Αυτό θα κάνω!αν κατεβάσεις το εγχειρίδιο θα δείς ακριβώς τις συνδέσεις. Έχει Scart, 3HDMI (2+1), VGA, Component, composite, LAN, optical 2xusb etc
Η τηλεόραση όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμά μου, θα χρησιμοποιηθεί για...
Αναλογική τηλεοπτική λήψη + Digea.
Δορυφορική SD.
USB Player SD υλικού.
Σύνδεση με PC σαν επέκταση του Desktop. = Δεν μπορώ να πάρω Plasma.
Σύνδεση με PS2... για ραλάκια.
Τώρα για τον λόγω που σκέφτομαι LG και όχι Samsung, είναι πως η Samsung έχει 1 Scart στα οικονομικά μοντέλα της, δεν ξέρω για τα ακριβά.
Έχω +/- 20 συσκευές AV και μέσα από 3 κεντρικά Switch στέλνω σήμα στην τηλεόραση.
1 για SCART RGB
1 για S-VIDEO
1 για 3 RCA
Ειδικά αν το δεύτερο Scart της LG δέχεται S-VIDEO, η μόνη μάρκα που θα κοιτάω θα είναι η LG.
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπουν τόσες συσκευές σε μία TV.
Δεν συζητάω να πάρω Switch/Μετατροπέα S-VIDEO To RGB/Component/HDMI, λόγω κόστους και σιγουριάς πως θα δουλέψει 100% χωρίς προβλήματα.
Απ' ότι είδα στα specs που έχει στο Μπλαίσιο, η 750 έχει και... LAN ???!!!
Για Scart όμως δεν λέει τίποτα.
Όταν λέμε 3D Ready, τι εννοούμε?Lan,internet@tv,all share κτλπ κτλπ,είναι η πιο ''φορτωμένη τηλεόραση αυτήν την στιγμή σε χαρακτηριστικά+τα 200 HZ που στις Sony και Samsung είναι αληθηνά.(Ξέχασα,είναι και 3d ready)
Να ρωτησω...το PIP PAP ΤΗ ΕΙΝΑΙ??Μήπως εννοείς Wireless Ready? Την έψαξα στο site της LG και δεν αναφέρει κάτι.
http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-lcd-tv-42LD750.jsp
Το κακό είναι πως έχει 1 Scart.
Το κακό είναι πως δεν έχει PIP ή PAP.
Το καλό είναι πως έχει LAN + USB.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.