LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Για όσους βιάζονται πολύ, ας περιμένουμε την απάντηση του exp4nder τουλάχιστον που είπε ότι θα απαντήσει σήμερα. Δεν χάνουμε τίποτα.

Για όσους βιάζονται πολύ, ας περιμένουμε την απάντηση του exp4nder τουλάχιστον που είπε ότι θα απαντήσει σήμερα. Δεν χάνουμε τίποτα.

Συμφωνω σε αναμονη μιας μερας .
Ο Ηχος του Ιανουαριου εχει τεστ την LG 42LG7000. Tι γραφει ;

Είπα να μην συνεχίσω αλλά... Μην βιάζεστε, ας περιμένουμε μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Από ότι φάνηκε επαληθεύτηκα σχετικά με τις τιμές και την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας. Παρόλα αυτά, η τιμές που έδωσα σε προηγούμενο post ήταν 5% πιο κάτω (20% από τις τιμές τιμοκαταλόγου) . Την οριστική απάντηση θα την έχω προς το τέλος της εβδομάδας. Αν και βρίσκομαι στο εξωτερικό τώρα, το κυνηγάω το θέμα. Αν, παρόλα αυτά, βρεθεί κάτι καλύτερο προχωρήστε. Το ξαναλέω, οι μείωση δεν θα είναι δραματική.
Φιλικά,
Γιάννης

...οσον αφορα τον "εξωφορουμικο" μου φιλο :antlers:
μπορει να περιμενει μερικες μερες ακομη
με την προυποθεση παντα οτι η αγορα θα γινει με τιμολογιο :guitarist:

(ξερει καποιος που μπορει να εχει σε εκθεση μοντελα LG7000? 47",50",52")

Καλησπέρα παιδιά,

Λοιπόν, αυτό που κατάφερα είναι:
Από την κατώτατη τιμή που έχετε βρει σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ eshop και όλοι ξέρουμε ποιό είναι αυτό με τη χαμηλότερη (αρκεί μια επίσκεψη στο skroutz.gr) παίρνετε ακόμα -2%. Δεν είναι πολύ, αλλά όντως όπως προείπε κι ένας συμφορουμίτης τα πράγματα είναι στριμωγμένα και οι έμποροι πολύ συγκρατημένοι. Τουλάχιστον, θα τη πάρετε με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή της αγοράς και με εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας!
Περιμένω τις απαντήσεις σας...

Επίσης, επειδή διάβασα ένα σχετικό post στο thread μας, να ενημερώσω ότι η LG άλλαξε Τιμοκατάλογο πριν λίγες μέρες, οπότε λογικά μη περιμένετε να αλλάξουν οι τιμές για κανα 2μηνο. Αν τουλάχιστον συνεχίσει την μεχρι τώρα παρακτική της.

2% ειναι πολυ λιγο,απορω σε ωρες οικονομικης κρισης καιδε συγκινουνται απο 20 αγορες? thanks exp4nder

ρε παιδια, μου φαινεται σας (μας) δουλευουν κανονικα...ειναι νουμερα αυτα? 2 και 3 %? Θα τους κανετε τζιρο 20-30 τηλεορασεις και θα κοψουν μονο τοσο?

Αυτα τα ειναι πιεσμενες οι τιμες, και η LG εχει χαηλα ποσοστα κερδους κλπ δεν υπαρχουν. Οσο πιεσμενες ειναι οι τιμες αλλο τοσο (και παραπανω) ειναι και οι τσεπες μας, και η επιθετικη πολιτικη της LG εχει να κανει με τη μαμα εταιρεια, οχι με τον εμπορο, αυτος παλι βγαζει ενα 20% κερδους χαλαρα ειτε πουλαει LG ειτε sony, απλα την LG την παιρνει φτηνοτερα την πουλαει φτηνοτερα...

Γνωμη μου ειναι οτι αυτα τα ποσοστα ειναι αστεια, και ο μονος τροπος να πετυχετε κατι σοβαρο ειναι να παει μια αντιπροσωπια σε καταστημα, να παρει προσφορα και μετα να παει και σε αλλα, να δειξει την προσφορα και να τη χτυπησουν, και αυτο σε περιοχες με ανταγωνισμο...

