LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

το βγάλαν το λινκ φίλε, ανέβασέ το εσύ κάπου και στείλε ένα λινκ πμ ή εδώ..θα το χρειαστούμε από αύριο αν οι δικές μας δεν έχουν 3.22

εγω πάντως σήμερα θα στειλω 2 παρομοια mail στην ελληνική και στην αγγλική LG..
Να δώ τι θα απαντήσουν έκαστος..

Last edited:
επειδη τωρα βλεπω τι εχει γινει γιατι ελειπα 2 μερες θα επισημανω τα εξης.
η τηλεοραση θελει ρυθμισμα το εχω πει απο την αρχη. ειναι η "θυσια" που θα κανουμε για το οτι παιρνουμε κατι τοσο φτηνα σε σχεση με τις αλλες. Αν ωστοσο παρα το ρυθμισμα παραμενουν τα προβληματα (που δεν νομιζω) θα επιστραφει οπως εχει συμβει και σε αντιστοιχες περιπτωσεις στο εξωτερικο αποτι ειδα στα φορουμ με καποιους που δεν καταφεραν να βρουν την λυση. Ωστοσο το οτι υπαρχουν καποιοι που υστερα απο ρυθμισεις βλεπουν μια χαρα ολα τα σηματα μου δινει κουραγιο οτι θα τα καταφερουμε δεν θα ειναι και γορδιος δεσμος. Οντως θελει μαλλον απενεργοποιηση το 100hz στο blueray για παραδειγμα αλλα αυτο δεν με ενοχλει απο την στιγμη που θα παιζει καλα. στη χρηση pc απλα θελει να το δηλωσεις σαφως. εγω παντως ειδα την 42ρα στην γαλατσιου στην ηλεκτρονικη και επαιζε αψογα που σημαινει οτι την ειχαν ρυθμισει. Αυτο που λετε για γραπτη βεβαιωση απο την lg πιστευω ενοειται αλλιως δεν θα την πουλαγαν μιας και εχει 2 χρονακια εγγυηση και 0 pixel οποτε παιρνουν και το ρισκο. Οσο για τα firmware βλεπω οτι ολο και βγαινουν και αυτο ειναι καλο αλλα σας ξαναλεω ειναι πιο πολυ θεμα ρυθμισεων πιστευω.Εγω πηρα sasmung 2100 ευρω περυσι 46" χωρις 24π η 100hz για τους γονεις μου και κανει σπασιμο και στα απλα dvd ακομα και ουτε να ρυθμισω κατι μπορω!
Ολοι θα βοηθησουμε ο ενας τον αλλον να βρουμε τις σωστες ρυθμισεις εδω μεσα. Οσο για κακοπροαιρετους το πιστευω οτι υπαρχουν μιας και ειναι το μεγαλυτερο PB αλλα ρε παιδια σας ξαναλεω 2 να υπηρξαν που το πετυχαν σημαινει πως ολοι θα το πετυχουμε. αυριο λοιπον τα σπουδαια

θα πρεπει λοιπον να μιλησουμε με LG και να παρουμε γραπτη διαβεβαιωση οτι λειτουργει απροβληματιστα με ολα της τα χαρακτηριστικα που διαφημιζει,εαν θελουμε να ειμαστε εξασφαλισμενοι.
Και επαναλαμβανω για αλλη μια φορα ' Δυστυχως υπαρχουν πολλοι κακοπροαιρετοι που στην αρχη εξυμνουσαν την εν λογω τηλεοραση και τωρα ειναι ολοι τους 'μοκο' ' Mε μια μικρη αναζητηση μπορειτε να τους εντοπισετε.Απλα,ντροπη τους,να μπαινουν σε ταλαιπωρια 30 ατομα και πολοι αλλοι που παραπλανωνται.....

Κανεις δεν ειναι κακοπροαίρετος.. Ολοι την αγοράσαμε για το πολύ καλό value/money που προσφέρει και δεν γνωριζαμε (τουλάχιστον εγώ ) το εύρος του συγκεκριμενου θέματος με τα 24p. Προσωπικά δεν τρελλαινομαι κιολας αφου η κινηματογραφική αισθηση που δινουν τα 24 frames /sec δεν μου ειναι πρώτη προτεραιοτητα οταν βλέπω BR. Αντιθετα εκτιμώ αφάνταστα την πολύ καλή χρωματική παλέτα της τηλεορασης η οποια ειδικά σε αναπαραγωγή HD (με απενεργοποιημένα τα 24p) ειναι ΑΡΙΣΤΗ.

Για οποιον ομως αυτό ειναι σημαντικό, η προτασή μου ειναι να μην προxωρήσει με την αγορά της τηλεόρασης γιατί δεν προκειται να μεινει ευχαριστημένος.. Λυση του προβλήματος στην σειρά 7000 με firmware upgrade δεν πρόκειται να βρεθεί, προσωπικα ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι το πρόβλημα ειναι στο σχεδιασμο η/και στο Processing capacity του επεξεργαστή κινησης..

