

Δε κανετε κυριε μου για επιχειρησεις:flipout::flipout:
Scan10618.jpg

Ο Αγγελος μιλησε για το προσωπικο οχι για το αφεντικο ,το αφεντικο με τις πουρακλες απαιτει προσωπικο μη καπνιζοντων ,να μην χανεται λεπτο , αλλο το ενα αλλο το αλλο

Είναι θεριακλίδες αντικαπνιστές τα παιδιά ...

Δεν σηκώνουνε αστεία ...

(και εγώ πλάκα κάνω ...)

Απολύτως δεκτό υπό την πρόϋπόθεση ότι θα μπορούσε ένας άλλος επιχειρηματίας να προσλάβει μόνο καπνιστές ( εγώ π.χ μια και το προσωποποίησες σε εσένα )-bye-

Υπαρχει μια διαφορα.

ΘΑ μπορουσε να προσλαμβανει μονο καπνιστες, μονο βαζελους ή μονο ξανθους.

Παρολα αυτα, η υποχρεωση να μενουν οι χωροι καθαροι θα παρεμενε. Απλως σε περιπτωση που καποιος μη καπνιστης πελατης ας πουμε θα επρεπε να μπει στο κτιριο.

Θα διαμορφωνε καπνιστηριο στο οποιο οποιος θελει -δηλαδη ολοι- θα μπορουσε να κανει τσιγαρο.

Κατα τα αλλα ΔΕΝ μπορεις να υποχρεωσεις κανεναν εργοδοτη να διαμορφωσει τους χωρους του για να εξυπηρετησει μια συνηθεια μερικων εργαζομενων.

Τοτε, με την ιδια λογικη θα ζητουσα κι εγω ηχομονωμενο δωματιο για να ακουω μουσικη. Θα το εφτιαχνες αν ησουν εργοδοτης μου?

Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος

lol lol lol

Θεϊκο! Μου εφτιαξε τη μερα!

Και για να συμπληρωσω και εγω...

Και ακομα και αν ο καπνιστης ειναι 5 κλασεις επανω απο τον μη, να προτιμησεις τον μη φιλε Αγγελε.
Πολυ καλη ιδεα, και φυσικα σωστο human resource management!

Οπως επισης να απαγορεψουμε σε αυτους που καπνιζουν να δουλευουν γενικοτερα, μα τι λεω ας τους στειλουμε στα Γκουλαγκ καλυτερα... τι δουλια εχουν εδω με τους..."καθαρους"?

Ελεος...
Παντα τετοια...

Κάτσε γιατί σκάει η Γρίππη των Χοίρων ..
Εκεί να δείς τι έχει να γίνει..
Οποιος φταρνίζεται θα εκτελείται.
Ασε που θα θεωρηθούν οι Καπνιστές-Γουρούνια υπευθυνοι για τον ιό τών Γουρουνιών..:flipout:
Εκεί να δεις Υστερία.Κάποιο ´επιστημονικό άρθρο´θα σκάσει μύτη´.
Αφού έφτασε το άρθρο τού Εθνους ´να ενοχοποιεί το Κάπνισμα για το Σύνδρομο Αιφνιδίου Βρεφικού Θανάτου,πού περιγράφεται εδώ και πάμπολλα χρόνια σε ολες τις Παιδιατρικές απο τις Αρχές τού 20ού αιώνα,σέ λίγο θα ρίξουν καί την ευθύνη τής Γρίπης στούς καπνιστές.:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος

Κάτσε γιατί σκάει η Γρίππη των Χοίρων ..
Εκεί να δείς τι έχει να γίνει..
Οποιος φταρνίζεται θα εκτελείται.
Ασε που θα θεωρηθούν οι Καπνιστές-Γουρούνια υπευθυνοι για τον ιό τών Γουρουνιών..:flipout:
Εκεί να δεις Υστερία.Κάποιο ´επιστημονικό άρθρο´θα σκάσει μύτη´.
Αφού έφτασε το άρθρο τού Εθνους ´να ενοχοποιεί το Κάπνισμα για το Σύνδρομο Αιφνιδίου Βρεφικού Θανάτου,πού περιγράφεται εδώ και πάμπολλα χρόνια σε ολες τις Παιδιατρικές απο τις Αρχές τού 20ού αιώνα,σέ λίγο θα ρίξουν καί την ευθύνη τής Γρίπης στούς καπνιστές.:flipout::flipout:

Σπύρο παρέλειψες δύο πράγματα και δεν στο συγχωρώ ...

