LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

νεοτερα....Μιλησα με εκπροσωπο της εταιριας LG του εθεσα το ζητημα της προβληματικης λειτουργιας του 24p/100hz σε blu ray αναπαραγωγη καθως επισης του ζητησα και την πολιτικη της εταιριας σε παρομοιες περιπτωσεις (αντικατασταση...)

Θα με ενημερωσουν ειτε εντος της ημερας έιτε αυριο,εν αναμονη

ανέφερες το power buy? ότι ήμαστε πολλοί που απασχολεί το θέμα εννοώ!?

Περα απο το πρωτο τηλεφωνημα,μεσω γνωστου μου μιλησε με τον υπευθυνο τεχνικου τμηματος (υψηλοβαθμο) ο οποιος ελεγε οτι παιζει απροβληματιστα και οτι δεν ειναι ενημεροι για το συγκεκριμενο προβλημα.
Παρολαυτα εαν προκυψει οποιοδηποτε προβλημα και ειναι εντος εγγυησης θα βρουν λυση στο προβλημα με καποιο τροπο(περισσοτερες λεπτομερειες δεν ξερω γιατι δεν μιλησα αυτοπροσωπως)

Για να κινητοποιηθει η LG θα πρεπει να τους γνωστοποιηθει πρωτα το προβλημα.

Περιμενουμε.... (ουφ πολυ ταλαιπωρια για μια τηλεοραση,οπου φτωχος και η μοιρα του,σε ολο του το μεγαλειο)

Δεν εχει δυσλειτουργιες.Απλα δεν παιζει 100Hz 24p.Και καποια ελπιδοφορα νεα.
Χθες διευρεσε το τελευταιο firmware v3.22 το οποιο κατεβασα στο Usb stick και εκανα αναβαθμιση (ειχε την 3.04).Ουτε 1 λεπτο δεν πηρε.Μολις εβαλα το usb μου εβγαλε παραθυρο αν θελω να αναβαθμισω την εκδοση.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το δινουν ελευθερο στο site τους αλλα πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο για επισκεψει στο σπιτι.Τελος παντων το προβλημα δεν λυθηκε και ευχομαι στην επομενη εκδοση να τελειωσουμε και με αυτο το θεμα.

Έχει κανονικά Ελληνικό μενού το συγκεκριμένο f/w; Μετά την αναβάθμιση χάθηκαν οι ρυθμίσεις; Εκτός τα 100Hz που δεν διορθώνει το πρόβλημα, είδες κάποια βελτίωση σε κανέναν άλλο τομέα;

παιδια νομιζω οτι τελικα θα την ακυρωσω την παραγγελεια αν δεν με διαβεβαιωσουν οτι θα παιζει απροβληματιστα.'Σε δυο καταστηματα στην Γερμανια που βρηκα την 47LH7000 εχει 1319 και 1499 ευρω αντιστοιχα...oπως λεει και ο Yperion

ρε φίλε στο τεκνικ λες? λέει coming soon και έχει και 350 ευρώ παραπάνω...

Παιδιά είχε κανείς κάποια ενημέρωση αν ήρθαν κανονικά οι τηλεοράσεις στην Ελλάδα και αν τις πήρε ο Βαγγέλης για να τις πάρουμε και μεις κάποια στιγμή?

αυτη τη στιγμη περιμενει ο βαγγελης τηλ απο lg για το τελικο οκ ας ελπισουμε να πηγαν ολα καλα αν και δεν σας κρυβω οτι μολις του ειπα οτι καποιοι κανουν πισω ισως δημιουργηθηκε θεμα και φοβαται μηπως βγει εκθετος στην εταιρεια η του μεινουν τηλεορασεις, για να μην ξεχναμε οτι την τιμη την πετυχαμε για πολλες τβ και οχι για λιγες. οποτε σαν εισαγωγη θα ηθελα να πω ξανα οτι ο καθε ανθρωπος ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και υπολογος βεβαια αν επηρεαζουν και αλλους.
παμε τωρα και στο θεμα της τβ. αφου ακουσα ανθρωπους που την εχουν και δηλωνουν ευχαριστημενοι και αλλους που λενε οτι εχει το προβλημα (μονο για 1080p σημα μιλαμε) και δεν απαντανε αν με ρυθμισεις λυνεται τιποτα (το οποιο πισευω οτι μειωνεται πολυ) σας παραθετω τα λινκ απο το φορουμ το ειδικο οπου αναλυονται ολα αυτα σε σημειο που να μην καταλαβαινω κι εγω!!

