LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

αρβυλιά μου φαίνεται, βέβαια από τα γραφόμενα μάλλον στην Αγγλία το διακόπτουν αλλά πουθενά δεν φαίνεται ότι αυτό έγινε λόγω ελαττώματος...ίσως θέλουν να ρίξουν κάνα καινούργιο μοντέλο στο παιχνίδι,ισως,ίσως,ίσως...πάντως εμείς ήμαστε καλυμένοι με εγγύηση κανονικά κ κανενός δεν του ανατινάχτηκε οπότε άντε άλλες 4 μέρες να δούμε φως.
Γιάννη μήπως να ενοχλούσες τον Βαγγέλη να κάνει ένα τηλέφωνο να υπενθυμίσει την γραπτή δέσμευση παράδοσης στις 23?

Ή τουλάχιστον αν γινόταν να το κάναμε εμείς το update αν δεν γινόταν με την παραλαβή να υπάρχει το νέο firmware, πάντα όμως με την προυπόθεση ότι δεν χάνεται η εγγύηση.

Tι να κανονισετε ρε παλικάρια.. Δεν υπάρχει firmware ακόμα που να λύνει το πρόβλημα.. -bye-

Καλημέρα σε όλους,

Δεν ξέρω με τί μεσο θα φτάσουν οι τηλεοράσεις στην Ελλάδα πάντως απο σήμερα οι οδηγοί φορτηγών μεταφορών κανουν απεργία...

Ελπίζω ότι δεν θα μας επηρρεάσει...

Tι να κανονισετε ρε παλικάρια.. Δεν υπάρχει firmware ακόμα που να λύνει το πρόβλημα.. -bye-

Μου είχε δοθεί η εντύπωση ότι το firmaware που κυκλοφορεί θα το διόρθωνε, αλλά ακόμα και να μην διορθώνει αυτό το πρόβλημα κάτι θα διορθώνει, χωρίς λόγο δεν βγάζουν firmware update έτσι δεν είναι?:guitarist:

συνηθως τετοια πετανε οσοι δεν εχουν stock και θελουν να πουλησουν κατι αλλο. βεβαια αν βγει η 9000 θα συμβει αλλα εδω βλεπω ενα βιντεο παρουσιασης 3 δεκεμβρη και τωρα εχουν περασει μονο 2 μηνες. ας ελπισουμε να ειναι ολα καλα και οταν την παρουμε να ευχαριστηθουμε παιδες. γιαυτο παιρνουμε απο επισημη αντιπροσωπεια για να ειμαστε καλυμενοι
οριστε για να βλεπουμε μεχρι τοτε
http://www.lgblog.co.uk/2008/12/03/video-and-now-the-lg7000s-turn/

Καλημέρα σε όλους.
Προσωπικοί λόγοι με ανάγκασαν να προβώ στην ακύρωση της παραγγελίας μου.
Όπως και να έχει ευχαριστώ για την όλη προσπάθεια του τον drjohngr και να ευχηθώ στα παιδιά καλές παραλαβές και καλές θεάσεις

Εγώ πάντως στο video παρουσίασης που έβαλε ο Γιάννης παραπάνω δεν είδα κανένα σπάσιμο της εικόνας βέβαια θα μου πείτε σιγά μην έβλεπες τίθποτα απο κει....
Πάντως συνεχίζω να ελπίζω και πιστεύω ότι είναι θέμα ρυθμίσεων, έχει και την απλούστατη επιλογή mode που περιλαμβάνει sports cinema και άλλα που σημαίνει ότι αν το έχεις στο cinema λογικά αν δεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου δεν θα φαίνεται και τόσο καλά μέχρι και αυτή η απλή ρύθμιση λογικά τα πειράζει όλα.

φημες λενε οτι η lg θα σταματησει την κυκλοφορια του συγκεκριμενου μοντελου λογω τεχνικων προβληματων...δειτε λιγο το link,ισως ειναι αρβυλιες αλλα οφειλω να το παραθεσω

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/896795-lg-42lg7000-out-stock-until-13th-jan-5.html

"
[email protected] 18 February 2009 11:00
To: ########@gmail.com

-----------Reply to Customer Enquiry------------
Thank you for your email
We have discontinued the 42LG7000 and all the TV's in the 7000 range.
Best regards,
LG Electronics UK Helpdesk
----------------------------------
LG Customer Services
UK: 0844 847 1400 Ireland: 0818 27 6954
Mon-Fri 9am to 8pm Sat 9am-6pm
-----------Customer Details-----------------------
Name : Seb
Street :
City :
State :
Post Code :
Tel :
Country : United Kingdom
E-mail : ########@gmail.com "

Ωπα κάτσε τώρα σοβαρεύουν τα πράγματα.... Εμείς τι κάνουμε θα πάρουμε τηλεόραση στα χέρια μας ή τσάμπα περιμένουμε οπότε να πάμε για άλλο μοντέλο? Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να πάρω κάποιο μοντέλο που σταματάει εφόσον ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου αρκεί όμως να έρθει στην Ελλάδα. Αλλιώς να μιλήσουμε με τον Βαγγέλη για κάποιο άλλο μοντέλο απλά.

