-Γιώργος-
Supreme Member
Re: Απάντηση: LG 2009 series
Αν κρίνουμε από το μοντέλο που αντικατέστησε (PG6000) ...
... χαλαρά :a0210:
Last edited:
Τελικά η 42PQ6000 είναι η καλυτερη TV αυτή την στιγμή (μέχρι τα 600-650 ), απο ότι λενε τα review, γιατί δεν νομίζω να την έχει αγορασει κανένας.
Σκεφτομαι να την αγορασω για την φουκαριαρα την μανα μου και πιστευω να καλυπτει τις απαιτησεις της, 3μ αποσταση θεασης, 90% τηλεοπτικο σημα & 10% DVD (ααα και να την κρατησει 3-4 χρονια).opcorn:
opcorn:
opcorn:
Καλυτερη για τηλεοπτικο σημα και DVD που την θελεις ειναι σιγουρα.
Καλυτερη γενικα δεν ειναι. Αλλωστε καμια τηλεοραση δεν τα καταφερνει παντου αψογα.
Τελικά η 42PQ6000 είναι η καλυτερη TV αυτή την στιγμή (μέχρι τα 600-650 ), απο ότι λενε τα review, γιατί δεν νομίζω να την έχει αγορασει κανένας.
Σκεφτομαι να την αγορασω για την φουκαριαρα την μανα μου και πιστευω να καλυπτει τις απαιτησεις της, 3μ αποσταση θεασης, 90% τηλεοπτικο σημα & 10% DVD (ααα και να την κρατησει 3-4 χρονια).opcorn:
opcorn:
opcorn:
Μεγαλο λαθος να ανακατευονται οι γυναικες με τις τηλεορασεις...
Αυτες οταν πανε να αγορασουν κατσαρολες εμας μας ρωτανε?![]()
εμεις δε χρειαζεται να σας ρωτισουμε για καμια αγορα μας γιατι πολυ απλα αποκλειεται να ξερετε! εσεις? που ουτε σωβρακα δε μπορειτε να αγορασετε μονοι σας???...
ελεος..
εμεις δε χρειαζεται να σας ρωτισουμε για καμια αγορα μας γιατι πολυ απλα αποκλειεται να ξερετε! εσεις? που ουτε σωβρακα δε μπορειτε να αγορασετε μονοι σας???...
ελεος..
Πρόσεχε τι λες Γιάννη ύπαρχουν και γυναικείες παρουσίες στην κατηγορία![]()
Τελικα απο αυτες τις γυναικες δεν μπορουμε να ησυχασουμε πουθενα..![]()
Απο LG με ενημερωσαν οτι η 42PQ6000 καθώς και τα υπολοιπα καινουργια μοντελα από τις 20.04.2009 και μετα .
Τελικα διαβάζοντας τα σχολια παραπανω ειμαι αναμεσα σε 3 μοντελα:
42PQ6000 LG 699 ευρω στο PLAISIO
37LH7030 LG 780 ευρω
37B650 SAMSUNG929 ευρω στο PLAISIO
Ποια προτεινεται απο άποψη χαρακτηριστικών?
Και κατι τελαυταιο οι plasma tv γιατι εινια σχετικα ποιο φτηνη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.