χωρος συζητησης γενικων προβληματων και παραδοσης
http://www.avforums.com/forums/lg-o...icial-lg-32-37-42-47-52-lg7000-thread-23.html

φοβερο thread αναλυσης 100hz και 24π και θεματων
http://www.avforums.com/forums/lg-o...7000-series-real-cinema-tru-motion-modes.html

thread ρυθμισεων lg
http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/896800-lg7000-settings-thread.html

διαβαζοντας ολα αυτα βγαζω το συμπερασμα που λεω και πιο πανω οτι με ρυθμισεις βελτιωνεται το θεμα αρκετα και τα αλλα προβληματα οπως πχ το ραδιο λυνεται με το νεο firmware.
Επισης πολλοι λενε οτι ισως ειναι και λαθος να βαλεις 100hz η 24p στο blueray γιατι δεν χρειαζεται ενω αλλοι οτι δουλευει πιο καλα στα αμερικανικα βιντεο. σε καθε περιπτωση εμενα με ενδιαφερει να βλεπω καλο αποτελεσμα κι οχι ο τιτλος truemotion κτλ αλλα η ουσια.
Τελος να τονισω οτι οπως θα δειτε στο φορουμ αυτο κι αλλες μαρκες εχουν πολλα θεματα τα οποια δεν θεωρω σκοπιμο να αναφερω εδω. οι lcd τηλεορασεις δυστυχως παροτι επικρατησαν εχουν ακομα τεχνικα θεματα οπως το refresh rate(επισης σημαντικο για τα κοληματα) τα frames κτλ.

Εγω λοιπον θα προχωρησω κανονικα στην αγορα μου και θα αντιμετωπισω οτι βρω με τη βοηθεια των φορουμ και πιστευω θα μεινω ικανοποιημενος. Απο τους αγοραστες που εχουν δευτερες σκεψεις περιμενω μια υπευθυνη σταση ωστε και οι υπολοιποι να μην εχουμε προβλημα και το μαγαζι να μην εκτεθει. Αν για παραδειγμα θελουν καποια αλλη τβ μπορουν να απευθυνθουν στον ιδιο. Τωρα αν ξαφνικα θελουν αλλη και απο αλλου η καθολου τβ τοτε με συγχωρειτε αλλα θα γινω καχυποπτος και θα παρω θεση οταν ληξει το θεμα.
xorxh πηρες lg και σου ειπαν οτι ουτε το ξερουν προφανως ενω εχουν πουλησει πολλες επισης βλεπουμε ξενα φορουμ με αποψεις και αποψεις και των εδω κατοχων .αντε δες την και σε καποιο μαγαζι να τελειωνουμε γιατι πρεπει να ξερει και το μαγαζι τι εχει στα χερια του.
αναμενω νεα απο βαγγελη συντομα

:firstprize::a0210::SFGSFGSF::music-smiley-005::ADFADF1::Banane0::elefant:
Αντε να δούμε πότε θα δούμε επιτέλους!!! Εγώ δεν μετανοώ για τίποτα! Το firmware γίνεται update μόνο απο τεχνικό της LG έτσι δεν είναι? Μπορεί να γίνει και σπίτι μας όπως αναφέρθηκε κάπου πιο πάνω ή πρέπει να πάει στην αντιπροσωπεία????
Θα πάρουμε τηλεόρασηηηηηηηηη:party:

