LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Μεγειά ρε φίλε, εγώ στις 47 ίντσες δεν έχω επιλογές...θα πήγαινα για 7403 αλλά δεν έχω την διαφορά!

Πόσο σου πήγε η Samsung? Δεν πρέπει να χει και πολλές διαφορές από την LG εε?

Στην τιμή έχει διαφορά αλλά από εκεί και πέρα πιστεύω ότι αυτό που τη διαφοροποιεί είναι το DLNA. Συνδέεται στο δίκτυο και μπορεί και αναπαραγάγει μέχρι και mkv αρχεία.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ με πήραν από το κατάστημα, τις έχουν εκεί και με ρώτησαν για την παράδοση αλλά αν είναι δυνατόν επειδή είμαι Ανάβυσσο μου λένε το Σάββατο και άν!!!!!! Αυτό είναι η δωρεάν παράδοση? Όποτε βρούμε δρομολόγιο???? Αν πλήρωνα μεταφορικά θα βρίσκανε αμέσως!

παω κι εγω σημερα λοιπον να διαμαρτυρηθω για την καθυστερηση κτλ. μπαινω μεσα φουριοζος και αρχιζω. και εκει πανω ακουω εναν δυνατο θορυβο πισω μου και βλεπω το φορτηγο να παρκαρει. κοιταω μεσα τι να δω ολες οι τβ.
οριστε και οι αποδειξεις του ζεστου ρεπορταζ

οπως βλεπετε τα κουτια των 47 ειναι πολυ μεγαλυτερα απο των 42 με αποτελεσμα να μην ειναι σιγουρο οτι χωρανε σε ιχ. για τις 42 με πτωση των καθισματων το πιστευω. αυτα λοιπον και καπου εδω στη σελιδα 111 κλεινει ενας πρωτος κυκλος αυτου του powerbuy και συνεχιζουμε με τον επομενο που ειναι οι εντυπωσεις και οι ρυθμισεις που λεγαμε. αντε σε ολους καλη θεαση.

υγ. ο βαγγελης θα σας τηλ ολους για επιβεβαιωση και αποστολη.

παω κι εγω σημερα λοιπον να διαμαρτυρηθω για την καθυστερηση κτλ. μπαινω μεσα φουριοζος και αρχιζω. και εκει πανω ακουω εναν δυνατο θορυβο πισω μου και βλεπω το φορτηγο να παρκαρει. κοιταω μεσα τι να δω ολες οι τβ.
οριστε και οι αποδειξεις του ζεστου ρεπορταζ

οπως βλεπετε τα κουτια των 47 ειναι πολυ μεγαλυτερα απο των 42 με αποτελεσμα να μην ειναι σιγουρο οτι χωρανε σε ιχ. για τις 42 με πτωση των καθισματων το πιστευω. αυτα λοιπον και καπου εδω στη σελιδα 111 κλεινει ενας πρωτος κυκλος αυτου του powerbuy και συνεχιζουμε με τον επομενο που ειναι οι εντυπωσεις και οι ρυθμισεις που λεγαμε. αντε σε ολους καλη θεαση.

υγ. ο βαγγελης θα σας τηλ ολους για επιβεβαιωση και αποστολη.

Φοβερό ρεπορτάζ.

Τι εγινε ρε παιδια καποιες πρωτες εντυπώσεις???
Εγω αυριο κατεβαινω να την παρω..

Σε Renault Megane η 47αρα ξαπλωτή απο το πορτ παγκάζ (και σχεδόν ακουμπώντας τα μπροστινά καθίσματα), μόλις που χωρούσε. Οπότε σε κανονικό I.X θα είναι αδύνατο να μπει. Α, και εννοείται ότι δε θα βλέπετε τι γίνεται πίσω σας.

φίλος χώρεσε σε 206 την 47LG6000 που λογικά είναι ίδιο κουτί αλλά μου λέει ότι ένα πόντο να είχε ακόμη δεν θα έμπαινε καθόλου...βασικά για πιο λόγο σας απασχολεί το αν χωράει? Δωρεάν μεταφορά Αθήνα δεν έχει?

Παιδιά κι εγώ δεν άντεξα να περιμένω άλλο.... Πήγα χθές το μεσημέρι από το μαγαζί και την πήρα χώρεσε σε ένα CLIO με πεσμένα τα καθίσματα οριακά όμως.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι:
1) Καλά έκανα και δεν πήρα την 47αρα φαίνεται μια χαρά στον χώρο και δεν είναι too much
2) Προς το παρόν μόνο τηλεοπτικό σήμα δοκίμασα και είναι μια χαρά το ΣΚ θα γίνει δοκιμή και με DVD.

Όσοι την πάρουν θα επιβεβαιώσουν τα ίδια, άντε και καλές μας θεάσεις...!!!

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

47LG6000 ??????

Άντε να τελειώνουμε...

Την πήρε πριν μισό χρόνο φίλος...:antlers:

Μόλις μίλησα με Βαγγέλη,το μωρό φεύγει για τα πρακτορεία σήμερα...ελπίζω αύριο να με ενοχλήσουν και να κάνω ΣΚ ζμπέσιαλ!

άστα να πάνε....για πες τώρα η δική σου ήρθε?πόσο βγήκε η μεταφορική τελικά?

Θα ανοίξουμε κάποιο θέμα για ρυθμίσεις παίδες? Μπας και συλλογικά βρούμε το ιδανικό!

Εγώ σου είπα για μένα πήρα την samsung 40 756 με METΠΑ 15 αλλά παραλαβή από Καλοχώρι. Δεν χώρεσε στο Vectra κι όχι επειδή δεν έχει βάθος με πεσμένα τα καθίσματα, αλλά λόγο του ανοίγματος της πόρτας. Την LG που περιμένω μόλις μίλησα με τον Βαγγέλη μου είπε ότι..............είναι σπασμένη. Ναι καλά διαβάσατε είναι σπασμένη. Και ψάχνει να δει τι θα γίνει τώρα.

Όταν λές σπασμένη???????? Δεν έχει κάποια άλλη να σου στείλει? Αν είχα καταλάβει καλά είχε πάρει κάποιες παραπάνω.

Δηλαδή ανοιξε το κουτί και βρήκε 2 μισα τηλεόρασης? σπασμένο κρύσταλλο? σου είπε κάτι παραπάνω? γιατί ήταν σπασμένη η δικιά σου και όχι κάποιου άλλου?