θα πρεπει λοιπον να μιλησουμε με LG και να παρουμε γραπτη διαβεβαιωση οτι λειτουργει απροβληματιστα με ολα της τα χαρακτηριστικα που διαφημιζει,εαν θελουμε να ειμαστε εξασφαλισμενοι.
Και επαναλαμβανω για αλλη μια φορα ' Δυστυχως υπαρχουν πολλοι κακοπροαιρετοι που στην αρχη εξυμνουσαν την εν λογω τηλεοραση και τωρα ειναι ολοι τους 'μοκο' ' Mε μια μικρη αναζητηση μπορειτε να τους εντοπισετε.Απλα,ντροπη τους,να μπαινουν σε ταλαιπωρια 30 ατομα και πολοι αλλοι που παραπλανωνται.....
Κανεις δεν ειναι κακοπροαίρετος.. Ολοι την αγοράσαμε για το πολύ καλό value/money που προσφέρει και δεν γνωριζαμε (τουλάχιστον εγώ ) το εύρος του συγκεκριμενου θέματος με τα 24p. Προσωπικά δεν τρελλαινομαι κιολας αφου η κινηματογραφική αισθηση που δινουν τα 24 frames /sec δεν μου ειναι πρώτη προτεραιοτητα οταν βλέπω BR. Αντιθετα εκτιμώ αφάνταστα την πολύ καλή χρωματική παλέτα της τηλεορασης η οποια ειδικά σε αναπαραγωγή HD (με απενεργοποιημένα τα 24p) ειναι ΑΡΙΣΤΗ.
Για οποιον ομως αυτό ειναι σημαντικό, η προτασή μου ειναι να μην προxωρήσει με την αγορά της τηλεόρασης γιατί δεν προκειται να μεινει ευχαριστημένος.. Λυση του προβλήματος στην σειρά 7000 με firmware upgrade δεν πρόκειται να βρεθεί, προσωπικα ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι το πρόβλημα ειναι στο σχεδιασμο η/και στο Processing capacity του επεξεργαστή κινησης..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.