Lets try bitstreaming out.....

Και πως τον ενεργοποιώ;
Έχει να κάνει με το αν τον υποστηρίζει το πρόγραμμα για αναπαραγωγή;
Εγω παίζω με τον KM.
Θα έπρεπε κάπου μέσα στο πρόγραμμα να υπάρχει η επιλογή Hardware acceleration;

Re: Απάντηση: Lets try bitstreaming out.....

Και πως τον ενεργοποιώ;
Έχει να κάνει με το αν τον υποστηρίζει το πρόγραμμα για αναπαραγωγή;
Εγω παίζω με τον KM.
Θα έπρεπε κάπου μέσα στο πρόγραμμα να υπάρχει η επιλογή Hardware acceleration;

Δεν γνωρίζω αν γίνεται με ΚΜ...
Με MPC που ξέρω υπάρχουν κάποια κουτάκια που τσεκάρεις και γίνετε αυτό και ειναι τα κουτάκια πιο κάτω που λένε H264/ACV (DXVA) και VC1(DXVA)
Φυσικά έτσι ΔΕΝ εγκαθιστεις CoreAVC OYTE FFD Video decoder

ίσως κάποιος που δουλέυει με ΚΜ να σε βοηθήσει

attachment.php

Άρα για να καταλάβω, την δυνατότητα DXVA στην δίνει το πρόγραμμα ή οι drivers της ΑΤΙ;
Γιατί διάβασα αυτό που ποστάρατε

ATI Catalyst – Video enhancements

H.264 Level 5.1 support
ATI Catalyst can now playback 5.1 level streams on all support players
Allows for playback of high resolutions (4Kx2K)

Υ.Γ. Στον ΚΜ player και στα internal codecs έχει μόνο αυτές τις επιλογές

Attachments

• KM.JPG
    KM.JPG
    65.9 KB · Views: 20
Last edited:
Στην δίνουν όλα μαζι MPC - Καρτα - Catalyst

Σου είπα για ΚΜ δεν έχω ιδέα...

Αυτό που πόσταρα ήταν κάτι που παλιότερα στο εδινε μόνο O Core Avc και πλέον το δινουν και οι Catalyst

Last edited:
Ωραια. Βρήκα πως γίνεται.
Κατεβάζεις τους stand alone codecs του mpc κια τους κανεις add στο km.
Πέρα από την επεξεργαστική ισχύ που λογικά θα μειώνεται, υπάρχει κάποιο άλλο πλεονέκτημα;
Δηλαδή η ποιότητα εικόνας είναι η ίδια σε σχέση με το software acceleration;

Με λίγα λόγια αν κατάλαβα καλά DXVA μπορείς να έχεις είτε με ΑΤΙ είτε με Nvidia. Απλά το CoreAVC Μπορεί να κάνει hardware acceleration μόνο σε nvidia και το ονομάζει CUDA.
Σωστά;

Win7 Ultimate x86, saphire 5450, Catalyst 10.4 (χωρίς να βάλω και το Realtek). Η 5450, με HDMI σε Denon 3808.

Και εδώ τα "λαμπάκια"

Attachments

• DD.jpg
    DD.jpg
    43.8 KB · Views: 39
  • DTS-HD.jpg
    DTS-HD.jpg
    43.5 KB · Views: 36
  • DTS-HD _MA.jpg
    DTS-HD _MA.jpg
    63.4 KB · Views: 39

Με λίγα λόγια αν κατάλαβα καλά DXVA μπορείς να έχεις είτε με ΑΤΙ είτε με Nvidia. Απλά το CoreAVC Μπορεί να κάνει hardware acceleration μόνο σε nvidia και το ονομάζει CUDA.
Σωστά;

Πολύ σωστά!! :SFGSFGSF:

@YannisA: Άψογος...

Τελικα μονο με mpc και τα γνωστα φιλτρα βγαινει το true hd απο 5770?
Το TotalMedia Theatre 3 που εχει επιλογη audio out hdmi γιατι δεν μου βγαζει τιποτα στον denon avr 3310? Με spdif δουλευει ο ηχος αλλα σε απλο 5.1. Με βολευει το TotalMedia Theatre 3 γιατι εχω ολη μου την συλλογη bluray σε φακελους bdmv. (11.5ΤΒ).

