LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

παρεληφθει και χωρεσε σε opel corsa 12V 5θυρο μπλε ανοικτο (το χρωμα οχι το πορτμπαγκαζζζζ) οριακα κλειστη πορτα (5η) με λιγο στριμω%$#^ κλεινει τελειως
απο ρυθμισεις εχουμε καμια υποδειξη κανα νεο? :operator:

..........ε γιατί έπρεπε να είναι κάποιου σπασμένη. Ξέρω κι εγώ ακόμη περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο. Δεν θέλω να βάλω κακό λογισμό γιατί όσο αναφορά τη δική μου τη samsung όλα ήταν άψογα. Περιμένω δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Εχθές πάντως για να γελάσουμε και λίγο είπα να χαρώ την samsung βλέποντας στον Alpha το σχετικό ντέρμπι κι ενώ όλα πήγαιναν καλά.....................φάγαμε τελικά την πίκρα.............γι ακόμη μιά φορά.:bigcry::bigcry::bigcry:

παρεληφθει και χωρεσε σε opel corsa 12V 5θυρο μπλε ανοικτο (το χρωμα οχι το πορτμπαγκαζζζζ) οριακα κλειστη πορτα (5η) με λιγο στριμω%$#^ κλεινει τελειως
απο ρυθμισεις εχουμε καμια υποδειξη κανα νεο? :operator:

book service υπάρχει? :Banane0:

Δεν είπα έπρεπε να είναι κάποιου σπασμένη...είπα γιατί έπρεπε η σπασμένη να είναι η δικιά σου..? κατεβήκαν 20 απο το φορτηγό και η μια είναι σπασμένη.ωραία συνέβη αν και ποιος ξέρει πως...ωστόσο γιατί βαφτίστηκε "δικιά σου"???

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Την πήρε πριν μισό χρόνο φίλος...:antlers:

Μόλις μίλησα με Βαγγέλη,το μωρό φεύγει για τα πρακτορεία σήμερα...ελπίζω αύριο να με ενοχλήσουν και να κάνω ΣΚ ζμπέσιαλ!

Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν φύγει για τα πρακτορεία. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι μου είπαν πριν από λίγο. Ψάχνουν να βρουν να μου αντικαταστήσουν την σπασμένη. Έτσι μου λένε.

ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ εγω!!
καποια αρχικη ρυθμιση ρε παιδια?
σε καποιο παιδι ειπαν να μη πειραξει το κοντραστ για τις πρωτες 4ωρες λειτουργίας..
τι κουλό είναι αυτό,ισχύει?

ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ εγω!!
καποια αρχικη ρυθμιση ρε παιδια?
σε καποιο παιδι ειπαν να μη πειραξει το κοντραστ για τις πρωτες 4ωρες λειτουργίας..
τι κουλό είναι αυτό,ισχύει?

Ρε λάκωνα, από την Σπάρτη είσαι? πες και κάτι παραπάνω...καταρχήν χώρεσε τελικά στο αμάξι σου ή την έβγαλες από το κουτί?

και φυσικά ΜΕΓΕΙΕΣ ΜΕΓΕΙΕΣ :BDGBGDB55:

χαχαχα...
ναι κατεβηκα με το RENAULT MEGANE 5Θ τελικα και το πήρε ανετα..
τι αλλο να πω ακομα στην κουτα ειναι τωρα θα παω στο αλλο σπιτι που δεν εχω Ιντερνετ ομως..
για αυτο ρωταω πρεπει να προσεξω τπτ τωρα στην αρχη?

2ωρες ελειπα βρε αθεοφοβοι,αυτα γραψατε μονο?
τελικα πρεπει να προσεξω κατι η να αρχισω να την ρυθμιζω μονος μου?

2ωρες ελειπα βρε αθεοφοβοι,αυτα γραψατε μονο?
τελικα πρεπει να προσεξω κατι η να αρχισω να την ρυθμιζω μονος μου?
Φιλε μου εχω ανεβασει ρυθμισεις......αν ψαξεις λιγακι θα βρεις.....νομιζω εβαλα λινκ στο η scarlet οριμασε-bye-

η 5090h ήλθε κατευθείαν στην Άνω Πόλη. Σύνολο μεταφορικά 27 ευρώ.