κι εγω θελω να ειμαι ειλικρινης κυριως θα δουλεψω pc και καναλια και xbox οποτε δεν με καιει αν και ξαναλεω πιστευω με απενεργοποιηση καποιων πραγματων παιζει και το ΒR ομαλα. τωρα αν καποιος κολαει στο οτι θελει οπωσδηποτε να δει ομαλο 24p blueray οκ ισως εχει θεμα γιατι το νεο firmware βλεπω φτιαχνει ολα τα αλλα θεματα εκτος απο αυτο ακομα. εγω ξαναλεω με νοιαζει το αποτελεσμα. και τονιζω δεν ειμαι της lg ουτε και εχω κανα κολημα. το μονο που με νοιαζει ειναι οτι εχω δεσμευτει στο μαγαζι (με την ενοια οτι και αλλη τβ να παρω απο εκει θα την παρω αλλιως χαρακτηριζομαι αναξιοπιστος) και οτι εχω επιγνωση πως τα 3κ ευρω που θα δωσει ο φιλος μου για 42" με τα 980 που θα δωσω εγω για 47" δεν γινεται να του βαλω και τα γυαλια δυστυχως αν και θα πλησιασω στο μεγιστο να το πετυχω...

ισως. αυτο σημαινει πως αν βαλω το player σε 1080ι η εστω σε 1080p αλλα απενεργοποιησω το 24p η το 100hz δειχνει ομαλα? γιατι ξαναλεω αυτο με νοιαζει μονο. επισης βλεπω στο thread αυτο οτι οι περισσοτεροι που την πηραν ειναι ευχαριστημενοι εκτος απο αυτο το θεμα ασφαλως το οποιο περιμενει την απαντηση στο ερωτημα που θετω.

Ποιά προβλήματα λυνει ρε παιδία το firmware 22 σε σχέση με το 07 ?
Είδατε καμία διαφορά να το δοκιμάσω?

λενε στα ξενα φορουμ οτι λυνει ολα τα αλλα θεματα οπως κατι κοληματα ηχου στο ραδιο κατι κοληματα στα μενου και αλλα πολλα αλλα οχι το HD video. γενικα πιστευω αξιζει να το βαλεις.

Κανεις δεν ειναι κακοπροαίρετος.. Ολοι την αγοράσαμε για το πολύ καλό value/money που προσφέρει και δεν γνωριζαμε (τουλάχιστον εγώ ) το εύρος του συγκεκριμενου θέματος με τα 24p. Προσωπικά δεν τρελλαινομαι κιολας αφου η κινηματογραφική αισθηση που δινουν τα 24 frames /sec δεν μου ειναι πρώτη προτεραιοτητα οταν βλέπω BR. Αντιθετα εκτιμώ αφάνταστα την πολύ καλή χρωματική παλέτα της τηλεορασης η οποια ειδικά σε αναπαραγωγή HD (με απενεργοποιημένα τα 24p) ειναι ΑΡΙΣΤΗ.

Για οποιον ομως αυτό ειναι σημαντικό, η προτασή μου ειναι να μην προxωρήσει με την αγορά της τηλεόρασης γιατί δεν προκειται να μεινει ευχαριστημένος.. Λυση του προβλήματος στην σειρά 7000 με firmware upgrade δεν πρόκειται να βρεθεί, προσωπικα ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι το πρόβλημα ειναι στο σχεδιασμο η/και στο Processing capacity του επεξεργαστή κινησης..

1.Φιλε μου συμφωνο μαζι σου αν εξαιρεσεις οτι γουσταρω τα 24ρ(εχω 70 ταινιες σε blu-ray

2.Και παλλη συμφωνο αλλα οσο αναφορα το firmware κραταω καποιες επιφυλάξεις.

Καλημέρα φίλοι μου,
Είχα να μπώ να δώ τι γίνεται από την Παρασκευή και ομολογουμένως είχα πολλά να διαβάσω, δεν σας κρύβω ότι όλα αυτά περι 100Hz και 24p σύμφωνα με ιδιοκτήτες δεν υπάρχουν με βάλανε σε σκέψεις. Αλλά μετά ήρθε και πάλι η ώριμη σκέψη ότι οι άλλες επιλογές που είχα εγώ μη θέλοντας να δώσω παραπάνω χρήματα θα ήταν η 6100 ή η Samsung 558 που σύμφωνα με κάποιους άλλους δεν είναι καλύτερη απο την 7000.
Θεωρώ βέβαια τον εαυτό μου σαν αγοραστή ριγμένο απο τη στιγμή που η LG λέει ότι προσφέρει αυτά τα καλούδια αλλά στην πραγτματικότητα δεν λειτουργούν όλα αρμονικά.
Εν κατακλείδι το θέμα είναι ότι σήμερα είναι η ΜΕΓΑΛΗ μέρα!!!!! Άντε να δούμε πότε θα παραλάβουμε. Να δοκιμάσουμε και μείς με τις πηγές μας να δούμε έστω και τα σπασίματα. :)

το τσακ ειμαι να ττην ακυρωσω,παντως σιγουρα δεν παραλαμβανω τιποτα αν δεν παρω απαντηση απο την LG ποια εινα η θεση της για την λειτουργια της τηλεορασης.Θα ενημερωσω οσο πιο γρηγορα εχω απαντηση..

νεοτερα....Μιλησα με εκπροσωπο της εταιριας LG του εθεσα το ζητημα της προβληματικης λειτουργιας του 24p/100hz σε blu ray αναπαραγωγη καθως επισης του ζητησα και την πολιτικη της εταιριας σε παρομοιες περιπτωσεις (αντικατασταση...)

Θα με ενημερωσουν ειτε εντος της ημερας έιτε αυριο,εν αναμονη

Άντε να δούμε... Πάρτο πάνω σου xorxhs μας εκπροσωπείς όλους αν και για την αντικατάσταση εφόσον δεν έχει βγεί ακόμη το επόμενο μοντέλο δεν νομίζω ότι θα βγεί κάτι.