Τελικα μονο με mpc και τα γνωστα φιλτρα βγαινει το true hd απο 5770?
Το TotalMedia Theatre 3 που εχει επιλογη audio out hdmi γιατι δεν μου βγαζει τιποτα στον denon avr 3310? Με spdif δουλευει ο ηχος αλλα σε απλο 5.1. Με βολευει το TotalMedia Theatre 3 γιατι εχω ολη μου την συλλογη bluray σε φακελους bdmv. (11.5ΤΒ).

Έχεις βάλει το τελευταίο Patch??

Στην ati τελευταιους driver 10.6 dd kai ccc.
Τωρα μολις κατεβασα απο arcsoft update 3.0.1.180 ηρθε ηχος απλο στερεο στον denon αλλα κολαει η εικονα και ο ηχος

Στην ati τελευταιους driver 10.6 dd kai ccc.
Τωρα μολις κατεβασα απο arcsoft update 3.0.1.180 ηρθε ηχος απλο στερεο στον denon αλλα κολαει η εικονα και ο ηχος

Με το 3.0.1.180 κατάφερα να βγάλω TrueHD από bluray disc που τα προηγούμενα δε μου έβγαζαν. Πρόσεξε στις ρυθμίσεις του ήχου του προγράμματος γιατί εμένα το upgrade μου άλλαξε το Mixing σε Downmix to Dolby Digital, και προφανώς δεν έβγαζε το TrueHD/DTSMA ενώ θυμόμουν οτι τα είχα ρυθμίσει σωστά εκεί.

Μόλις το πήρα πρέφα και το άλλαξα σε Original Primary Audio δούλεψε κανονικά.

Original Primary Audio το εχω.Με την 3.0.1.180 και η εικονα και ο ηχος κολαει και αναβοσβηνει το hd audio στον denon. Με την εκδοση 3.0.1.161 εχω τελεια εικονα αλλα οχι ηχο. Mε το τεστ των windows των ηχειων μεσω hdmi γραφει ο denon multi ch direct και ακουγεται το
ντιν ντον σε ολα τα ηχεια κανονικα.

Λοιπον αν επιλεξω mix to dts format παιζει κανονικα χωρις να κολαει ουτε η εικονα ουτε ο ηχος. Αν επιλεξω original primary audio κολαει. Mkv η αρχειο m2ts με hd audio και συνδυασμό MPC-HC & ffdshow audio decoder δεν εχω δοκιμασει. Μηπως χανει bandwidth το καλωδιο hdmi
γιατι ειναι 10m?

Λοιπον αν επιλεξω mix to dts format παιζει κανονικα χωρις να κολαει ουτε η εικονα ουτε ο ηχος. Αν επιλεξω original primary audio κολαει. Mkv η αρχειο m2ts με hd audio και συνδυασμό MPC-HC & ffdshow audio decoder δεν εχω δοκιμασει. Μηπως χανει bandwidth το καλωδιο hdmi
γιατι ειναι 10m?

Με την 180 και πάνω θα πάρεις HD ήχο, αφού έχεις τους 10.4 ΑΤΙ CC και μετά, κοιτάς τα υπόλοιπα....
Αφού είσαι οκ με αυτά, ξεκινάς καλώδιο, δηλαδή δοκιμάζεις ένα άλλο και πιο κοντό...

Δοκίμασε MPC και FFdshow αν δεν βρίσκεις καλώδιο, αν κάνει τα ίδια τότε είναι πολύ πιθανό....

Αν και μου μυρίζει θεματάκι του TMT3...

Τελικα πηρα ηχο dts master και true hd με το mpc αφου εκανα τις ρυθμισεις που πρεπει. Αρα δεν φταιει το 10 μετρο καλωδιο ουτε κατι αλλο
παρα το tmt3.:idea:

Attachments

• IMG_0814.JPG
    IMG_0814.JPG
    122.4 KB · Views: 49
κατεβασα τους stomp live και εχουν lpcm 7.1 ηχο.το παιζω με mpc hc αλλα δεν στελνει στον ενισχυτη το ιδιο και με vlc.εχω ati 5450 και στελνω στον onkyo 807.πρεπει να θελει καποια ρυθμιση που δεν ξερω?

Στα Windows 7 δε μου έδινε PCM ήχο στον Onkyo μέχρι που μου έφεξε και έκανα Configure Speakers (Start --> γράψε Manage Audio Devices --> εκεί δεξί κλικ στην ATI) και τα έκανα 5.1 από Stereo που ήταν.