Για όσους βιάζονται πολύ, ας περιμένουμε την απάντηση του exp4nder τουλάχιστον που είπε ότι θα απαντήσει σήμερα. Δεν χάνουμε τίποτα.
Συμφωνω σε αναμονη μιας μερας .
Ο Ηχος του Ιανουαριου εχει τεστ την LG 42LG7000. Tι γραφει ;
Φίλε μου από την εμπειρία μου συμφωνώ με τα λεγόμενά σου 100%! Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω και να το πράξω, είναι -2% χαμηλότερα από οποιαδήποτε προσφορά μου δείξετε ότι έχετε πάρει. Σας είπα -2% από το φθηνότερο eshop, επειδή από ότι κατάλαβα τουλάχιστον, δεν έχετε πάρει προσφορά από κάπου και δεν είχα σημείο αναφοράς. Αν πάρετε πάντως από έναν ή και περισσότερους εμπόρους, μιλήστε τελευταίο με εμένα και θα πάρετε -2% από αυτό που θα μου πείτε, δηλαδή την καλύτερη δυνατή τιμή που μπορείτε να βρείτε! Αν δεν πάρετε προσφορές, ισχύει -2% από το φθηνότερο ελληνικό eshop. Ότι και να γίνει πάντως, θα σας δώσω τη χαμηλότερη τιμή που θα υπάρχει στην αγορά! Απλά κάντε την έρευνά σας πρώτα, σίγουρα θα κερδίσετε κάτι παραπάνω στο τέλος, αν και δεν νομίζω να υπάρξουν τρελές διαφορές...
Καληνύχτα σε όλους!
Με εμενα συμφωνεις ?
Σε παρακαλω να αναγραψεις την χαμηλοτερη τιμη που μπορεις να δωσεις σε καθε μοντελο απο αυτα που μας ενδιαφερουν ωστε να παιζεις με τους ιδιους ορους με τους αλλους.
Το 2 % απο την χαμηλοτερη τιμη ειναι αοριστο και δεν εξυπηρετει αυτη την στιγμη.
Θα ειναι πολυ καλο στο τελος.:shakehands:
Στο τελος πριν αποφασισουμε σαφως θα μιλησουμε παλι μαζι σου για να εχεις τον τελευταιο λογο καθως εγινες μελος του club και υπολογιζουμε στην βοηθεια σου και στο after sales service που σαν συμφορμιτης που εισαι θα ειναι πιστευω το καλυτερο δυνατο.
Γραψε με pm που δουλευεις για ξερουμε.
Εαν θελεις υπαρχει και χωρος στις προσφορες καταστηματων στις μικρες αγγελιες που μπορεις να κανεις ειδικες προσφορες επωνυμα για τα μελη του club
Φίλε μου αν το σκεφτείς, πιο πολύ σας εξυπηρετεί το -2% από ότι προσφορά σας κάνουν οι άλλοι, παρά να σας πω μια fixed τιμή. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο να υπολογίσεις την τιμή που σας δίνω, είναι -2% από τη χαμηλότερη τιμή που έχεις βρει κάθε δεδομένη στιγμή. Από after sales service σαφώς θα είστε ένα βήμα παραπάνω μιας που θα μιλάω ο ίδιος με τους γνωστούς μου στην LG και θα σας ενημερώνω αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Όσο για τις ειδικές προσφορές, θέλω να σου πω πως δεν μπήκα στο forum με σκοπό να κάνω πωλήσεις, αλλά επειδή όπως και σε εσάς με ενδιαφέρει ο χώρος του AV. Παρόλα αυτά θα το συζητήσω με τον Διευθυντή της εταιρείας και ίσως αν το επιθυμείτε και εφόσον υπάρχει και το αντίστοιχο thread στο forum να κάνουμε κάποιες προσφορές.
Στείλε με ΠΜ στα δυο άτομα που προωθούν το power buy το όνομα της εταιρείας και του καταστήματος που εργάζεται. Καλό θα ήταν...
Φίλε μου αν το σκεφτείς, πιο πολύ σας εξυπηρετεί το -2% από ότι προσφορά σας κάνουν οι άλλοι, παρά να σας πω μια fixed τιμή. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο να υπολογίσεις την τιμή που σας δίνω, είναι -2% από τη χαμηλότερη τιμή που έχεις βρει κάθε δεδομένη στιγμή. Από after sales service σαφώς θα είστε ένα βήμα παραπάνω μιας που θα μιλάω ο ίδιος με τους γνωστούς μου στην LG και θα σας ενημερώνω αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Όσο για τις ειδικές προσφορές, θέλω να σου πω πως δεν μπήκα στο forum με σκοπό να κάνω πωλήσεις, αλλά επειδή όπως και σε εσάς με ενδιαφέρει ο χώρος του AV. Παρόλα αυτά θα το συζητήσω με τον Διευθυντή της εταιρείας και ίσως αν το επιθυμείτε και εφόσον υπάρχει και το αντίστοιχο thread στο forum να κάνουμε κάποιες προσφορές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.