LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Tazakos τι αυτοκίνητο έχεις?
έχω το καινούργιο φόκους 5θυρο...από τα πλέον μεγάλα πέφτουν τα καθίσματα κτλ αλλά..: Έβλεπα την κούτα της 47LG6000 στο γυμναστήριο που την φέραν χθες και είχε πάνω σχεδιαγράμματα να μην φορτώνεται πλαγίως ή ξάπλα...γενικά είμαι ακραίος στις μεταφορές με το αμάξι, βγάζω καθίσματα εντελώ και το κάνω πικ-άπ αλλά καινούργια τβ επιφυλάσσομαι!

υ.γ. Σήμερα εκανα διάδρομο μπροστά στην 6000 που έπαιζε νοβα....τρελά χρώματα, πολύ καλύτερη από τις υπόλοιπες του γυμναστηρίου που ήταν πάλι LG και όπως αναμενόταν δεν είδα κανένα πρόβλημα με την κίνηση.

Ρε παιδια ποσες φορες θα το πουμε?ΣΤΟ BLU RAY ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 24ρ ΚΑΙ ΤΟ TRUEMOTION ΣΤΟ ON.To αν δεν ενδιαφερει καποιον η οχι αυτο ειναι αλλο θεμα.
Καλοριζικια.

Εγώ πριν 2 χρόνια είχα μεταφέρει μια 4" Bravia με ένα Laguna Station και την είχα βάλει ξάπλα δηλαδή παράλληλα με τον δρόμο και δεν είχε κανένα πρόβλημα, και η κούτα αλλά και η υποστήριξη που έχει εσωτερικά είναι πολύ ισχυρή με όλα τα φελιζολ και τα χαρτόνια. Ξανασκέψου το και αν χωράει πάρτην.

Εγώ πριν 2 χρόνια είχα μεταφέρει μια 4" Bravia με ένα Laguna Station και την είχα βάλει ξάπλα δηλαδή παράλληλα με τον δρόμο και δεν είχε κανένα πρόβλημα, και η κούτα αλλά και η υποστήριξη που έχει εσωτερικά είναι πολύ ισχυρή με όλα τα φελιζολ και τα χαρτόνια. Ξανασκέψου το και αν χωράει πάρτην.

....και ειστε σιγουροι οτι απο την ωρα που εφυγε απο το εργοστασιο,ηρθε ορθια μεχρι το σπιτι σας...?

ναι ρε παιδιά συμφωνώ και εγώ από τον Σαραφίδη πέρισυ την 40ρα μπράβια την πήρα ξάπλα εντελώς στο φόκους και την πήγα σπίτι 6 χιλιόμετρα όμως όχι 500...εκεί είναι που κολώνω! Μετά αν πάω και δεν χωράει? Με το ζόρι είχε μπει η 40ρα η 47ρα δεν θα έχει αρκετά πιο μεγάλο κουτί? ξέρω μόνο το 88εκ ύψος δεν θα έχει και 1,15 μήκος και καμιά 30 πάχος? επιφυλάσσομαι...

ναι ρε παιδιά συμφωνώ και εγώ από τον Σαραφίδη πέρισυ την 40ρα μπράβια την πήρα ξάπλα εντελώς στο φόκους και την πήγα σπίτι 6 χιλιόμετρα όμως όχι 500...εκεί είναι που κολώνω! Μετά αν πάω και δεν χωράει? Με το ζόρι είχε μπει η 40ρα η 47ρα δεν θα έχει αρκετά πιο μεγάλο κουτί? ξέρω μόνο το 88εκ ύψος δεν θα έχει και 1,15 μήκος και καμιά 30 πάχος? επιφυλάσσομαι...

Διαβασε το τελευταιο ποστ που εκανα στην προηγουμενη σελιδα:flipout::flipout::flipout:

συγνώμη φόρτωσες στο Α3 την 47ρα? μήπως έχεις 42ρα? είδα το κουτί της 47ρας 6000 στο γυμναστήριο και ήταν θηρίο...έκλεισε η πόρτα του πορτμπαγκαζ?
Όπως και να έχει μάλλον θα ήμαστε 4 ατομα για να μην πάμε 2 αμάξια οπότε από τις βενζίνες διόδια που γλυτώνει το ένα αμάξι ήδη βγαίνουν τα μεταφορικά της τβ οπότε θα την βάλουμε μεταφορική κ τελείωσε!

συγνώμη φόρτωσες στο Α3 την 47ρα? μήπως έχεις 42ρα? είδα το κουτί της 47ρας 6000 στο γυμναστήριο και ήταν θηρίο...έκλεισε η πόρτα του πορτμπαγκαζ?
Όπως και να έχει μάλλον θα ήμαστε 4 ατομα για να μην πάμε 2 αμάξια οπότε από τις βενζίνες διόδια που γλυτώνει το ένα αμάξι ήδη βγαίνουν τα μεταφορικά της τβ οπότε θα την βάλουμε μεταφορική κ τελείωσε!

Και μαζι ειχα ενα τραπεζακι σαλονιου ενα επιπλο τηλεορασης μια κρυσταλιερα 3 φωτιστικα (αμονταριστα ενοειται) απο πανω εβαλα την τηλεοραση και ναι ειναι 47 και οχι 42 και πανω απο την τηλεοραση αφου διπλωσα το κιβωτιο το εχωσα και αυτο μεσα μαζι με τα φελιζολ μην και χρειαστει αλλαγη.(ποτε δεν πεταμε συσκευασια αν δεν περασουν 2 εβδομαδες)

Αυτο το εκανα οντως και η μεταφορα εγινε σε αποσταση 15 περιπου χιλιομετρων με θυματα 0.0:flipout:

Στην δικη σου περιπτωση και περα απο την πλακα τωρα οσο και να χωραει σε καμια περιπτωση δεν ταξιδευεις για 500 χιλιομετρα με μια 47αρα ξαπλα.

