έχω το καινούργιο φόκους 5θυρο...από τα πλέον μεγάλα πέφτουν τα καθίσματα κτλ αλλά..: Έβλεπα την κούτα της 47LG6000 στο γυμναστήριο που την φέραν χθες και είχε πάνω σχεδιαγράμματα να μην φορτώνεται πλαγίως ή ξάπλα...γενικά είμαι ακραίος στις μεταφορές με το αμάξι, βγάζω καθίσματα εντελώ και το κάνω πικ-άπ αλλά καινούργια τβ επιφυλάσσομαι!Tazakos τι αυτοκίνητο έχεις?
Εγώ πριν 2 χρόνια είχα μεταφέρει μια 4" Bravia με ένα Laguna Station και την είχα βάλει ξάπλα δηλαδή παράλληλα με τον δρόμο και δεν είχε κανένα πρόβλημα, και η κούτα αλλά και η υποστήριξη που έχει εσωτερικά είναι πολύ ισχυρή με όλα τα φελιζολ και τα χαρτόνια. Ξανασκέψου το και αν χωράει πάρτην.
ναι ρε παιδιά συμφωνώ και εγώ από τον Σαραφίδη πέρισυ την 40ρα μπράβια την πήρα ξάπλα εντελώς στο φόκους και την πήγα σπίτι 6 χιλιόμετρα όμως όχι 500...εκεί είναι που κολώνω! Μετά αν πάω και δεν χωράει? Με το ζόρι είχε μπει η 40ρα η 47ρα δεν θα έχει αρκετά πιο μεγάλο κουτί? ξέρω μόνο το 88εκ ύψος δεν θα έχει και 1,15 μήκος και καμιά 30 πάχος? επιφυλάσσομαι...
συγνώμη φόρτωσες στο Α3 την 47ρα? μήπως έχεις 42ρα? είδα το κουτί της 47ρας 6000 στο γυμναστήριο και ήταν θηρίο...έκλεισε η πόρτα του πορτμπαγκαζ?
Όπως και να έχει μάλλον θα ήμαστε 4 ατομα για να μην πάμε 2 αμάξια οπότε από τις βενζίνες διόδια που γλυτώνει το ένα αμάξι ήδη βγαίνουν τα μεταφορικά της τβ οπότε θα την βάλουμε μεταφορική κ τελείωσε!
Ρε παιδια ποσες φορες θα το πουμε?ΣΤΟ BLU RAY ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 24ρ ΚΑΙ ΤΟ TRUEMOTION ΣΤΟ ON.To αν δεν ενδιαφερει καποιον η οχι αυτο ειναι αλλο θεμα.
Καλοριζικια.
Το 24p ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ OFF σε συνδέσεις HDMI, δε χρειάζεται για να δεις blue ray κανονικά!
ΜΟΝΟ σε συνδέσεις Component - AV πρέπει να είναι ON το 24p. (αυτά λέει το εγχειρίδιο )
Οπότε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στα 24π, ΜΟΝΟ στο Truemotion υπάρχει πρόβλημα.
Τι λες ρε φιλε σοβαρα?Τα σπασιματα τα κανει και στο Component.Ασε τη λεει τη εγχειρίδιο.Πηγαινε παρε κανα AV RECEIVER και blu ray player να δεις πως συνδέονται και ελα να μου πεις για Component.TO Truemotion ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Είπαμε ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ truemotion έχει πρόβλημα !! Κάνεις μετάφραση δική σου σε όσα λέω. Είπα, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με blue ray / 24p, αν έχετε το truemotion off ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ.
Αυτό ΜΟΝΟ.
Τελεία και παύλα, λέμε τα ίδια και τα ίδια πάλι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.