3 δέματα του Βλασίδη 50ρα τβ = 27 ευρώ στην πόρτα του και εμένα μου λένε να πάω να την πάρω από το καλοχώρι ένα δέμα 36,2
μεγάλο σφάλμα του Καμπέρη :violent-smiley-008:νωρίτερα που ρώτησα με ποια μεταφορική την στείλαν μου είπε η κοπέλα παν εκεί τα παιδιά και στέλνουν με όποια δεν εχει κίνηση...εμένα αυτό μου κοστίζει κάνα εικοσάρικο αν σκεφτείς οτι ο μακεδόνας θα παραλάβει από Καλοχώρι όπως εγώ στα 15 ευρώ....:damnyou:

3 δέματα του Βλασίδη 50ρα τβ = 27 ευρώ στην πόρτα του και εμένα μου λένε να πάω να την πάρω από το καλοχώρι ένα δέμα 36,2
μεγάλο σφάλμα του Καμπέρη :violent-smiley-008:νωρίτερα που ρώτησα με ποια μεταφορική την στείλαν μου είπε η κοπέλα παν εκεί τα παιδιά και στέλνουν με όποια δεν εχει κίνηση...εμένα αυτό μου κοστίζει κάνα εικοσάρικο αν σκεφτείς οτι ο μακεδόνας θα παραλάβει από Καλοχώρι όπως εγώ στα 15 ευρώ....:damnyou:

Συγνωμη ρε φιΛΛαρακ' αλλα με 36,2 ευρα μηπως εχει σκοπο να σου στειλει ολη την παλλετα?????:grinning-smiley-043

Απο το Τazakistan να την εστελνε πιο λιγο θα κοστιζε!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Αμαν τωρα το ειδα καλα.....και να παραλαβεις και μονος σου????:BXVZCBXZ6:

Ε δες το και απο την καλη πλευρα ......πως αλοιως θα σου δωθει ευκαιρια να κουβαλησεις το γομαρι:flipout::flipout:

ΠΛακα κανω......καλημερα-bye-

είμαι έξω φρενών φίλε,όχι για τα γαμίδια τα 36 αλλά γιατί με περνάν για βλάκα...και δεν αλλάζει η τιμή και από Αθήνα βγαίνει κτλ κτλ και αν θέλετε να σας τη φέρω από Δευτέρα.Πήρα και το Βαγγέλη και είπε χλωμό να γίνεται κάτι αλλά θα πει μια από τις κοπέλες να κάνει ένα τηλεφωνο.Καθημερινά παραλαμαβάνω δέματα από Αθήνα στα 4,5 ευρώ μέχρι μέγεθος μικρής τηλεόρασης και 8 ευρώ για μεγαλύτερα...είπα να το παίξω λαρτζ και να αφήσω να μου στείλουν αυτοί και ας πάει σαν του Βλασίδη.

Ρε παιδιά μια ερώτηση..
Επειδή θα αναίβω Αθήνα να την πάρω κ θα κάνω 200 χλμ.. τί λέτε; χωράει η 42αρα σε peugeot 406; Εχω μεγάλο χώρο αλλά δεν ξέρω αν χωράει να περάσει απο τις πόρτες..

Ρε παιδιά μια ερώτηση..
Επειδή θα αναίβω Αθήνα να την πάρω κ θα κάνω 200 χλμ.. τί λέτε; χωράει η 42αρα σε peugeot 406; Εχω μεγάλο χώρο αλλά δεν ξέρω αν χωράει να περάσει απο τις πόρτες..

λύση α) την βγάζεις από το κουτί όρθια μέσα στα καθίσματα διπλώνεις και το κουτί και έφυγες..
λύση β) αν κατεβείς μόνο για αυτό βενζίνες και διόδια θα σου βγούνε όσο μια μεταφορική φτάνει να μην είναι η δική μου (ΕΝΕΓΕΠ) πέρα από το χρόνο σου που ειναι πολύτιμος.

πάντως το κουτί να μπει από πόρτα επιβάτη ξεχνα το...οι πλάτες δεν πέφτουν να την βάλεις οριζόντια από πίσω έ? εγώ αν αποφασίζεις να κατεβείς τελικά θα έκανα το α).