Οταν δουλευα στο Multirama, το 3% ηταν η εκπτωση που ειχαμε ολοι οι πωλητες δικαιωμα να κανουμε ανα πασα στιγμη αν επεμενε ο πελατης χωρις καν να ζητησουμε εγκριση απο τη διευθυνση. Για τους εαυτους μας μπορουσαμε να ψωνισουμε με τουλαχιστον ενα 5% σε οτιδηποτε, και μετα απο συζητηση με παραπανω...και μιλαμε για μια αγορα (υπολογιστες) που ειναι ακομα πιο μικρα τα περιθωρια κερδους (στα ψηφιακα που ειχε το Multirama μπορουσαμε να παρουμε και 10% ευκολα).

Οταν ερχοταν στο καταστημα πελατης που ηθελε ποσοτητα, (πχ υπολογιστες για εκπαιδευτικο υδριμα, για βιβλιοθηκη, για net cafe κλπ) η εντολη ηταν να χτυπησεις οποια προσφορα και να σου φερουν απο αλλο καταστημα και να μη χασεις με τιποτα αυτο το τζιρο.

Γι'αυτο προτεινω αν θελετε να πετυχετε κατι παραπανω, πηγαινετε σε καποια ανταγωνιστικη περιοχη (πχ Στουρναρη για υπολογιστες, για τηλεορασεις δε ξερω να προτεινω κατι στα σιγουρα) παρτε προσφορες, και απαιτηστε τουλαχιστον ενα 10%
Οι εμποροι κατω απο 20% κερδος δε βγαζουν με τιποτα, οταν μιλαμε για τζιρο 20+ κομματιων, ειναι προτιμορετο για αυυτους να πουλησουν εστω και με μονο 5% κερδος, γιατι πολυ απλα το κερδος ειναι κερδος, τα τεμαχια δεν ειναι περιορισμενα, παραγγελνουν οσα θελουν απο την αντιπροσωπια. Ας βγαλουν μονο 100 ευρω στο κομματι αν ειανι να πουλησουν 30 , 3000 ευρω σητν τσεπη ειναι αυτα και η μονη διαφορα σε αυτους ειναι οτι θα παραγγειλουν 30 κομματια παραπανω απο οσο ανεμεναν, δεν ειναι οτι εχουν τα 30 στο μαγαζι και μονο αυτα και πρεπει να τα πουλησουν με το μεγαλυτερο δυνατο κερδος...
Σε μαγαζια δε που τα ενδιαφερει ακομα περισσοτερο ο τζιρος (πχ Πλαισιο/multirama κλπ) γιατι πρεπει να πιασουν στοχους (που θετει η μαμα εταιρεια) σε τζιρο και οχι σε κερδος τους νοιαζει ακομα περισσοτερο...

Τα πραγματα ειναι απλα δεν πιεζουμε την lg να ριξει τις τιμες αυτο δεν το κανει γιατι ειναι αθεμητος ανταγωνισμος αναμεσα στους ντιλερ της .
Δεν γινεται αλλος να αγοραζει 800 και αλλος 700 γιατι εαν τομαθει ο πρωτος θα γινει πολεμος.
Πιεζουμε τον εμπορο να κατεβασει την τιμη και να μειωσει το περιθωριο κερδους του καθως απο την αυξηση των πωλησεων αντισταθμιζει την μειωση.
Προσφατα αγορασα ενα πλυντηριο ρουχων και πιατων μαζι με ενα στεγνωτηριο πηρα την χαμηλοτερη τιμη απο το skroutz και πηγα στο electroword τους την εδειξα και ζητησα αυτη την τιμη σε 24 ατοκες δοσεις και την πηρα .
Στο electroword ενα απο τα ακριβοτερα καταστηματα.
Τα ιντερνετομαγαζα δεν εχουν πωλητες εχουν παραγγελιοληπτες η διαφορα ειναι οτι ο πωλητης ποναει οταν χανει πελατη γιατι ξερει οτι δυσκολα θα τον ξαναβρει. Ασφαλιστης ειμαι ξερω τι λεω απο τις πωλησεις ζω 20 χρονια τωρα.
Ακουστε τι πρεπει να κανουμε και να το κανει ενας εαν περνουμε ολοι τηλεφωνα το μονο που κανουμε ειναι να τους δειχνουμε οτι δεν ειμαστε σοβαροι και να τους σπαμε τα νευρα καθως ασχολουνται συνεχεια μαζι μας.
Περνουμε την χαμηλοτερη τιμη απο το skoroutz και παμε
Κολομβουνη
Electroword
Satourn
Και ζηταμε την ιδια τιμη για μια τηλεοραση εαν στην δωσει του λες οτι με 10 % εκπτωση παιρνεις 20 τηλεορασεις και πληρωνεις μετρητα τις 10

Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

(ξερει καποιος που μπορει να εχει σε εκθεση μοντελα LG7000? 47",50",52")[/quote]
Saturn,λ.Μαραθώνος στο Γέρακα!-bye-

Φίλε μου από την εμπειρία μου συμφωνώ με τα λεγόμενά σου 100%! Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω και να το πράξω, είναι -2% χαμηλότερα από οποιαδήποτε προσφορά μου δείξετε ότι έχετε πάρει. Σας είπα -2% από το φθηνότερο eshop, επειδή από ότι κατάλαβα τουλάχιστον, δεν έχετε πάρει προσφορά από κάπου και δεν είχα σημείο αναφοράς. Αν πάρετε πάντως από έναν ή και περισσότερους εμπόρους, μιλήστε τελευταίο με εμένα και θα πάρετε -2% από αυτό που θα μου πείτε, δηλαδή την καλύτερη δυνατή τιμή που μπορείτε να βρείτε! Αν δεν πάρετε προσφορές, ισχύει -2% από το φθηνότερο ελληνικό eshop. Ότι και να γίνει πάντως, θα σας δώσω τη χαμηλότερη τιμή που θα υπάρχει στην αγορά! Απλά κάντε την έρευνά σας πρώτα, σίγουρα θα κερδίσετε κάτι παραπάνω στο τέλος, αν και δεν νομίζω να υπάρξουν τρελές διαφορές...

Καληνύχτα σε όλους!

Ας μου πει ο admin αν επιτρέπεται να πω πού εργάζομαι, μη πάνε τα παιδιά και ρωτάνε τιμές στα καταστήματά μας και τους λένε ότι να ναι. Εγώ είμαι υπεύθυνος στο Εμπορικό Τμήμα στις Ηλεκτρονικές συσκευές στην εταιρεία και συνομιλώ κατευθείαν με τον ιδιοκτήτη και με την άδειά του σας λέω -2% από οτιδήποτε προσφορά μου εμφανίσετε. Για αυτό θέλω να έρθετε τελευταίοι σε εμένα, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να ξέρετε που εργάζομαι...
Αναμένω...

Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Φίλε μου από την εμπειρία μου συμφωνώ με τα λεγόμενά σου 100%! Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω και να το πράξω, είναι -2% χαμηλότερα από οποιαδήποτε προσφορά μου δείξετε ότι έχετε πάρει. Σας είπα -2% από το φθηνότερο eshop, επειδή από ότι κατάλαβα τουλάχιστον, δεν έχετε πάρει προσφορά από κάπου και δεν είχα σημείο αναφοράς. Αν πάρετε πάντως από έναν ή και περισσότερους εμπόρους, μιλήστε τελευταίο με εμένα και θα πάρετε -2% από αυτό που θα μου πείτε, δηλαδή την καλύτερη δυνατή τιμή που μπορείτε να βρείτε! Αν δεν πάρετε προσφορές, ισχύει -2% από το φθηνότερο ελληνικό eshop. Ότι και να γίνει πάντως, θα σας δώσω τη χαμηλότερη τιμή που θα υπάρχει στην αγορά! Απλά κάντε την έρευνά σας πρώτα, σίγουρα θα κερδίσετε κάτι παραπάνω στο τέλος, αν και δεν νομίζω να υπάρξουν τρελές διαφορές...

Καληνύχτα σε όλους!

Με εμενα συμφωνεις ?
Σε παρακαλω να αναγραψεις την χαμηλοτερη τιμη που μπορεις να δωσεις σε καθε μοντελο απο αυτα που μας ενδιαφερουν ωστε να παιζεις με τους ιδιους ορους με τους αλλους.
Το 2 % απο την χαμηλοτερη τιμη ειναι αοριστο και δεν εξυπηρετει αυτη την στιγμη.
Θα ειναι πολυ καλο στο τελος.:shakehands:
Στο τελος πριν αποφασισουμε σαφως θα μιλησουμε παλι μαζι σου για να εχεις τον τελευταιο λογο καθως εγινες μελος του club και υπολογιζουμε στην βοηθεια σου και στο after sales service που σαν συμφορμιτης που εισαι θα ειναι πιστευω το καλυτερο δυνατο.
Γραψε με pm που δουλευεις για ξερουμε.
Εαν θελεις υπαρχει και χωρος στις προσφορες καταστηματων στις μικρες αγγελιες που μπορεις να κανεις ειδικες προσφορες επωνυμα για τα μελη του club

