LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

λοιπον ειχε φαση η συναντηση κυριως γιατι ειχαμε την ευκαιρια να γνωριστουμε και να μιλησουμε και γενικοτερα για av θεματα αν και οι πιο πολλοι βιαζοντουσαν και φυγανε γρηγορα. Η παραγγελια εγινε απο οσους ηρθαν εκτος απο τον ιορδανη που θα κοιταξει και αυτος απο πρακτικερ την samsung η αλλιως θα επανελθει για lg . οι παραγγελιες εφτασαν τις 13-14 και για τους υπολοιπους που δεν ηρθαν θα τους παρει ο μαγαζατορας τηλ αυριο να επιβεβαιωσει και να κατοχυρωσει την παραγγελια. αν ολα πανε καλα οι 42ρες αναμενονται παρασκευη λογικα αποτι ειπε ενω οι 47ρες δυστυχως θα αργησουν. για αυτο το θεμα θα ξαναπαω αυριο στον πατερα του καταστηματος που μπορει να πιεσει πιο πολυ (καιγομαι κι εγω βασικα) και επισης εβαλα τον ανθρωπο να υποσχεθει οτι αν μεχρι να ερθει η τβ πεσει η τιμη θα πεσει αντιστοιχα και η προσφορα οποτε μην αγχωνεστε για αυτο.
οποτε αυριο περιμενετε τηλεφωνο απο καποιον βαγγελη λογικα για λεπτομερειες. αυτα και ελπιζω καποτε να τα πουμε πιο αραχτα

Μ2...άλλη φορά και για καφέ...έστω και βιαστικά χάρηκα που είπα δυό κουβέντες με παιδιά του forum....

Για τις 37αρες είχαμε κάποια ένδειξη για ποτε θα είναι ετοιμοπαράδοτες;
Μήπως υπήρχε καμιά περαιτερώ "προσφορα" για εξόφληση με δόσεις, όπως 3 δόσεις στην ίδια τιμή της μετρητοίς κτλ...

σου το εστειλα. pippo στην τιμη την μετρητοις αν θες 3 δοσεις βαλε κανα 10-15 ευρω αυριο που θα σε παρει πες του το

Γιάννη κατάλαβα ότι θα πας να πιέσεις τον πατερα να πιέσει αλλά πες μου τώρα,αυτή τη στιγμή τι σου είπαν ως προς την παράδοση,θα αργήσουν δηλαδή πόσο? μια βδομάδα? περισσότερο? πωπω...ευτυχώς περιμένεις και εσύ 47ρα αλλιώς θα έβαζα τα κλάματα!αναφέρθηκε τίποτα για σαλονικιούς?

Παιδιά όποιος θέλει Samsung το Saturn τις έχει προσφορά LE40A756R 1140 ευρώ LE40856 1180 ευρώ,LE40786 led 1190 ευρώ και σε 12 άτοκες και αντιπροσωπείας φουρλή.Τώρα τις είδα γυρνώντας από την συνάντηση.

H 52άρα πότε έχει παράδοση;
λογικα θα σου πει αυριο οταν και θα σε παρει τηλεφωνο.Γενικα οι χρονοι παραδοσης ειναι αγνωστοι εως τωρα,αλλα θα κανει το καλυτερο δυνατο να ειναι συντομοι.

Επιστρέψαμε και εμείς οι Λειβαδίτες απο Αθήνα εδω και μια ώρα..
Ενδιαφέρουσα συνάντηση αν και εγινε λίγο πιεστικά..
απο την αποψη χρόνου..
Ισως θα έπρεπε να χωριστούμε σε γκρουπ..
ο ενας πωλητής είχες φρικάρει οταν μπήκαμε τσούρμο μέσα!!
χχαχαααχχαχαχα!!
Εγώ έφυγα με 4 τηλεοράσεις παραγγελία,ελπίζω και τα υπόλοιπα παιδιά να προχωρήσουν στις παραγγελίες τους,να είναι απόλυτα επιτυχημένο το powerbuy!!
Ενα μπράβο απο τώρα στον Γιάννη-drjohn που εκανε πολλά για εμάς,ελπίζω να έχουν και ευτυχή κατάληξη=γρήγορη παράδοση των τηλεοράσεων μας!!

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά. Μιας και το power buy μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο καλό είναι νομίζω να αναφερθεί και το μαγαζί που έκανε την καλύτερη προσφορά. Από ότι κατάλαβα οι τιμές του είναι πολύ καλές οπότε θα φανεί χρήσιμο σε μελλοντικές αγορές πολλών από τα μέλη.
Φιλικά,
Γιάννης

H 52άρα πότε έχει παράδοση;

α ρε Βλασιδη τι μου εχεις κανει τωρα....ψηνομαι τρελα να παρω την 52αρα,αλλα για πες μου,το εχεις ψαξει για το λογο αντιθεσης(15.000:1)? Λες να ειναι σημαντικο μειονεκτημα σε σχεση με την 47αρα που εχει 50.000:1 ? Tι λενε και οι υπολοιποι συμforumιτες?

Παιδια εγω δεν μπορεσα σημερα να ερθω στην συναντηση και ζητω συγγνωμη γιατι ειχα δηλωσει κιολας πως θα ρθω..

Στεναχωρηθηκα γιατι ηθελα να γνωρισω και τα παιδια που πηγαν και εχασα την ευκαιρια..

Προτεινω συναντηση για καφε σε ενα η δυο μηνες απο σημερα σαν επετειο και του Power Buy....

δέχομαι στοιχήματα για το σε ποια σελίδα του νήματος αυτού θα έχουμε πάρει όλοι τηλεόραση:
αποδόσεις : 70 = 3,25 75= 2,25 80= 1,90 85=1,60

-bye-

α ρε Βλασιδη τι μου εχεις κανει τωρα....ψηνομαι τρελα να παρω την 52αρα,αλλα για πες μου,το εχεις ψαξει για το λογο αντιθεσης(15.000:1)? Λες να ειναι σημαντικο μειονεκτημα σε σχεση με την 47αρα που εχει 50.000:1 ? Tι λενε και οι υπολοιποι συμforumιτες?

Η τηλεόραση δεν προορίζεται για το σπίτι μου. Είναι για τον πατέρα μου, για ένα δωμάτιο περίπου 22-25 τετραγωνικών. θα βλέπει σε ελεγχόμενες συνθήκες, δηλ. χωρίς φυσικό φωτισμό.

παιδιά το 50000 καθώς και τα 15000 δεν είναι πλασματικά? εγώ προσωπικά δεν πολυκολάω στο δυναμικό κοντράστ,τώρα τα λεφτά είναι άλλο, φίλε μου εφόσων το δωμάτιο δεν είναι και τεράστιο δεν σκέφτηκες να γλυτώσεις τα εξτρά 600ευρω για 5 ίντσες? εκτός αν τα 22 τετραγωνικά είναι 7,5 επι 3! :)