LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Re: Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

εγω θα σου προτεινω κατι αλλο,κανε στις χαμηλοτερες τιμες μια εκπτωση των 10% και κλεινουμε σε σενα,π.χ lg7000 47 sta 950euro

...άνετα!

(Με δωρεάν μεταφορικά στην επαρχία όμως, ε;:grandpa:)

...άνετα!

(Με δωρεάν μεταφορικά στην επαρχία όμως, ε;:grandpa:)

Καλημέρα σας, όταν το είχα ψάξει εγώ προχθές (διαβάστε λίγο παραπάνω) είχε αναλάβει την δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα η ίδια η Lg απ' όπου κι αν αγοράζαμε τις τηλεοράσεις (φυσικά από πελάτη της έτσι;).

Νεώτερα σχετικά με την τιμή. Διστυχώς η τιμή των μαγαζιών στο sktroutz είναι οριακά πιεσμένη. Και αυτό γιατί χωρίς stock και με την υπόσχεση του bonus στο τέλος της χρονιάς σχεδόν "ξεβρακώνονται"! Προς το παρόν η τιμή φαίνεται να κατεβαίνει στα:
42" 825 Euro
47" 1050 Euro
52" 1650 Euro
Μικρή διαφορά αλλά στς δύσκολες εποχές που περνάμε...Πάντως γίνεται προσπάθεια και για κάτι καλύτερο.
Σχετικά με την διαθεσιμότητα αυτή θα εξαρτηθεί από το τελικό ΟΚ και τις απαιτούμενες ποσότητες.
Θα επανέλθω αν έχω κάτι νεώτερο.
Φιλικά,
Γιάννης

Μπάχαλο το κάνατε το θέμα! Χωρίς το μαγείρεμα των ποσοστών σε προηγούμενο post (βλέπε πάνω) σας έδωσα τις τιμές. Και είναι οι καλύτερες! Για όσους έχουν την πρόσβαση σε επίσημο τομοκατάλογο της LG Hellas, θα δουν ότι είναι η επίσημη τιμή μείον 20%. Σας είπα να κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Και αντ' αυτού ο καθένας παίρνει και ρωτάει τον καθένα για την καλύτερη δυνατή τιμή! Προβλέπω ότι στο τέλος ο καθένας θα ψωνίσει μόνος του.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Ανανεώστε την λίστα των ενδιαφερομένων. Νομίζω σε προηγούμενα posts προστέθηκαν και άλλοι φίλοι.

Μπάχαλο το κάνατε το θέμα! Χωρίς το μαγείρεμα των ποσοστών σε προηγούμενο post (βλέπε πάνω) σας έδωσα τις τιμές. Και είναι οι καλύτερες! Για όσους έχουν την πρόσβαση σε επίσημο τομοκατάλογο της LG Hellas, θα δουν ότι είναι η επίσημη τιμή μείον 20%. Σας είπα να κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Και αντ' αυτού ο καθένας παίρνει και ρωτάει τον καθένα για την καλύτερη δυνατή τιμή! Προβλέπω ότι στο τέλος ο καθένας θα ψωνίσει μόνος του.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Ανανεώστε την λίστα των ενδιαφερομένων. Νομίζω σε προηγούμενα posts προστέθηκαν και άλλοι φίλοι.

Γιατί δεν ακούμε κάποιον ο οποίος φαίνεται να είναι μέσα στα πράγματα και να περιμένουμε έως το τέλος της εβδομάδας; Είναι τόσο μέγάλο το διάστημα της αναμονής;

Ειναι θεμα οργανωσης .Ας αναλαβουν 2-3 ατομα (εγω αδυνατω ,μιας και ειμαι επαρχια ) το "μαζεμα " των προσφορων απο τα μαγαζια .
Μιας εβδομαδας υπομονη δεν ειναι μεγαλη (σιγουρα στο ενδιαμεσο διαστημα θα υπαρχουν και αλλοι ενδιαφερομενοι ).

Ετσι εχουμε

42LG7000

1. Macedonasf
2. atermon
3. caravan
4. darkie (42"-47")
5. sakisaa
6. svellinis

47LG7000

1. Πατρικίδης Μάριος (pontios)
2. SPIROS NTOUTSIS ( ανάλογα με την τιμή της 52)
3. peris125
4. φίλος του Parkos (εκτός forum)
5. dmeint
6. justapstar7 (Χρήστος)
7. xorxhs (47"-52")
8. spycon69 (47"-52")
9. hakunas (47"-52")
10.nickolas
11.taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
12. eretzum33

52LG7000

1. pinezas133
2. Σπύρος Κωνσταντινίδης
3. SPIROS NTOUTSIS ( ανάλογα με την τιμή της 52)
4. taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
5. ΒΛΑΣΙΔΗΣ (όχι για αυτόν, για τον φουκαρά τον πατέρα του)

Ποιος μαζευει προσφορες ρε παιδια ?
Ο Γιαννης ειπε οτι σταματαει να μαζευει .
Υπαρχει καποιος ? Να περιμενουμε ποιον ομως ?

