LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Ε θεοί του ολύμπου....

Ρε αγόρι μου....έχεις πρόβλημα όταν δεν είναι On αυτό;;

Δε παίζουν τα Blue-ray σου 1 χαρά;;;

Κινέζικα μιλάμε ;;

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε δουλεύει σωστά το truemotion.

Που ούτε κι αυτό είναι πρόβλημα απλά δεν έπρεπε να το διαφημίζουν, κατα τα άλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

έχω ένα άσχημο νέο,κανονικά με την παρούσα ατμόσφαιρα δεν θα το έλεγα αλλά θεωρώ ότι σε ένα power buy μέσα σε ένα φόρουμ πρέπει να λέγονται όλες οι πληροφορίες....για να μη μακρυγορώ:

πριν από ήμουν στην ηλεκτρονική και είπα να ρωτήσω αν έχουν την 47lg7000 στημένη πάει στον υπολογιστή και μου λέει ότι όχι δεν την έχουν και δεν θα την ξαναφέρουν γιατί καταργήθηκε...της λέω επειδή αυτό που λες με ενδιαφέρει πάρα πολύ μου το λες υπεύθυνα και μου λέει όσο πιο υπεύθυνα γίνεται και μου γυρνάει την οθόνη και μου δείχνει mail από LG που πήραν σήμερα το πρωί που λέει τα παρακάτω προϊόντα (ειχε 7000,6100,3000 κ κάποιες άλλες) καταργούνται, δουλέψτε τα αποθέματά σας και μην κάνετε νέες παραγγελείες.
Πάνω που πήραμε απόφαση ότι αυτή είναι η εκλεκτή μας και ας,ίσως έχει κάποια ελαττωματάκια όπως όλες άλλωστε, γίνεται και αυτό... :frusty:

Παιδια.......συνηθως οταν μια ηλ.συσκευη (και ειδικα τηλεοραση η γενικα συσκευη υψηλης τεχνολογιας ) οταν λοιπον εχει καποιους μηνες στην αγορα και φαει αποτομη πτωση της τιμης......συνηθως παει για καταργηση και αλλαγη μοντελου.Νομιζω οτι αυτο δεν ειναι καινουριο και ειδικα στην περιπτωση των lg ηταν και γνωστο απο 1 μηνα πριν οτι πανε για καταργηση....και εγω αυτη που πηρα στις 5/2/09 την πηρα εις γνωση μου και ηξερα οτι το μοντελλο παει για αλλαγη.

Ταζακο για τις 6000 δεν σου ειπαν οτι καταργουνται??Γιατι και αυτες δεν υπαρχουνε στην αγορα και δεν υπαρχει και ημ/νια ποτε θα ερθουν.

Το θέμα παλικάρια μου είναι αν οι δικές μας θα έρθουν στην Ελλάδα σήμερα ή η LG θα πει πάλι καμια δικαιολογία του τύπου είχε κακοκαιρία και τα καράβια ήταν δεμένα ή χιόνισε πολύ και σταματήσαν τα φορτηγά!!!

Ζαφείρη η 6000 λογικά ήταν σε παλιότερη ενημέρωση, εκείνη έχει καταργηθεί νωρίτερα, δέχομαι ότι έτσι πάει: πτώση τιμής ->κατάργηση σε λίγο αλλά τώρα μιλάμε για το κορυφαίο μοντέλο χωρίς να έχει έρθει το επόμενο, δηλαδή αν μπει κάποιος σήμερα σε ένα κατάστημα και πει θέλω το καλύτερο μοντέλο lcd της Lg δεν θα έχουν τι να του δώσουν...αν το δεις έτσι φαίνεται πιο πολύ σαν loss management παρά σαν φυσιολογική εμπορική ροή.Τέσπα,εγώ έχω καταλήξει ότι θα την πάρω αφού προσφέρει πολλά καλά στην τιμή της, έχω τον προτζέκτορα για τις σοβαρές ταινίες και η τβ κυρίως θα παίζει Λάκη γλυκούλη οπότε θα νιώσω λιγότερο πιστεύω τις αχίλλειους πτέρνες της! Για να δούμε θα παραληφθούν σήμερα?

100, 100, κατοστάρα 100 - σελίδα στο thread - αυτό δεν είναι power buy, σήριαλ του Φώσκολου είναι!

Last edited:
...Κι ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν ότι την έφεραν τη 42άρα μου!
Αμάν ρε παιδιά, μια ψυχή που είναι να βγει... :violent-smiley-030:

Last edited:
...Κι ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν ότι την έφεραν τη 42άρα μου!
Αμάν ρε παιδιά, μια ψυχή που είναι να βγει... :violent-smiley-030:

Και εγώ φίλε αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η αναμονή φταίει για όλη την νευρικότητα-αναποφασιστικότητα...δεν μπορώ άλλο θέλω να την βάλω στο σαλόνι μου και να είναι όλα καλά πια...ουφ!

Όντως η αναμονή αυτή σκοτώνει, και είναι και μεγάλη. Εδώ αμάξι αγόρασα και το είχα σε 4 μέρες. Καλύτερα το έπερνα με τηλεόραση μέσα.

Περιμενουμε ενημερωση από τον drjohn που λογικά θα είναι ο πρώτος που θα ενημερωθεί από τον Βαγγέλη, αααχχχχ εντωμεταξύ μου τη λέει και η κοπέλα μου με ρωτάει καθημερινά με υπονοούμενο πότε θα έρθει η τηλεόραση γιατί την είχα πείσει με το ζόρι να την πάρουμε μέσω του PB!!! Καταλαβαίνεται την κατάσταση μου πιστεύω.... χεχεεχε

Ναι, τριόροφη μεζονέτα αγόρασα χωρίς να το ψάξω τόσο πολύ - ήμαρτον ρε LG - γ...ώ το τρουμόσιον μου γ...ώ!

...χώρια που πέρασα το γνωστό λούκι με τις συζύγους που λέγαμε τις προάλλες περί διαστάσεων της συσκευής.
"Θα το κάνεις το σαλόνι μας καφενείο..." :argue:

Last edited:
Περιμενουμε ενημερωση από τον drjohn που λογικά θα είναι ο πρώτος που θα ενημερωθεί από τον Βαγγέλη, αααχχχχ εντωμεταξύ μου τη λέει και η κοπέλα μου με ρωτάει καθημερινά με υπονοούμενο πότε θα έρθει η τηλεόραση γιατί την είχα πείσει με το ζόρι να την πάρουμε μέσω του PB!!! Καταλαβαίνεται την κατάσταση μου πιστεύω.... χεχεεχε

Εγώ να δεις, που παρήγγειλα στο ίντερνετ απ' τις 5 Φλεβάρη τι ακούω...
"Και δεν παίρναμε από δω από Κωτσόβολο-Expert-Ηλεκτρονική-τοπικό μάστορα κλπ. - δεν έχει σημασία - πάλι εσύ φταις για όλα κλπ. κλπ."

Εγώ να δεις, που παρήγγειλα στο ίντερνετ απ' τις 5 Φλεβάρη τι ακούω...
"Και δεν παίρναμε από δω από Κωτσόβολο-Expert-Ηλεκτρονική-τοπικό μάστορα κλπ. - δεν έχει σημασία - πάλι εσύ φταις για όλα κλπ. κλπ."

Ξανά :argue:

Εδώ που φτάσαμε δεν μπορώ να κάνω πίσω και για ένα άλλο λόγο:
Για να χωρέσουμε όλα τα DVDιά, CDιά, HI-FI, τα περιοδικά της Nova και δε συμμαζεύεται, παρήγγειλα έπιπλο "κουτί" στα μέτρα της (105Χ60Χ40).
Το οποίο και ήρθε, αλλά έχει την παλιά Philips CRT πάνω... :grandpa:

εμένα πάλι δεν βιάζεται να έρθει γιατί ήδη παραπονιόταν ότι της φαινόταν πολύ μεγάλη (η τηλεόραση ρε αλήτες) η 40άρα και έσπρωχνε πίσω τον καναπέ, όταν της είπα ότι έρχεται 47ρα μου είπε καλά τρελός είσαι θες να βλέπω από την κουζίνα? η 40ρα έφυγε και εδώ και 20 μέρες βλέπουμε με 21crt, θα πέσει πολύ γέλιο μόλις ανάψω πρώτη φορά την 47ρα στα 2,5 μέτρα χεχε...θα την κοιτάξω σαν τον τύπο στις διαφημίσεις με την μπύρα που κάνει μαλακία και μετά λέει: wha?

Θα πέσει πολύ γέλιο μόλις ανάψω πρώτη φορά την 47ρα στα 2,5 μέτρα χεχε...θα την κοιτάξω σαν τον τύπο στις διαφημίσεις με την μπύρα που κάνει μαλακία και μετά λέει: wha?
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Ένα θα πώ είσαι ήρωας!!!

Εγώ πάλι δεν το ρίσκαρα να κάνω έκπληξη με 47άρα. 42 και πολύ σου είναι λέει.
Παραπάνω είναι λόγος πολέμου - αφορμή διαζυγίου...