pontios
Μέλος Σωματείου
Εγώ παιδιά επισήμως αποχωρώ. Για προσωπικούς λόγους και όχι λόγω της προσφοράς. Εάν καταφέρω μέχρι την ολοκλήρωση του PB να έχω λύσει το θέμα μου θα επανέλθω. Καλύ αγορά σε όλους.
ελπιζω τα πμ να μην ειναι εκκρεμοτητες :guitarist:
Αυτή η Ελληνική Αντιπροσωπία θα μας τρελάνει?οχι ειναι αυτοι που μου εχουν στειλει
οσο για την παραδοση στο σπιτι επαρχια ρωτησα ακουστε
η τβ θα ερθει με πρακτορείο οχι κτελ και μετα αν θελετε πατε και την παιρνετε απο εκεί η τους λετε να σας την στείλουν σπίτι με μια μικρή επιβάρυνση. δεν τις στέλνει με κτελ γιατι δεν υπάρχει καμία ασφάλεια ενώ το πρακτορείο έχει άλλες προδιαγραφές και φροντίδα. ωστόσο όπως επισήμανα η χρέωση θα είναι όσο παίρνουν ακριβώς χωρίς καπέλα το ποσό δεν το ξέρω ισως γύρω στα 15 αλλα μην σας κρεμάσω και μετά κάτι επιπλεόν για να έρθει σπίτι αν και την 42ρα ίσως μπορείτε μόνοι. Αυτά για εκτός λεκανοπεδίου. οι εντός καλύπτονται οκ. τέλος για τον φίλο με την samsung θα γίνει σπεσιαλ τιμή αλλα μη περιμένεις αντίστοιχη έκπτωση με την παραγγελία μας γιατι ασφαλώς είναι από αλλη αντιπροσωπεία. γύρω στα 100 ευρω κάτω σε κόβω από την τιμή των e-shop λόγω μαζικής κίνησης κι εσύ μαζί μας
drjohn για ατοκες στις 42" και 47" ,μεχρι πόσες μπορεί να μας κάνει ο γνωστός σου και τι τελική τιμη?
Εκτός τις 3 στα 805 και 999 αντίστοιχα που είπες.
Για κάνε αλλη μια προσπάθεια σε παρακαλώ και ενημέρωσε μας.
Δηλαδή αν γίνετε στην ιδια τιμή να το κάνουμε 12 άτοκες.
γίνεται*
Τρέμε Μπαμπινιώτη!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.