LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Εγώ να δείς ... είμαι στα 4 μέτρα αντιμέτωπος με...τίποτα! Αμήν και πότε δηλαδή!

Ρε παιδιά, μόνο οι 42άρες είναι ετοιμοπαράδοτες, αφού το έχει γράψει τόσες φορές ο drjohn.

Για πρακτορείο Θεσ/κη ρωτήστε και τις "Ελλαδική" και "Οικονομική". Πάντως ο "Μελισσάς" - εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον - κάνει παράδοση επι τόπου, δεν είναι ανάγκη να πας ο ίδιος στο πρακτορείο.

πρώτο δεκαήμερο Φλεβάρη γράφει,έχεις δίκιο,τώρα είδα και το ετοιμοπαράδοτη στις 42...πωπω...τι σημαίνει αυτό δηλαδή?παίζει να πιάσουμε και 15?

δεν μιλησα ποτε για ετοιμοπαραδοτες 30 τβ
ειπα η lg εχει 42ρες ετοιμες και 47ρες περιμενει μεχρι 10 φλεβαρη αν δειτε τα ποστ μου
σημερα εχει ραντεβου με τον lg τυπο για να συννενοηθουν αλλα να ξερετε ολοι οσοι δεν ερθουν στη συναντηση θα πρεπει να τους παρει το μαγαζι αμεσα (αυριο) για επιβεβαιωση και τροπο πληρωμης και αμεσως θα παρει την lg να φερει τις τβ
δεν εξαρταται οποως καταλαβατε μονο απο αυτον αλλα ελπιζω λογω καλης σχεσης με αντιπροσ να παμε καλα
σιγουρα οι 42 θα παραλαβουν νωριτερα παντως
οσο για τη θεσσαλονικη εγω του ειπα να μιλησει με μελισσα αλλα αν δεν στελενι εκει παρε μια τις μακεδονικες μεταφορες στο τηλ 2103458152 να ρωτησετε κι εκει που μου καναν τιμη 32ε για το σπιτι πλζ μηπως στις φερει αυτος. εγω παντως θα βαλω το username σου στη λιστα μπας και παρεις τηλ να πεις το οκ η στειλε μου τηλ να σε παρουν
οσο για dimitris40 στειλε μου πμ με λεπτομερειες να σε προσθεσω εστω και τωρα η τιμη την βλεπεις στην προηγουμενη σελιδα στη λιστα

Οι μακεδονικές μεταφορές ζητούν 72 . Για να τελειώσει όμως το θέμα της μεταφοράς, εάν δεν δεχτεί ο έμπορα της Lg να μας τις παραδώσει στην πόρτα μας θα δούμε τι θα κάνουμε ας μάθουμε μία εάν μπορεί να το κάνει αυτό. Πάντως τα στοιχεία μου σου τα έστειλα με πμ.

Γιάννη σόρυ αλλά μέσα στα τόσα που διαβάζουμε το μάτι καμιά φορά επιλέγει τι θα διαβάσει,ότι το συμφέρει.
Από το τελευταίο σου ποστ, λες ότι 47 θα πάρει η LG μέχρι τις 10/2 οπότε όντως θα πιάσουμε 15 με τον μαγαζάτορα! Θα συνδέσω λοιπόν και εγώ την 14ρα με τον προτζέκτορα και θα κάνω υπομονή...παράλληλα θα κόβω βόλτες στα πολυκαταστήματα να τις χαϊδεύω...

υ.γ δεν κατάλαβα ακριβως τι είπες όταν είπες δεν στέλνει εκεί για τον Μελισσα? Ο μελισσάς είναι το τελευταίο προπύργιο του να μας έρθουν φτηνά οι τηλεοράσεις αν δεν μπορεσεις να μας κανονίσεις μεταφορικά!Με μελισσά ευελπιστούμε να πληρώσουμε κάνα 15ρι μέχρι το μαγαζί μου και αποκει να την παλέψουμε συναδερφικα.Εννοείται ότι αν μας λέει μεταφορική με χρέωσή μας,διαλέγουμε και την μεταφορική...επίσης ο Μελισσας παραλαμβάνει κιόλας από το κατάστημα αν τον καλέσουν! καλό απόγευμα σε όλους

72 για μια?? εμενα μου εκανε τιμη 32 χθες μηπως επειδη ειπα ειμαι απο το μαγαζι. αλλωστε μεχρι και η acs θελει 55 ε μη μας τρελαινουν. οσο για μελισσα δεν το ειπα εγω αλλα o makedonas για τριλοφο. μακαρι να στελνει παντου.

Παιδιά βάλτε με και έμενα στο παιχνίδι αν προλαβαίνω την τελευαταία στιγμή!
ενδιαφέρομαι για την 37''άρα.
Έστειλα τα στοιχεία μου στον drjohngr και αναμένω....

Η συνάντηση Βεϊκου και Γαλατσίου στις 7 μ.μ τελικά ισχύει? Γιατί θα έρθω από Μάνδρα.
Υ.Γ. Ελπίζω τουλάχιστον στις 16 Φεβρουαρίου που αρχίζει ξανά το Champions League να δούμε τα παιχνίδια από τις καινούργιες μας TV... :a0210:

72 για μια?? εμενα μου εκανε τιμη 32 χθες μηπως επειδη ειπα ειμαι απο το μαγαζι. αλλωστε μεχρι και η acs θελει 55 ε μη μας τρελαινουν. οσο για μελισσα δεν το ειπα εγω αλλα o makedonas για τριλοφο. μακαρι να στελνει παντου.

Πήρα προσωπικά στην "Μελισσάς μεταφορική" και μου είπε ότι δεν κάνει παράδοση στον Τρίλοφο.

72 και για τις 2 τηλεοράσεις.

Υ.Γ: 1) Μήπως ενδιαφέρεται κανένας να ρωτήσουμε αύριο και για αγορά PlayStation 3?
Ενδιαφερει και μενα ενα PS3 σε πακετο (2 games,2χειριστηρια dual shock 3+1 τηλεχειριστηριο)

1308 καπου θα βγει η 856 λογω μαζικης αγορας αν ειναι πες μου. ωχ ξεχασα για διαθεσιμη να ρωτησω. θα ρωτησω μετα

Δεν πειράζει, άσε μη ρωτάς για διαθεσιμότητα. Την έχει το Praktiker 1190 σε 9 άτοκες δόσεις. Ξέρω βέβαια ότι δεν υποστηρίζεται από την επίσημη αντιπροσωπεία, αλλά η samsung δεν έχει και πολύ σόι αντιπροσωπεία έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου και για την άμεση απάντηση