1) Όι αιφνίδιοι βρεφικοί θάνατοι προηγούνται χρονικά από το κάπνισμα
(μας το είπε και ο μαιευτήρας μας και έμεινα κόκκαλο :flipout::flipout:)

2) Το κάπνισμα είναι επίσης αιτία ψυχολογικών παθήσεων που οδηγούν τους ανθρώπους σε ακραίες συμπεριφορές όπως βιασμούς, φόνους κλπ. :flipout::flipout:

Εντάξει μορέ, λέμε και καμιά εξυπνάδα, έτσι για να περνάει η ώρα
Μην τα παίρνεται όλα τοις μετριτοίς ...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας χαλάει τόσο πολύ η απαγόρευση σε κάτι το οποίο δημιουργεί πρόβλημα υγείας στους άλλους αλλά και σε σας τους ίδιους τους καπνιστές (και όχι μόνο υγείας, αλλά είναι το σημαντικότερο).

Έχω παρατηρήσει πως τα ίδια άτομα που εργάζονται σε πολυκαταστήματα όπου είτε λόγω θέσης (ταμίας) είτε λόγω πολύ δουλειάς δεν μπορούν να καπνίσουν και καπνίζουν στο διάλειμμα τους (αν κάνουν) ή όταν σχολάσουν.

Τα ίδια αυτά άτομα όταν τα βάλεις σε άλλη θέση (γραφείου) που δεν έρχονται σε άμεση επαφή με πελάτη θέλουν να καπνίζουν στο γραφείο.

Εμένα πάντως μου λέει πολλά αυτό.

Μακάρι να απαγορευόντουσαν πολλά περισσότερα πράγματα, θα είχαμε πολύ καλύτερη κοινωνία, με κάποια άλλα μειονεκτήματα βέβαια. Η πολύ ελευθερία μας έφαγε ειδικά τους Έλληνες το ρητό "κάνω ότι γουστάρω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν" είναι για να πατάνε κανένα κουμπί κάποιοι άλλοι λαοί και να μας στέλνουν από εκεί που ήρθαμε. Έχουμε την εντύπωση πως μας ανήκουν όλα, ο ουρανός, ο αέρας, η ΓΗ ολόκληρη..........δανεικά είναι όλα και πρέπει να τα επιστρέψουμε σε καλύτερη κατάσταση από ότι τα πήραμε, αλλά αυτό δεν το σκέφτεται κανένας.

Πάντως ακόμα και σε κλειστά μαγαζιά μεγαλύτερα των 70 τ.μ. το κάπνισμα πάει σύννεφο.
Γι αυτό γουστάρω που ζω στην Ελλάδα

Φανταστειτε σε καποιο υποθετικο σεναριο να αποδειχθει οτι η μονη προφυλαξη για να γλυτωσουμε απο την γριπη των Χοιρων -για την οποια απο το φθινοπωρο φοβομαστε τα πολυ χειροτερα- ειναι να καπνιζεις σαν αραπης !!!

:flipout:

Φανταστειτε σε καποιο υποθετικο σεναριο να αποδειχθει οτι η μονη προφυλαξη για να γλυτωσουμε απο την γριπη των Χοιρων -για την οποια απο το φθινοπωρο φοβομαστε τα πολυ χειροτερα- ειναι να καπνιζεις σαν αραπης !!!

Θα αναστήσουν και τον Mr Camel ... :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Λεπτομέρειες περί της εφαρμογής του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματ

Μα, αυτό είναι γεγονός. Όπως γνωρίζουν όλοι, η γρίπη των χοίρων ξεκίνησε από το Καθιστό Γουρούνι που κάπνιζε πίπα πριν από 400 χρόνια στην Αμερική. Η γρίπη εξαφάνισε τους Ινδιάνους και από τότε ξαναχτυπάει κατά καιρούς, όπως ας πούμε το 1918.

Last edited: