Και πως τον ενεργοποιώ;
Έχει να κάνει με το αν τον υποστηρίζει το πρόγραμμα για αναπαραγωγή;
Εγω παίζω με τον KM.
Θα έπρεπε κάπου μέσα στο πρόγραμμα να υπάρχει η επιλογή Hardware acceleration;
Win7 Ultimate x86, saphire 5450, Catalyst 10.4 (χωρίς να βάλω και το Realtek). Η 5450, με HDMI σε Denon 3808.
Με λίγα λόγια αν κατάλαβα καλά DXVA μπορείς να έχεις είτε με ΑΤΙ είτε με Nvidia. Απλά το CoreAVC Μπορεί να κάνει hardware acceleration μόνο σε nvidia και το ονομάζει CUDA.
Σωστά;
Τελικα μονο με mpc και τα γνωστα φιλτρα βγαινει το true hd απο 5770?
Το TotalMedia Theatre 3 που εχει επιλογη audio out hdmi γιατι δεν μου βγαζει τιποτα στον denon avr 3310? Με spdif δουλευει ο ηχος αλλα σε απλο 5.1. Με βολευει το TotalMedia Theatre 3 γιατι εχω ολη μου την συλλογη bluray σε φακελους bdmv. (11.5ΤΒ).
Αυτο εχω βαλει τελευταιο>>>> Update 3.0.1.120 to 3.0.1.161
Στην ati τελευταιους driver 10.6 dd kai ccc.
Τωρα μολις κατεβασα απο arcsoft update 3.0.1.180 ηρθε ηχος απλο στερεο στον denon αλλα κολαει η εικονα και ο ηχος
Λοιπον αν επιλεξω mix to dts format παιζει κανονικα χωρις να κολαει ουτε η εικονα ουτε ο ηχος. Αν επιλεξω original primary audio κολαει. Mkv η αρχειο m2ts με hd audio και συνδυασμό MPC-HC & ffdshow audio decoder δεν εχω δοκιμασει. Μηπως χανει bandwidth το καλωδιο hdmi
γιατι ειναι 10m?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.