Καλησπέρα και απο εμένα,
Συμφωνώ απόλυτα με τον drjohn σχετικά με την συμπεριφορά που θα πρέπει να δείξουμε και εμείς ως καταναλωτές απέναντι σε έναν επαγγελματία που χωρίς άμεσο οικονομικό όφελος θέλησε να βοηθήσει στην προσπάθεια μας.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει TV χωρίς αρνητικά, και ότι παραμένει best buy for the bang.
Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν μια λίγο πιο συχνή ενημέρωση απο το κατάστημα για την κατάσταση της παραγγελίας μας, μιας και οι μέρες αναμονής είναι αρκετές.

Για μερικους πού το σκέφτονται...
Οταν έρθουν οι νέες lg στην αγορά θα έθουν κ οι νέες sony κ sumsung.. Θα σας πάρει κανα μήνα να αποφασίσετε ποιά τελικα θέλετε κ ΟΤΑΝ αποφασίσετε θα πειτε: Μωρέ δεν περιμένω λίγο ακόμα που ερχονται εκπτώσεις να την πάρω σε καλύτρερη τιμή.. Και ΟΤΑΝ πέσουν οι τιμές οι εταιρίες θα ανακοινώσουν τα επόμενα καινούργια μοντέλα και τοτε θα είστε στην ίδια ακριβώς θέση που είστε τώρα... Φαύλος κύκλος..
Ημαρτον... είπαμε να είμαστε ''ψαγμένοι καταναλωτές αλλά όλα έχουν κάποια όρια... Ή θέλεις τηλεόραση κ την ΠΑΙΡΝΕΙΣ ή κάθεσαι κ τις χαζεύεις στα καταστήματα κ σε foto στο internet...

Εννοείται οτι θα προχωρίσω στην αγορά της μεσω του power buy κ είμαι σίγουρος οτι δεν θα το μετανιώσω

φιλε Γιαννη το στυλακι του 'αντε δες την να τελειωνουμε' ειναι ακρως προσβλητικο μετα την μακροχρονια κοινη προσπαθεια.

Αντιλαμβανομαι οτι ισως για καποιους το 'ψειρίζω' αρκετα,οποτε σταματω να ποσταρω νεοτερα απο την LG και το ζητημα που ανεκυψε,εως οτου ολοκληρωθει το PB.

Καλες θεασεις σε ολους

εμένα με ενδιαφέρουν οι εξελίξεις και πολλούς ακόμη, όποιος θέλει ας λέει τη γνώμη του, κανείς να μη ειρωνεύεται ή σχολιάζει αρνητικά, ο καθένας την γνώμη του αλλά μην παρεξηγιέστε κιόλας επειδή ένας από τους 50 που το διαβάζουν εικοσι φορές τη μέρα το θρεντ δεν ζύγισε καλά τα λόγια του...Xorxhs περιμένω νέα....πόσταρέ τα για μένα...το φόρουμ είναι για αλληλοβοήθεια και ανταλλαγή απόψεων αν είχαμε όλοι τις ίδιες τι θα ανταλάσσαμε!?

Συμφωνώ με τον tazakos και απλά σκεφτείτε ότι εκτός της λεπτής θέσης του Βαγγέλη (του μαγαζάτορα) απέναντι στην LG είναι αντίστοιχα πολύ λεπτή και η θέση του drjohn για αυτό και τα λογια φαντάζομαι. :)

Παιδιά, η παραγγελία είναι παραγγελία. Όποια τυχόν παράπονα στην LG. Επειδή δηλ. ο Βαγγέλης δεν ζήτησε προκαταβολή να μείνει με τις τηλεοράσεις αμανάτι; Και επειδή έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά, σας δηλώνω ότι το παιδί είναι ''σπαθί''. Αξίζει όλοι να γίνουμε πελάτες του.