Ωπα κάτσε τώρα σοβαρεύουν τα πράγματα.... Εμείς τι κάνουμε θα πάρουμε τηλεόραση στα χέρια μας ή τσάμπα περιμένουμε οπότε να πάμε για άλλο μοντέλο? Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να πάρω κάποιο μοντέλο που σταματάει εφόσον ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου αρκεί όμως να έρθει στην Ελλάδα. Αλλιώς να μιλήσουμε με τον Βαγγέλη για κάποιο άλλο μοντέλο απλά.

ρε τρελέ ηρέμησε :) απάντηση σε Άγγλο αγοραστή είναι που ποσταρίστηκε σε αγγλικό φόρουμ...η LG της Αγγλίας αποφάσισε μάλλον όχι σίγουρα να σταματήσει να δουλεύει το συγκεκριμένο μοντέλο...καμία σχέση με Ελλάδα..Ελλάδα μας είπαν 23 παίρνουμε τβ. ΌΟΟΟΛΕ :a0210:

Μακαρι να πάρουμε γιατι σε λίγο δεν θα βλέπω τίποτα! Δεν μπορώ άλλο με την 14" σε αποσταση 4 μέτρα!!!!!! Αν είναι καμια ταινία δυναμώνω τον ήχο για να ακούω τους διαλόγους γιατί για υπότιτλους δεν το συζητάμε!

Τωρα σοβαρευουν ρε συντροφε panvel? εχεις ποσταρεις ηδη 4 φορες και σου λεω διαβαστε το λινκ :P

ρε τρελέ ηρέμησε :) απάντηση σε Άγγλο αγοραστή είναι που ποσταρίστηκε σε αγγλικό φόρουμ...η LG της Αγγλίας αποφάσισε μάλλον όχι σίγουρα να σταματήσει να δουλεύει το συγκεκριμένο μοντέλο...καμία σχέση με Ελλάδα..Ελλάδα μας είπαν 23 παίρνουμε τβ. ΌΟΟΟΛΕ :a0210:

το λογο εξεταζουμε γιατι τις σταματα,αν ειναι τεχνικοι και οχι λογοι marketing...

ε ναι και εγώ πιο πάνω είπα ότι δεν φαίνεται από πουθενά να είναι τεχνικό το πρόβλημα στο λινκ και προσωπικά πιστεύω ότι θα έιναι μάρκετινγκ, αλλιώς θα ακούγαμε και για ανακλήσεις και θέλω να πιστεύω ότι θα βλέπαμε και από την ελληνική αντιπροσωπεία επιθυμία για διακοπή του μοντέλου...

Φιλε xorxhs το έχω δεί το Link αλλά όπως είπε και ο tazakos είναι θέμα marketing ή πραγματικό πρόβλημα γιατι μπορεί στην Αγγλία πχ να κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο πιο νωρίς από ότι εδώ και να θέλουν να αδειάσουν από το stock τους τα άλλα μοντέλα 6000 6100.
Υποθέσεις κάνουμε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει επίσημος πραγματικός λόγος πέραν του mail που έλεγε για την έλευση του νεου μοντέλου.-bye-

λογοι υπαρχουν και μαλιστα σημαντικοι για μενα.Δυσλειτουργια του 24p και 100hz σε 1080p σημα,που μαλλον φαινεται οτι ειναι τεχνικοι και οxι θεμα firmware

Μίλησα με LG και απότι μου είπαν και διάφοροι άλλοι... :)

Δεν έχουν κάποια ενημέρωση για discontinue, αλλλά λέει υπαρει πρόβλημα διαθεσιμότητας και θα είναι πάλι διαθέσιμη απο 1η Μαρτίου. Φυσικά δεν ξέρω αν η δικιά μας παρτίδα είναι ήδη έτοιμη, ή αν θα καθυστερήσουν κιαλλο...

η δικια μας θα ερθει κανονικα αλλα οντως υπαρχει προβλημα παραδοσης γενικα και οι επομενες 47ρες θα αργησουν πολυ (42ρες θα εχει αποτι ειπε) οποτε ισως καπου εκει βρισκεται και η απαντηση γιατι ορισμενοι λενε για discontinue κτλ. αναμενουμε λοιπον

πηγα και απο τον Βαγγελη σημερα να παρω ενα home cinema, και ειπε οτι 23/2 θα τις εχει,οποτε μια χαρα ειμαστε εμεις

p.s. ψαχνω για videocamera στο 300αρι,εχει κανεις καποια ιδεα?

παρε panasonic tz5 η tz7 που θα παρω κι εγω και γραψε την φτηνη βιντεοκαμερα εκει που πρεπει ... εκτος αν πας για fullhd μονο τοτε

Last edited: