LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

ρε φίλε ποιος έιπε ότι δεν σκοπεύουμε να αγοράσουμε? εδώ δεν κρατιόμαστε...επειδή ζητησε κάποιος άλλη τηλεόραση της αρεσκείας του ξαφνικά οι 30 της λίστας δεν θέλουν να αγοράσουν? Εγώ δεν κρατιέμαι...μακάρι να μπορούσα να ήμουν και εγώ αύριο να πάμε όλοι μαζί!ίσως στείλω αντιπρόσωπο

MIΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ.. καλύτερα περιμενετε λιγο για αυτό

http://www.lge.com/about/press_release/detail/21063_1.jhtml

:flipout::flipout:

Και να έλεγα ότι δεν σχολήθηκες από την αρχή, θα είχες μία δικαιολογία για όσα λές (αντιλαμβάνομαι ότι αστειεύεσαι).
Αφού φίλε μου αύριο κανονίσαμε να βρεθούμε για να τις αγοράσουμε, από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν σκοπεύουμε να το κάνουμε;
Πάντα κάποιοι θα εκφράζουν απορίες μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό δεν αλλάζει τα όσα έχουν συμφωνηθεί με την πλειονότητα των συμμετεχόντων.

magician τιμη για σονυ 4500 λογω μαζικης αγορας 1010 περιπυ!!! αλλα η σονυ εχει ελειψη και θελει μερες η δουλεια αν εχεις υπομονη οκ

οσο για το φιλο geoha κανει λαθος η κινηση εχει ηδη γινει επιτυχως πιστευω και αυριο ληγει και οσο για led τηλεορασεις αν ηθελα επρνα και τωρα αλλα θα περιμενω ακομα δεν δοκιμαζω μια νεα τεχνολογια πρωτος και δεν πιστευω κερδιζω κατι πολυ παραπανω απο τις υπαρχουσες προς το παρον. η αγορα που κανουμε πιστευω σκιζει

Last edited:
magician τιμη για σονυ 4500 λογω μαζικης αγορας 1010 περιπυ!!! αλλα η σονυ εχει ελειψη και θελει μερες η δουλεια αν εχεις υπομονη οκ

Η τιμή είναι καλή. Έλεγα, μπας και του είχε μείνει κάνα κομμάτι γιατί πολλοί λένε ότι έχει καταργηθεί και ένας θεός ξέρει πότε θα έρθει κι αν θα έρθει.

Θα σου στείλω PM αύριο αν θα μπω στο PB για την 47άρα. Απλά δεν μπορώ να έρθω στη συνάντηση το απόγευμα.

δεν εχει κομματι οχι αλλα θα φερει η σονυ νομιζω. macedonas δεν μπορω να το πω τωρα θα μαθευτει αυριο .
προς το παρον τηλ πρακτορεια να βρω τιμες για σενα κυριως και 2-3 αλλους
η λειβαδια δεν εχω ασχοληθει αλλα δεν νομιζω ναναι προβλημα εθαναι πιο φτηνα απο σαλονικα σιγουρα

32-35 ε για σαλονικα η μακεδονικη μου εκανε τιμη για παραδοση σε οροφο
συνεχιζω

Θα προχωρήσετε στο Power buy? Δεν βρήκα τιμή εδώ για 52άρα LG7000. Ξέρει κανείς πόσο την "αφήνουν"; Ίσως να ενδιαφέρομαι.

ναι το εχω ανακοινωσει 1580 μετρητοις ... και ασφαλως προχωραμε για καμια 25ρια τβ αν θες πες μου

Αν μεχρι άυριο μετανοιώσω και πάω για την 47αρα κι εγώ θα έχει πρόβλημα το μαγαζί???? Θα κριθεί και από τη συζήτηση με τη κοπέλα μου... Όσον αφορά το μέγεθος δεν έχει πρόβλημα αλλά για τα λ7 τα θεωρεί πεταμένα!!!!!
Τα παραπάνω εννοείται μέχρι τα 800 συμφωνεί.

