LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Παιδια εγω πηρα χτες το βραδυ και μου ειπε χαρακτηριστικα το παιδι:

Μας ειδοποιησαν πως θα ερθουν αυριο το μεσημερι.. Με το που ερθουν θα επικοινωνησουμε με ολους απ το γκρουπ..

Οι Αγγλοι αυτη την ωρα τη θεωρουν ηδη απογευμα..
Αντε να δουμε τι θα δουμε...

Κοιτα αν εχουν εισαχθεί στην Ελλάδα οκ δεν αγχώνομαι αλλά δεν ξέρουμε και σίγουρα με την LG....

sorry για την αυτοαναιρεση,αλλα την αλλη βδομαδα θα ερθουν μαλλον οι τηλεορασεις,μιλησα με Βαγγελη.

Last edited:
Πολύ γρήγορα μου τα αλλάζεις!!! Πως και το άλλαξες αλήθεια? Κάποιο νεότερο?

Last edited:
Κοιτα αν εχουν εισαχθεί στην Ελλάδα οκ δεν αγχώνομαι αλλά δεν ξέρουμε και σίγουρα με την LG....

Λυπάμαι που το λέω αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του xorxhs απο πάνω επιβεβαιώνομαι ρε γμτ....

Edit: Κάποια στιγμή είχε αναφερθεί κάτι για γραπτή επιβεβαίωση της LG για την Πέμπτη δηλαδή χθές.... τι να πώ....

Last edited:
Οι 42 την τριτη πριν μισο λεπτο με πηρε..

Ρε παιδια εχει τραβηξει παρα μα παρα πολυ..

Αυτη η γραπτη δεσμευση ισχυει?

Δεν παει αλλο που ελεγε και ο αοιδος...

Συμφωνώ απόλυτα tzimakos.... είναι σχεδόν ένασ μήνας.... και το καλύτερο είναι ότι είναι με την ίδια τιμή!!!!
Άντε να δούμε τι θα ακούσουμε και την Τρίτη αν και σε μένα είπε Τετάρτη!!!!

Πολύ κοροϊδία πάντως. Δε λέω ο Βαγγέλης μπορεί να είναι καλός αλλά οι δεσμεύσεις αναιρούνται η μία μετά την άλλη.

αν το σκεφτείς πριν ένα μήνα 980 ήταν καλύτερη η τιμή για μια τηλεόραση αιχμή του δώρατος της LG σήμερα ημαστε ένα μήνα μετά και η τιμή είναι ίδια και η τηλεόραση "η σε μικρό διάστημα καταργημένη της LG" πλέον! και πέρα από όλα αυτά έχουμε και τις συνεχής ασυνέπειες...εγώ όταν έβαλα το όνομά μου στο pb ήταν για πρώτο δεκαήμερο Φλεβάρη!:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Φιλε tazako τα ειπες ολα.Ενα πραγμα μονο δεν σκεφτηκες, το οτι μπορεις να ακυρωσεις τη παραγγελεια σου και να παρεις κατι αλλο που δουλευει 100%(και να δωσεις και κατι παραπανω δεν λεει τιποτα για μια 4ετια που θα σε βγαλει).Και ποιος θα γυρισει να σου ζητησει ευθυνες η θα πει κατι για σενα?Το οτι ενα προιον ειναι καταργημενο δεν σημαινη οτι δεν ειναι και καλο αλλα σε αυτη την περιπτωση ισχη (δεν ειναι καλο).Δεν εχω λογο να σου πω ψεματα δεν σε γνωριζω προσωπικα απλα σου τονιζω οτι εισαι τυχερος και κοιτα να το εκμεταλευτης.Πιστεψε με μακαρι να ημουνα στη θεση σου.

Τι εγινε βρε παιδια παρελαβε κανεις?????γιατι εξαφανιστηκατε ολοι?????στις ρυθμισεις και τα blu ray το ριξατε ολοι????
φιλε neof1z η τηλεοραση δεν εχει προβλημα αν επιλεξεις τον σωστο συνδιασμο ταινιας-πηγης-ρυθμισης.......πιστεψε με ΠΑΙΖΕΙ.

Συμφωνώ με τον tazakos, θεωρώ τον εαυτό μου το λιγότερο κορόϊδο, παίζουν με την υπομονή μας. Όταν αρχίσαμε υπήρχε ένα είδους σύμβασης ανάμεσα σε μας και στο μαγαζί και αντίσοιχα ανάμεσα στο μαγαζί και στην LG ότι εμείς θα πληρώσουμε 790Ε και 980Ε αντίστοιχα για 42" και 47" και εκείνος θα την έχει στις 23 του μηνα. Αυτή τη στιγμή αυτή η συμφωνία έχει "σπάσει" αλλά παρόλα αυτά εμείς μερικοί τουλαχιστον συνεχίζουμε και περιμένουμε. Τουλάχιστον μην μας κοροϊδεύουν πηγαίνοντας από Δευτέρα σε Τετάρτη από Τετάρτη σε Πέμπτη και από Πέμπτη στην επόμενη Τρίτη και ελπίζουμε. Και να σας πώ και στην τελική ότι αν φύγουν κάποιοι κάνουν πίσω θα είναι στην τελική απόλυτα δικαιολογημένοι γιατί πολύ απλά δεν είχαν συμφωνήσει αυτό που γίνεται.
Όλα τα παραπάνω είναι άποψη μου και δεν προσπαθώ να χειραγωγήσω κανέναν και σημειώνω ότι εγώ μετά από όλα αυτά συνεχίζω και περιμένω τηλεόραση.

αυτό που λες panvel με τρελένει και μένα. Δεν βιάζομαι τρελά αλλά η αναμονή και η αναβολή στην αναβολή είναι πολύ ενοχλητικά (ιδικά αφού πολλοί την περιμέναμε να την χαρούμε μέσα στο 3ήμερο αυτό).
Πάντως, θα περίμενα και από τον Βαγγέλη να μάς έπαιρνε έναν έναν τηλέφωνο να μας πει για το τί γίνετε και να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Υπομονή παίδες....

μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά ρε σαγόνα! τίποτα άλλο σου είπανε? όλοι ενήμεροι είναι...