LG 37LB1R : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Παρουσίαση LG 37LB2R

Oι Βασικες διαφορες ειναι οτι η 37lc3r εχει 970 ευρω,αντιθεση 1600:1(η 37lb2r εχει 5000:1) αλλα xd engine3 (η 37lb2r εχει xd engine1)....
Ολα αυτα συμφωνα με το site της lg.....

Είναι λίγο παράδοξο αλλά μην εμπιστεύεσαι τα site της LG. Έχουν συνέχεια λανθασμένα στοιχεία.

Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις 2 τηλεοράσεις επειδή τυχαίνει να ξέρω και την LC3R. Μέρα με νύχτα θα έλεγα, υπέρ της LB2R. H LB2R είναι αν όχι το τελευταίο ένα από τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας και έχει και αυτή φυσικά το καινούριο XD Engine. Αν και οι τιμές της αντίθεσης δεν μου λένε και τίποτα όταν τις είδα υπήρχε μεγάλη διαφορά στην ευκρίνεια, στην φωτεινότητα στα χρώματα και κυρίως στο μαύρο. Βασικά στην LC3R το μαύρο φαίνεται σαν θολό σκούρο γκρι. Επείσης η LB2R έχει 1 hdmi παραπάνω όπου μπορείς να συνδέσεις υπολογιστή εκεί, 1 tuner παραπάνω κτλ.
Ελπίζω να βοήθησα.

Mαλιστα,οποτε καλυτερη ειναι η lb2r..Eιναι και πιο ακριβη αλλωστε.....
Οσο για το μαυρο λογικο ειναι να εχει καλυτερο η lb2r αφου εχει καλυτερη αντιθεση......
Σχετικα με τα 100hz ολες οι lcd oταν συνδεονται ψηφιακα λειτουργουν σωστα ειτε στα 60 ειτε στα 75hz...Τα 100hz ειχαν σχεση με τα παλιοτερα μονιτορ τυπου crt....
Εγω τωρα για παραδειγμα γραφω απο μια 19αρα tft σε συνδεση dvi με αναλυση 1280χ1024@60hz και ολα ειναι πεντακαθαρα και ξεκουραστα......

Tα 100 Ηz ειναι η λυση στο προβλημα που εχουν οι LCD (αλλες λιγοτερο και αλλες περισσοτερο) με την κινηση. Δεν ειναι το ιδιο με τις CRT που το προβλημα ηταν το flicker.

Δες και εδω:

http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/04/23/100120-hz-lcd-why-should-you-take-a-look/
http://www.hdtvtest.co.uk/news/2007/04/24/motion-compensated-frame-interpolation/

εχω την LB2R κανα μηνα στο σπιτι (δανεισμενη απο το μαγαζι που δουλευω μεχρι να αποφασισω τι να διαλεξω μεχρι 2200ε )και θα ελεγα οτι ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες για κατι αρκετα καλο σε χαμηλο budget!!!

Απάντηση: Παρουσίαση LG 37LB2R

Φίλε dimple καλορίζικη η τηλεόραση!!!

Σου εύχομαι καλές θεάσεις!!!

και σ´ευχαριστούμε για την πολλή καλή παρουσίαση που μας έκανες!!!

Re: Απάντηση: Παρουσίαση LG 37LB2R

Φίλε dimple καλορίζικη η τηλεόραση!!!

Σου εύχομαι καλές θεάσεις!!!

και σ?ευχαριστούμε για την πολλή καλή παρουσίαση που μας έκανες!!!

Και πάλι ευχαριστώ! -bye-

Όσο για την παρουσίαση ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για όλα όσα μαθαίνουμε εδώ μέσα. :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση LG 37LB2R

λεβεντες την εχει καποιος αυτην την τηλεοραση τωρα η τις πουλησατε??????????????? απλα εχω μια απορια για την LG 37LB1R, οταν αλλαζω καναλι πατω ενα νουμερο το 5 ας πουμε περιμενει αρκετη ωρα για να αλλαξει , περιμενει να βαλω και αλλο νουμερο για να γινει η αλλαγη, πχ για το 5 πατω το 05 υπαρχει επιλογη να το αλλαξω αυτο?????????? θα μου πειτε τωρα το θυμηθηκες???????????????? οχι απλα τωρα σας βρηκα και επι της ερυκαιριας αν υπαρχει τροπος γιατι να μη το κανω????????? ευχαριστω εκ των προτερων !
(προσπαθησα πολλες φορες εγω αλλα δε καταφερα κατι)

Υπαρχει καρτα για ληψη ψηφιακου σηματος mpeg4, η πρεπει να παμε σε εξωτερικο αποκωδικοποιητη?