παρεληφθει και χωρεσε σε opel corsa 12V 5θυρο μπλε ανοικτο (το χρωμα οχι το πορτμπαγκαζζζζ) οριακα κλειστη πορτα (5η) με λιγο στριμω%$#^ κλεινει τελειως
απο ρυθμισεις εχουμε καμια υποδειξη κανα νεο?perator:
Την πήρε πριν μισό χρόνο φίλος...:antlers:
Μόλις μίλησα με Βαγγέλη,το μωρό φεύγει για τα πρακτορεία σήμερα...ελπίζω αύριο να με ενοχλήσουν και να κάνω ΣΚ ζμπέσιαλ!
ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ εγω!!
καποια αρχικη ρυθμιση ρε παιδια?
σε καποιο παιδι ειπαν να μη πειραξει το κοντραστ για τις πρωτες 4ωρες λειτουργίας..
τι κουλό είναι αυτό,ισχύει?
Φιλε μου εχω ανεβασει ρυθμισεις......αν ψαξεις λιγακι θα βρεις.....νομιζω εβαλα λινκ στο η scarlet οριμασε2ωρες ελειπα βρε αθεοφοβοι,αυτα γραψατε μονο?
τελικα πρεπει να προσεξω κατι η να αρχισω να την ρυθμιζω μονος μου?
η 5090h ήλθε κατευθείαν στην Άνω Πόλη. Σύνολο μεταφορικά 27 ευρώ.
3 δέματα του Βλασίδη 50ρα τβ = 27 ευρώ στην πόρτα του και εμένα μου λένε να πάω να την πάρω από το καλοχώρι ένα δέμα 36,2
μεγάλο σφάλμα του Καμπέρη :violent-smiley-008:νωρίτερα που ρώτησα με ποια μεταφορική την στείλαν μου είπε η κοπέλα παν εκεί τα παιδιά και στέλνουν με όποια δεν εχει κίνηση...εμένα αυτό μου κοστίζει κάνα εικοσάρικο αν σκεφτείς οτι ο μακεδόνας θα παραλάβει από Καλοχώρι όπως εγώ στα 15 ευρώ....:damnyou:
Ρε παιδιά μια ερώτηση..
Επειδή θα αναίβω Αθήνα να την πάρω κ θα κάνω 200 χλμ.. τί λέτε; χωράει η 42αρα σε peugeot 406; Εχω μεγάλο χώρο αλλά δεν ξέρω αν χωράει να περάσει απο τις πόρτες..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.