Re: Απάντηση: Re: LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Με εμενα συμφωνεις ?
Σε παρακαλω να αναγραψεις την χαμηλοτερη τιμη που μπορεις να δωσεις σε καθε μοντελο απο αυτα που μας ενδιαφερουν ωστε να παιζεις με τους ιδιους ορους με τους αλλους.
Το 2 % απο την χαμηλοτερη τιμη ειναι αοριστο και δεν εξυπηρετει αυτη την στιγμη.
Θα ειναι πολυ καλο στο τελος.:shakehands:
Στο τελος πριν αποφασισουμε σαφως θα μιλησουμε παλι μαζι σου για να εχεις τον τελευταιο λογο καθως εγινες μελος του club και υπολογιζουμε στην βοηθεια σου και στο after sales service που σαν συμφορμιτης που εισαι θα ειναι πιστευω το καλυτερο δυνατο.
Γραψε με pm που δουλευεις για ξερουμε.
Εαν θελεις υπαρχει και χωρος στις προσφορες καταστηματων στις μικρες αγγελιες που μπορεις να κανεις ειδικες προσφορες επωνυμα για τα μελη του club

Φίλε μου αν το σκεφτείς, πιο πολύ σας εξυπηρετεί το -2% από ότι προσφορά σας κάνουν οι άλλοι, παρά να σας πω μια fixed τιμή. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο να υπολογίσεις την τιμή που σας δίνω, είναι -2% από τη χαμηλότερη τιμή που έχεις βρει κάθε δεδομένη στιγμή. Από after sales service σαφώς θα είστε ένα βήμα παραπάνω μιας που θα μιλάω ο ίδιος με τους γνωστούς μου στην LG και θα σας ενημερώνω αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Όσο για τις ειδικές προσφορές, θέλω να σου πω πως δεν μπήκα στο forum με σκοπό να κάνω πωλήσεις, αλλά επειδή όπως και σε εσάς με ενδιαφέρει ο χώρος του AV. Παρόλα αυτά θα το συζητήσω με τον Διευθυντή της εταιρείας και ίσως αν το επιθυμείτε και εφόσον υπάρχει και το αντίστοιχο thread στο forum να κάνουμε κάποιες προσφορές.

Φίλε μου αν το σκεφτείς, πιο πολύ σας εξυπηρετεί το -2% από ότι προσφορά σας κάνουν οι άλλοι, παρά να σας πω μια fixed τιμή. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο να υπολογίσεις την τιμή που σας δίνω, είναι -2% από τη χαμηλότερη τιμή που έχεις βρει κάθε δεδομένη στιγμή. Από after sales service σαφώς θα είστε ένα βήμα παραπάνω μιας που θα μιλάω ο ίδιος με τους γνωστούς μου στην LG και θα σας ενημερώνω αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Όσο για τις ειδικές προσφορές, θέλω να σου πω πως δεν μπήκα στο forum με σκοπό να κάνω πωλήσεις, αλλά επειδή όπως και σε εσάς με ενδιαφέρει ο χώρος του AV. Παρόλα αυτά θα το συζητήσω με τον Διευθυντή της εταιρείας και ίσως αν το επιθυμείτε και εφόσον υπάρχει και το αντίστοιχο thread στο forum να κάνουμε κάποιες προσφορές.

Στείλε με ΠΜ στα δυο άτομα που προωθούν το power buy το όνομα της εταιρείας και του καταστήματος που εργάζεται. Καλό θα ήταν...

Στείλε με ΠΜ στα δυο άτομα που προωθούν το power buy το όνομα της εταιρείας και του καταστήματος που εργάζεται. Καλό θα ήταν...

Έγραψα στον svellini που με ρώτησε, αν θέλει κάποιος άλλος να μάθει, ας με ρωτήσει, δεν θέλω να στέλνω εγώ σε όσους νομίζω...δεν μου φαίνεται ωραίο.

εγω θα σου προτεινω κατι αλλο,κανε στις χαμηλοτερες τιμες μια εκπτωση των 10% και κλεινουμε σε σενα,π.χ lg7000 47 sta 950euro