ολες οι γυναικες ετσι κανουν τεσπα
δενθα εχεις προβλημα απλα θα περιμενεις λιγο παραπανω ισςως μαζι μας

υπενθυμιζω συναντηση ΤΕΤΑΡΤΗ 7ΜΜ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΒΕΙΚΟΥ GOODY'S

Αν μεχρι άυριο μετανοιώσω και πάω για την 47αρα κι εγώ θα έχει πρόβλημα το μαγαζί???? Θα κριθεί και από τη συζήτηση με τη κοπέλα μου... Όσον αφορά το μέγεθος δεν έχει πρόβλημα αλλά για τα λ7 τα θεωρεί πεταμένα!!!!!
Τα παραπάνω εννοείται μέχρι τα 800 συμφωνεί.

panvel, τώρα είσαι +190 για την 47'', μετά θα είσαι +980plus για 47''.

το ύψος της κούτας για την 47ρα είναι 88cm για όσους πιθανός θέλουν να την μεταφέρουν μόνοι τους ή για τον καλό φίλο bbOas που μπορεί να ανεβάσει τις δικές μας! χεχε

δεν εχει κομματι οχι αλλα θα φερει η σονυ νομιζω. macedonas δεν μπορω να το πω τωρα θα μαθευτει αυριο .
προς το παρον τηλ πρακτορεια να βρω τιμες για σενα κυριως και 2-3 αλλους
η λειβαδια δεν εχω ασχοληθει αλλα δεν νομιζω ναναι προβλημα εθαναι πιο φτηνα απο σαλονικα σιγουρα

Το ότι δεν μας ανακοινώνεις το όνομα του προμηθευτή με προβληματίζει λίγο αλλά................θα κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο. Εύχομαι να έχεις και ευχάριστα νέα με την μεταφορά στη Θεσ/νίκη για να προχωρήσουμε κι εμείς.

Το ότι δεν μας ανακοινώνεις το όνομα του προμηθευτή με προβληματίζει λίγο αλλά................θα κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο. Εύχομαι να έχεις και ευχάριστα νέα με την μεταφορά στη Θεσ/νίκη για να προχωρήσουμε κι εμείς.

ολα πανε πολυ καλα και καλα κανει και δεν το ανακοινωνει για ευνοητους λογους(βλεπουν και αλλοι το site,εμποροι και κακοπροαιρετοι).
Υπομονη μεχρι αυριο,επιτελους!!!

επειδή συνέχεια κάνω ανανέωση να δω μήπως γράφτηκε τίποτα είπα να γράψω κάτι εγώ για τους συμπάσχοντες....πήγα στο Mediamarkt σήμερα να την χαζέψω λίγο, δυστυχώς είχε μόνο την 42άρα αλλά μια χαρά χορταστική ήταν και αυτή..1199 την έχουν την 47" εκεί και είχε ένα τελευταίο κομμάτι...έβαλα και τον άνθρωπο να πάει στην αποθήκη να μετρήσει το ύψος της κούτας..χεχε
πολύ ωραία εικόνα πάντως...άντε να προχωρήσουμε,παρέδωσα την bravia και είμαι με την 14ρα στο σαλόνι :bigcry:

macedonas το πιθανοτερο ειναι να μαζευτειτε στο πρακτορειο ολοι που προτεινε ο φιλος (μελισσας) και να σας την φερει σπιτι με κανα 30ρι. αν δεν σε καλυπτει μιληστε με bboas αν τον εμπιστευεστε να την φερει. εγω θα δωσω τα ονοματα σας αυριο στο μαγαζι για να ειστε στην προσφορα και αν δεν πετυχουμε την δωρεαν παραδοση (δυσκολο μαλλον τελικα) αυτες ειναι οι λυσεις σας.
ξανατονιζω οσο πιο πολλοι αυριο στην συναντηση