Re: Απάντηση: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Ετσι εχουμε

42LG7000

1. Macedonasf
2. atermon
3. caravan
4. darkie (42"-47")
5. sakisaa
6. svellinis

47LG7000

1. Πατρικίδης Μάριος (pontios)
2. SPIROS NTOUTSIS ( ανάλογα με την τιμή της 52)
3. peris125
4. φίλος του Parkos (εκτός forum)
5. dmeint
6. justapstar7 (Χρήστος)
7. xorxhs (47"-52")
8. spycon69 (47"-52")
9. hakunas (47"-52")
10.nickolas
11.taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
12. eretzum33

52LG7000

1. pinezas133
2. Σπύρος Κωνσταντινίδης
3. SPIROS NTOUTSIS ( ανάλογα με την τιμή της 52)
4. taurus65 ( ανάλογα με την τιμή της 52)
5. ΒΛΑΣΙΔΗΣ (όχι για αυτόν, για τον φουκαρά τον πατέρα του)

Τα ονόματα, όπως φαίνεται παραπάνω, μαζεύοναται από τον pontios. Οι τελικές τιμές τη Πέμπτη από εμένα. Να διευκρινήσω κάτι τελευταίο. Υποθέτω πως η λίστα δεν θα αλλάξει την τελευταία στιγμή και οι μισοί θα "λακίσουν". Κάτι τέτοιο θα αδικούσε τους υπόλοιπους. Και καλό θα ήταν οι αναποφάσιστοι (όλων των διαστάσεων) να πάρουν σαν αναφορά την δοθείσα τιμή και να αποφασίσουν τελικά. Τι να πω στο μαγαζί, μπορεί να είναι 2 ή 3 ή 4 ή 5 οι 52άρες ή 9, 10, 11, 12 οι 47άρες;
Φιλικά,
Γιάννης

Ο Γιάννης σας δίνει 20% κάτω από τον Τιμ. LG, το φθηνότερο ελληνικό eshop είναι ήδη στο -22% κι εγώ σας δίνω -24% σύμφωνα με αυτά που σας έχω πει, η απόφαση δική σας. -bye-

Γιαννη μια διευκρίνηση, η τιμες που θα μας δωσεις θα ειναι για μετρητοις , καρτα ή δοσεις ?

Ο Γιάννης σας δίνει 20% κάτω από τον Τιμ. LG, το φθηνότερο ελληνικό eshop είναι ήδη στο -22% κι εγώ σας δίνω -24% σύμφωνα με αυτά που σας έχω πει, η απόφαση δική σας. -bye-
Φίλε exp4nder μην παίζεις με τις λέξεις. Δώσε την τελική τιμή σου σε Ευρώ σε παρακαλώ! Νούμερα, μην παιδεύεις τον κόσμο!
Φιλικά,
Γιάννης

Γιάννη τα παιδιά δεν είναι ηλίθια και σίγουρα ούτε κι εσύ. -2%, τι άλλο να πω!! Π.χ το Perfect Shop δίνει την 42LG7000 859,00 , ε, εγώ σας τη δίνω 859(1-2%) = 840 χοντρικά. Πού είναι το δύσκολο!???? Αν βρείτε κάτι φθηνότερο μου το λέτε, το checkάρω και αν όντως ισχύει σας κάνω -2% από αυτό. Μέχρι τότε, αφού θες να έχεις οπωσδήποτε μια τιμή, κράτα την -2% από το Perfect...

Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Φίλε exp4nder μην παίζεις με τις λέξεις. Δώσε την τελική τιμή σου σε Ευρώ σε παρακαλώ! Νούμερα, μην παιδεύεις τον κόσμο!
Φιλικά,
Γιάννης

Παιδια απαντηστε και σε αυτη την ερωτηση , οι τιμες που θα μας δωσετε θα ειναι για μετρητοις , καρτα ή ατοκες δοσεις ?

Νεώτερα σχετικά με την τιμή. Διστυχώς η τιμή των μαγαζιών στο sktroutz είναι οριακά πιεσμένη. Και αυτό γιατί χωρίς stock και με την υπόσχεση του bonus στο τέλος της χρονιάς σχεδόν "ξεβρακώνονται"! Προς το παρόν η τιμή φαίνεται να κατεβαίνει στα:
42" 825 Euro
47" 1050 Euro
52" 1650 Euro
Μικρή διαφορά αλλά στς δύσκολες εποχές που περνάμε...Πάντως γίνεται προσπάθεια και για κάτι καλύτερο.
Σχετικά με την διαθεσιμότητα αυτή θα εξαρτηθεί από το τελικό ΟΚ και τις απαιτούμενες ποσότητες.
Θα επανέλθω αν έχω κάτι νεώτερο.
Φιλικά,
Γιάννης

Φίλε exp4nder, εξακολουθείς να είσαι ακριβός... Και βέβαια τα παιδιά δεν είναι ηλίθια! Ρίξε μια ματιά σε όλα τα posts αυτού εδώ του νήματος πριν γράψεις με επιθετικό ύφος, θα έλεγα...
Οι παραπάνω τιμές δεν είναι από ιντερνετικό κατάστημα και μέχρι την Πέμπτη θεωρούνται τελικές.
Φιλικά,
Γιάννης

Παιδια απαντηστε και σε αυτη την ερωτηση , οι τιμες που θα μας δωσετε θα ειναι για μετρητοις , καρτα ή ατοκες δοσεις ?

Θα επανέλθω με τον τρόπο πληρωμής