Εκτος οτι ειναι και επικινδυνο.

Ρε παιδια ποσες φορες θα το πουμε?ΣΤΟ BLU RAY ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 24ρ ΚΑΙ ΤΟ TRUEMOTION ΣΤΟ ON.To αν δεν ενδιαφερει καποιον η οχι αυτο ειναι αλλο θεμα.
Καλοριζικια.

Το 24p ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ OFF σε συνδέσεις HDMI, δε χρειάζεται για να δεις blue ray κανονικά!

ΜΟΝΟ σε συνδέσεις Component - AV πρέπει να είναι ON το 24p. (αυτά λέει το εγχειρίδιο )

Οπότε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στα 24π, ΜΟΝΟ στο Truemotion υπάρχει πρόβλημα.

ειμαι κατοχος της 47lg7000 εδω και τρεις μηνες. εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα. bluray παιζω στο ps3 στο οποιο δεν εχω ποτε και 24 καρε και truemotion ανοιχτο και δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα.

το μονο προβλημα ειναι πως εχω ελαχιστο πιξελαρισμα οταν βλεπω ποδοσφαιρο απ τη νοβα. πιστευω ομως πως σε αυτεσ της ιντσες μονο πλασμα θα μου λυσει αυτο το προβλημα.

εχει δοκιμασει κανεις την 50pg7000?

Εντωμεταξύ όσο περνάνε οι ώρες και οι μέρες όλο και πιο πολύ το σκέφτομαι το πότε θα παραλάβουμε!!!!! Συνέχεια νομίζω ότι είναι Πέμπτη! Αλήθεια για έκπτωση της LG >και ρίξιμο της τιμής απο μεριάς της δεν έχει ακουστεί κάτι ε?

Το 24p ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ OFF σε συνδέσεις HDMI, δε χρειάζεται για να δεις blue ray κανονικά!

ΜΟΝΟ σε συνδέσεις Component - AV πρέπει να είναι ON το 24p. (αυτά λέει το εγχειρίδιο )

Οπότε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στα 24π, ΜΟΝΟ στο Truemotion υπάρχει πρόβλημα.

Τι λες ρε φιλε σοβαρα?Τα σπασιματα τα κανει και στο Component.Ασε τη λεει τη εγχειρίδιο.Πηγαινε παρε κανα AV RECEIVER και blu ray player να δεις πως συνδέονται και ελα να μου πεις για Component.TO Truemotion ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

έχω ένα άσχημο νέο,κανονικά με την παρούσα ατμόσφαιρα δεν θα το έλεγα αλλά θεωρώ ότι σε ένα power buy μέσα σε ένα φόρουμ πρέπει να λέγονται όλες οι πληροφορίες....για να μη μακρυγορώ:

πριν από ήμουν στην ηλεκτρονική και είπα να ρωτήσω αν έχουν την 47lg7000 στημένη πάει στον υπολογιστή και μου λέει ότι όχι δεν την έχουν και δεν θα την ξαναφέρουν γιατί καταργήθηκε...της λέω επειδή αυτό που λες με ενδιαφέρει πάρα πολύ μου το λες υπεύθυνα και μου λέει όσο πιο υπεύθυνα γίνεται και μου γυρνάει την οθόνη και μου δείχνει mail από LG που πήραν σήμερα το πρωί που λέει τα παρακάτω προϊόντα (ειχε 7000,6100,3000 κ κάποιες άλλες) καταργούνται, δουλέψτε τα αποθέματά σας και μην κάνετε νέες παραγγελείες.
Πάνω που πήραμε απόφαση ότι αυτή είναι η εκλεκτή μας και ας,ίσως έχει κάποια ελαττωματάκια όπως όλες άλλωστε, γίνεται και αυτό... :frusty:

Τι λες ρε φιλε σοβαρα?Τα σπασιματα τα κανει και στο Component.Ασε τη λεει τη εγχειρίδιο.Πηγαινε παρε κανα AV RECEIVER και blu ray player να δεις πως συνδέονται και ελα να μου πεις για Component.TO Truemotion ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Είπαμε ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ truemotion έχει πρόβλημα !! Κάνεις μετάφραση δική σου σε όσα λέω. Είπα, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με blue ray / 24p, αν έχετε το truemotion off ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ.

Αυτό ΜΟΝΟ.

Τελεία και παύλα, λέμε τα ίδια και τα ίδια πάλι.

Είπαμε ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ truemotion έχει πρόβλημα !! Κάνεις μετάφραση δική σου σε όσα λέω. Είπα, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με blue ray / 24p, αν έχετε το truemotion off ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ.

Αυτό ΜΟΝΟ.

Τελεία και παύλα, λέμε τα ίδια και τα ίδια πάλι.

Εγραψες και αυτο παραπανω.

ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΕ COMPONENT ΟΥΤΕ HDMI.ΕΧΕΙ ΒUG
5 μηνες την εχω λες να μην εχω κανει τα πειραματα μου?,η να μην εχω διαβασει το manual?