LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Ένα θα πώ είσαι ήρωας!!!

:blush: θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τον σκύλο μου και κυρίως τους φίλους μου από το av-club γιατί χωρίς αυτούς και το καταπληκτικό τους power buy δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή ήρωας στην εκατοστή σελίδα toy power buy κλαπ κλαπ κλαπ ευχαριστώ ευχαριστώ κλαπ κλαπ κλαπ

ακομα τους περιμενει και θα τους περιμενει μεχρι το βραδυ!
ενταξει ομως δεν υπαρχει περιπτωση αυριο να μην παραλαβουμε αυτο μου το ξαναπε. για να δουμε. εγω θα λειπω 2ημερο οποτε αυριο το πρωι μιληστε με βαγγελη απευθειας (αν και λεει μιλησε με ακρετους) και του ειπα εγω τελευταιος δεν με νοιαζει πρωτα να στειλει σε αυτους που πεφτει παντοφλα χεχε. η lg παντως σκιζει σε παραδοσεις..... ελπιζω και αποτι ακουσα στο service να ειναι πιο καλη

:blush: θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τον σκύλο μου και κυρίως τους φίλους μου από το av-club γιατί χωρίς αυτούς και το καταπληκτικό τους power buy δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή ήρωας στην εκατοστή σελίδα toy power buy κλαπ κλαπ κλαπ ευχαριστώ ευχαριστώ κλαπ κλαπ κλαπ

Πατριώτη ρίξε και μία φώτο της αντίδρασης της κυράς σου όταν την δει αναμμένη γιατί εγώ όταν της έδειξα την 47 στο mediamarkt................δεν συνεχίζω, χε, χε.

Οκ θέλετε για να μην τον ζαλίσουμε τον άνθρωπο να αναλάβει ένας να τον πάρει για να συννενοηθούμε?

Πατριώτη ρίξε και μία φώτο της αντίδρασης της κυράς σου όταν την δει αναμμένη γιατί εγώ όταν της έδειξα την 47 στο mediamarkt................δεν συνεχίζω, χε, χε.

Ναι και εμενα μου ειπε χθες οτι λαμακια καναμε και πηραμε 47αρα επρεπε λεει να παρουμε μεγαλυτερη:flipout::flipout::flipout:

Ωραία!
Εκτός από τις 100 σελίδες, σήμερα σπάσαμε αν προσέξατε και τα 1.000 ποσταρίσματα για το νήμα στο power buy.
Και τηλεόραση δεν έχουμε!
Λέω, μια ιδέα ρε παιδιά, να μετράμε τα posts να περνάει η ώρα... :award:

...Λες και η αγορά της LG7000 είναι πράγματι μόνο "πιθανή", όπως λέει και ο τίτλος του thread!
Δεν το καντεμιάζω, αλλά τι να πω, άρχισα ν' ανησυχώ μ' αυτά που γράφονται περί κατάργησης, στοκ κλπ...

Την κάνω για να δω το γαύρο.
Χτες είδα στην παλιά CRT τους δικούς μου τους κρετίνους (γνήσιος, απαιτητικός βάζελος).
Να δούμε αν στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θα έχω επιτέλους τη 42άρα μου. -bye-

Καλησπέρα.
Αποφάσισα να πάρω και εγώ την 47άρα...
Από που και τι τιμή έχουμε αυτή τη στιγμή?

Καλησπέρα.
Αποφάσισα να πάρω και εγώ την 47άρα...
Από που και τι τιμή έχουμε αυτή τη στιγμή?
συνεννοήσου με τον drjohngr αυτός είναι ο σύνδεσμός μας,αν μπορεις να πάρεις την θέση κάποιου ακυρώσαντα,980 είναι η προσφορά!

Παιδες χαιρετω το φορουμ σας, σας διαβαζω αρκετο καιρο ωστοσο μολις εκανα εγγραφη και αυτο γιατι διαβασα οτι μερικα ατομα εχουν τρελαθει με το αν θα κανει σπασιματα με το blueray κτλ..Λοιπον ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ οταν ενα προιον δεν ανταποκρινεται στα χαρακτηριστικα τα οποια διαφημιζει η εταιρια η ο πωλητης, ο καταναλωτης εχει το δικαιωμα να ζητησει επισκευη ή ακομα και υπαναχωρηση απο την συμβαση με τον πωλητη. Για να μην τα πολυλεω, οριστε το λινκ http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=101

''Ευθύνη του πωλητή για πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη
συνομολογημένων ιδιοτήτων''

Ελπιζω να καθησυχασα μερικους :afro:

Chris σ'ευχαριστουμε για την πληροφορια αυτη..

Panvel εγω πηρα σημερα στις 8μιση το βραδυ και μου ειπε ο Βαγγελης οτι ερχονται αυριο το μεσημερι και θα επικοινωνησουν με ολους απ το γκρουπ με το που ερθουν...

Να σε καλα φιλε Chris85 αλλα εγω ηδη την εχω 5 μηνες και πριν μια εβδομαδα ειδα το προβλημα με το blueray γιατι τοτε το πηρα.Με λιγα λογια οτι ηταν να γινει εγινε.Και επειδη υπαρχει και ενα μαθημα εδω την επομενη φορα ποιο πολλη προσοχη σιγουρο TEST DRIVE με blueray παραμασχαλα και περισοτερο διαβασμα.Στο διαβασμα μπορω να πω οτι αν ειχα ασχοληθει κανα μισαωρο βλεποντας τη γραφουν στο avforum σιγουρα δεν υπήρχε περιπτωση να την αγορασω.Κοιταξα μονο πως να το λυσω.

Να σε καλα φιλε Chris85 αλλα εγω ηδη την εχω 5 μηνες και πριν μια εβδομαδα ειδα το προβλημα με το blueray γιατι τοτε το πηρα.Με λιγα λογια οτι ηταν να γινει εγινε.Και επειδη υπαρχει και ενα μαθημα εδω την επομενη φορα ποιο πολλη προσοχη σιγουρο TEST DRIVE με blueray παραμασχαλα και περισοτερο διαβασμα.Στο διαβασμα μπορω να πω οτι αν ειχα ασχοληθει κανα μισαωρο βλεποντας τη γραφουν στο avforum σιγουρα δεν υπήρχε περιπτωση να την αγορασω.Κοιταξα μονο πως να το λυσω.

χεχε κ ομως μαλλον δικαιουσαι να την γυρισεις και συ αν θελεις κατι τετοιο!

Τα δικα σου ποστ ειδα (που ειχες ψιλοφρικαρει) και ειπα να ποσταρω το λινκ!

Διαβασε το νομο, εχεις οριζοντα 2ετιας απο τοτε που πηρες την τηλεοραση (αν θυμαμαι καλα).

Παντως παρε ενα τηλ στο 1520 (Γ.Γ.Καταναλωτη), πες τους το προβλημα σου, ανεφερε το νομο περι ''μη συνομολογημενων ιδιοτητων'' και θα σε κατευθυνουν αυτοι!

φιλικα