Να σας πω δηλ. ότι αγόρασα κάτι από το μαγαζί του και ότι μόλις του είπα ότι είμαι από το forum μου έκανε τέτοια τιμή που δεν ήταν δυνατόν να εκτυπωθεί η απόδειξη γιατί η τιμή ήταν μικρότερη από την τιμή που το είχε αγοράσει;

Παιδιά η εργάσιμη μέρα πέρασε.. είχαμε κανένα νέο με την παραλαβή των TV?

ναι μιλησα μολις γυρισα. ωστοσο παιδες επειδη απο το πρωι ειχα ενημερωσει τον βαγγελη οτι υπαρχουν καποια παρατραγουδα ειχε μπει σε φαση αναμονης για να μην εκτεθει. τωρα πηγα και του ειπα οτι αποτι φαινεαι οι περισσοτεροι συνεχιζουν να θελουν την τβ μεταξυ των οποιων και εγω ασφαλως. οποτε θα κινηθει με συνεση και προσοχη. δλδ αποτι μου ειπε αυριο πρωι μιλαει με lg ξανα και φερνει μια πρωτη παρτιδα και μετα ξαναφερνει. και το βλεπω κι εγω σωστο για να μην μεινει με στοκ η να εκτεθει αυτος η εγω με καποιο τροπο. οποτε λογικα αυριο θα φερει τις πρωτες και θα αρχισει τις αποστολες. εγω θελω οσοι εχουν αμφιβολιες σιγα σιγα να ξεκαθαρισουν τη θεση τους εδω για να ξερουμε που κινουμαστε γιατι ηδη εχουν ακυρωσει 2-3 λογω οικονομικων.
Οσο για το ποιος ειναι προσβλητικος η αν ειπα βαρια λογια(απλα ειπα να τελειωνουμε με την αποφαση αυτο ηταν ολο) θα επανελθω μετα το τελος της αγορας και θα πω την γνωμη μου για ολα δλδ lg - μαγαζι και αγοραστες. ολοι ειναι παραγοντες σε αυτην την κινηση και ολοι εχουν μεριδιο ευθυνης απο τη στιγμη που ειναι υπευθυνοι ενηλικοι πολιτες. αν για παραδειγμα παω εγω στο διπλανο powerbuy της kuro στο οποιο ξερω αρκετα καλα τι εχει συμβει και πω γραψε με για 10 τβ και την μερα της αγορας πω ξεγραψε με προφανως τιναζω στον αερα συμφωνιες τιμες κτλ.
το πιθανοτερο ειναι παντως οτι μετα το powerbuy αυτο θα αποχωρησω και απο το φορουμ καθοτι 1) θα τα πω χυμα και 2) δεν αξιζε το ολο τρεξιμο μου και η ψυχοφθορα διαδικασια της οργανωσης με τα αποτελεσματα αυτα. συνεχιζω μεχρι να βγαλω ασπροπροσωπους οσους με εμπιστευτηκαν
μην ξεχασω οτι μετα τον βαγγελη πηγα σε ηλεκτρονικη οπου την εχει σε επιδειξη αλλα επαιζε απο dvd της lg (με συνδεση component) ενα βιντεο που εδειχνε οτι το trumotion βελτιωνει το scroling των γραμματων κτλ και ηταν 1080ι οποτε δεν μπορεσα να βγαλω ασφαλες συμπερασμα.
αυριο λοιπον τα σπουδαια.

γιαννη,
εγώ είμαι πάντως μέσα για την αγορά. Μπορεί να έχει τα προβληματάκια της η TV αλλά δεν είναι ώρα αυτή να κάνουμε πίσω. Και όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αν την αφήσουμε τώρα θα μας πάρει τουλάχιστο άλλο ένα μήνα μετα να βρούμε άλλη TV σε ανάλογη τιμή/ποιότητα.
Ελπίζω μόνο η παράδωση της TV να μην αργίσει πολύ.

Ευχαριστώ Γιάννη για την οργάνωση αυτή με τον Βαγγέλη.