---LG 2009 series---

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 2009 series

Αν κρίνουμε από το μοντέλο που αντικατέστησε (PG6000) ...

... χαλαρά :a0210:

Να υποθεσω οτι το ...χαλαρά είναι θετική απαντηση για την ερωτηση μου σχετικα με την 42PQ6000

:a0210::a0210::a0210:

"μανουλα σε λιγο καιρο θα εχεις σε λιγο καιρο θα εχεις πλασμα σπιτι"

Re: Απάντηση: LG 2009 series

Τελικά η 42PQ6000 είναι η καλυτερη TV αυτή την στιγμή (μέχρι τα 600-650 ), απο ότι λενε τα review, γιατί δεν νομίζω να την έχει αγορασει κανένας.

Σκεφτομαι να την αγορασω για την φουκαριαρα την μανα μου και πιστευω να καλυπτει τις απαιτησεις της, 3μ αποσταση θεασης, 90% τηλεοπτικο σημα & 10% DVD (ααα και να την κρατησει 3-4 χρονια). :popcorn::popcorn::popcorn:

Καλυτερη για τηλεοπτικο σημα και DVD που την θελεις ειναι σιγουρα.

Καλυτερη γενικα δεν ειναι. Αλλωστε καμια τηλεοραση δεν τα καταφερνει παντου αψογα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG 2009 series

Καλυτερη για τηλεοπτικο σημα και DVD που την θελεις ειναι σιγουρα.

Καλυτερη γενικα δεν ειναι. Αλλωστε καμια τηλεοραση δεν τα καταφερνει παντου αψογα.

Ναι εχεις δίκιο, γι'αυτο αλλωστε το τονιζω 90% τηλεοπτικο σημα, 3μ θεαση.
Τιμη ώς 600 .

Τελικά η 42PQ6000 είναι η καλυτερη TV αυτή την στιγμή (μέχρι τα 600-650 ), απο ότι λενε τα review, γιατί δεν νομίζω να την έχει αγορασει κανένας.

Σκεφτομαι να την αγορασω για την φουκαριαρα την μανα μου και πιστευω να καλυπτει τις απαιτησεις της, 3μ αποσταση θεασης, 90% τηλεοπτικο σημα & 10% DVD (ααα και να την κρατησει 3-4 χρονια). :popcorn::popcorn::popcorn:

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω την 42PQ6000. Από όσα έχω διαβάσει αποτελεί πολύ καλή επιλογή στις τηλεοράσεις των 600-650 . 2 πράγματα με κρατάνε ακόμα και δεν την έχω ήδη σπίτι.
1. Δεν την έχει κανείς ακόμα από εδω μέσα να δούμε αν αυτά που λένε τα reviews ισχύουν.
2. Δεν χωράει εκεί που έχουμε την τηλεόραση στο σπίτι. Αλλά ως άντρας θα "πατήσω πόδι" και θα βγουν κάποια μπιμπελό που έχει η γυναίκα μου για να χωρέσει η tv και ελπίζω η ποιότητα αυτού που θα βλέπω να με κάνει να αντέξω την κρεβατομουρμούρα.

ΥΓ. Είχαμε πάει μαζί Media Markt να δούμε τηλεοράσεις και όταν στάθηκα μπροστά σε κάποιες 42αρες μου λέει: "δεν πιστεύω να θες να πάρεις αυτή την κουμούτσα" :smile:

Μεγαλο λαθος να ανακατευονται οι γυναικες με τις τηλεορασεις...-bye-

Αυτες οταν πανε να αγορασουν κατσαρολες εμας μας ρωτανε?:flipout:

Απάντηση: LG 2009 series

Εγω θα την παραγγειλω μάλλον σήμερα, οπότε όταν την παραλάβω ενημερώνω τους φιλους .

Μεγαλο λαθος να ανακατευονται οι γυναικες με τις τηλεορασεις...-bye-

Αυτες οταν πανε να αγορασουν κατσαρολες εμας μας ρωτανε?:flipout:

εμεις δε χρειαζεται να σας ρωτισουμε για καμια αγορα μας γιατι πολυ απλα αποκλειεται να ξερετε! εσεις? που ουτε σωβρακα δε μπορειτε να αγορασετε μονοι σας???...
ελεος..

εμεις δε χρειαζεται να σας ρωτισουμε για καμια αγορα μας γιατι πολυ απλα αποκλειεται να ξερετε! εσεις? που ουτε σωβρακα δε μπορειτε να αγορασετε μονοι σας???...
ελεος..

:flipout::flipout:

ελεος..

Xα χα , καλο ...-bye-:flipout:

Απο LG με ενημερωσαν οτι η 42PQ6000 καθώς και τα υπολοιπα καινουργια μοντελα από τις 20.04.2009 και μετα .

Απο LG με ενημερωσαν οτι η 42PQ6000 καθώς και τα υπολοιπα καινουργια μοντελα από τις 20.04.2009 και μετα .

Εννοείς οτι δεν έχει να παραδώσει ή οτι δεν της εχει φέρει ακομα;

Re: LG 2009 series

Τελικα διαβάζοντας τα σχολια παραπανω ειμαι αναμεσα σε 3 μοντελα:
42PQ6000 LG 699 ευρω στο PLAISIO
37LH7030 LG 780 ευρω
37B650 SAMSUNG929 ευρω στο PLAISIO

Ποια προτεινεται απο άποψη χαρακτηριστικών?
Και κατι τελαυταιο οι plasma tv γιατι εινια σχετικα ποιο φτηνη?

Re: LG 2009 series

Τελικα διαβάζοντας τα σχολια παραπανω ειμαι αναμεσα σε 3 μοντελα:
42PQ6000 LG 699 ευρω στο PLAISIO
37LH7030 LG 780 ευρω
37B650 SAMSUNG929 ευρω στο PLAISIO

Ποια προτεινεται απο άποψη χαρακτηριστικών?
Και κατι τελαυταιο οι plasma tv γιατι εινια σχετικα ποιο φτηνη?

Εγώ λέω 42PQ6000. Και πιο φτηνή και πιο μεγάλη.

Last edited: