LG 47-52LG7000(πιθανη μαζικη αγορα POWER BUY)

Παρηγοριέμαι στο ότι δεν είναι για μένα αλλά για την..............φουκαριάρα τη κουμπάρα μου όπου παντρεύεται μετά το Πάσχα και είπα να της την κάνω δώρο. Την έχω από αύριο σε αύριο και όπως είπα την έχω προπληρώσει κι όλας. Για να δούμε.

ρε Διονύση, εεε Ζαφείρη, :BDGBGDB55: μου ήρθε mail από την best choice www.bch.gr ότι είναι ετοιμοπαράδοτη και όντως μπες και δες...την παραγγέλνεις κανονικά 1270ευρώ την 47ρα

Την 37" που ενδιαφέρομαι την έχει 730 κι όχι 650 που έχω πληρώσει.

ρε Διονύση, εεε Ζαφείρη, :BDGBGDB55: μου ήρθε mail από την best choice www.bch.gr ότι είναι ετοιμοπαράδοτη και όντως μπες και δες...την παραγγέλνεις κανονικά 1270ευρώ την 47ρα
Παντως η lg δεν την αναφερει καν για Ελλαδα.....ακομη τουλαχιστον.

και την 47ρα την 7000 την έχει 1080 και εμείς την πήραμε από τον Βαγγέλη 980 οπότε αντίστοιχα ίσως στα λεφτά σου μπορέις να έχεις την καινούργια και να σου βγει το πρόβλημα σε καλό!

Μ' αυτά που λέτε σκέφτομαι κι εγώ να την κάνω για LH σειρά στις 42''. Αυτή η LH4000 είναι ίδια δηλαδή;
Χμμμ... Ταζάκο καλά τα λες, αλλά δεν ξέρω αν το megamarket μου κάνει τη χάρη και μου αλλάξει την παραγγελία (προπληρωμένη την έχω κι εγώ σε 6 άτοκες με πιστωτική από τις ...6/2). Διότι δεν ξέρουμε και αν υπάρχει πλέον η 42LG7000! Και απ' το μαγαζί ούτε τηλέφωνα σηκώνουν, ούτε call back service υπάρχει, ούτε mail πήρα! Μυστήριο...

Και βέβαια είναι και το θέμα που αναφέρατε παραπάνω, του πότε επιτέλους θα αρχίσουν να παραδίδουν τις τηλεοράσεις, είτε τις "παλιές" 7000 είτε τις νεότερες...

Και βέβαια είναι και το θέμα που αναφέρατε παραπάνω, του πότε επιτέλους θα αρχίσουν να παραδίδουν τις τηλεοράσεις, είτε τις "παλιές" 7000 είτε τις νεότερες...

Κι εγώ που νόμιζα ότι είμαι τελευταίος από το power buy:grandpa:

Η κορυφαία ‛PS8000' που θα περιλαμβάνει τηλεοράσεις στις 60 (60PS8000) & 50 (50PS8000) ίντσες με τιμές στα 2999 & 1499 ευρώ αντίστοιχα.

Η σειρά ‛PS7000' η 50άρα της οποίας (50PS7000) θα κοστίζει 1399 ευρώ.

Η πιο οικονομική των σειρών ‛PS', η PS3000 η 50άρα της οποίας (50PS3000) θα τιμάται μόλις στα 1199 ευρώ και τέλος η entry level, οικονομική, σειρά ‛PQ3000' με δύο τηλεοράσεις στις 50 & 42 ίντσες και κωδικούς 50PQ3000 & 42PQ3000, με τιμές στα 999 και 699 ευρώ αντίστοιχα.

Κοιταχτε και αυτες εδω , βγαινουν λιαν συντομως!

plasma δεν είναι αυτές όλες? χμμ δεν θα πάρω...μετά δεν θα έχω με τι να μαλώνω με τον κουμπάρο.χεχε

Υπάρχει κι άλλος που έχει δώσει χρήματα για το συγκεκριμένο Power Buy και δεν έχει παραλάβει την τηλεόρασή του; Δεύτερη ημέρα και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον Καμπέρη. Δεν δουλεύουν τα τηλέφωνά τους. Ξαναρωτάω εάν γνωρίζει κάποιος το κινητό του να μου το στείλει με pm. Υπάρχει κάποιος που να μένει στην περιοχή που βρίσκεται το κατάστημά τους; H υπομονή έχει τα όριά της .......και αρχίζει να εξαντλείται.

τι να πω? δεν έχεις κανέναν Αθήνα να πεταχτεί μέχρι εκεί? το μόνο παρήγορο είναι ότι έχεις μέχρι το γάμο χρόνο,φαντάζεσαι να είχαν παντρευτεί πριν από ένα μήνα και εσύ ακόμη να περίμενες το δώρο τους?

Help!
Με πήραν απ' το Megamarket και επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει πυκνό σκοτάδι με τις παραλαβές της LG7000. Δηλαδή το μοντέλο καταργείται οριστικά και όποιος πρόλαβε πήρε (ακούς macedona?).
Τώρα περιμένουν τις καινούριες σειρές της LG αλλά δεν ξέρουν πότε θα έρθουν.
Προς το παρόν σε 42'' έχουν στοκ μόνο LG2000 & LG3000, που είναι σαφώς χαμηλότερης τιμής (550 ) αλλά και δυνατοτήτων (κυρίως όχι Full HD και όχι 100hz).
Είναι κανείς της άποψης να ακυρώσω την 7000 και να πάρω μια απ' αυτές, δεδομένου ότι η κύρια χρήση της tv θα είναι NOVA και κανά Action FPS παιχνιδάκι ή να ακυρώσω οριστικά την παραγγελία και να περιμένω τις LH;
Την 3000 την έχει ο πεθερός μου στις 32'' και είναι τζάμι, αλλά στις 42'' φοβάμαι μην κάνει σπασίματα σε ποδόσφαιρα - games κλπ.
Περιμένω γνώμες σύντομα, γιατί πρέπει να απαντήσω το μεσημέρι. :bigcry:

Το σίγουρο πάντως είναι ότι την 7000 την ξεχνάω οριστικά...

Last edited:
Help!
Με πήραν απ' το Megamarket και επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει πυκνό σκοτάδι με τις παραλαβές της LG7000. Δηλαδή το μοντέλο καταργείται οριστικά και όποιος πρόλαβε πήρε (ακούς macedona?).
Τώρα περιμένουν τις καινούριες σειρές της LG αλλά δεν ξέρουν πότε θα έρθουν.
Προς το παρόν σε 42'' έχουν στοκ μόνο LG2000 & LG3000, που είναι σαφώς χαμηλότερης τιμής (550 ) αλλά και δυνατοτήτων (κυρίως όχι Full HD και όχι 100hz).
Είναι κανείς της άποψης να ακυρώσω την 7000 και να πάρω μια απ' αυτές, δεδομένου ότι η κύρια χρήση της tv θα είναι NOVA και κανά Action FPS παιχνιδάκι ή να ακυρώσω οριστικά την παραγγελία και να περιμένω τις LH;
Την 3000 την έχει ο πεθερός μου στις 32'' και είναι τζάμι, αλλά στις 42'' φοβάμαι μην κάνει σπασίματα σε ποδόσφαιρα - games κλπ.
Περιμένω γνώμες σύντομα, γιατί πρέπει να απαντήσω το μεσημέρι. :bigcry:

Το σίγουρο πάντως είναι ότι την 7000 την ξεχνάω οριστικά...

Φιλε την 3000 σε 42 ιντσες και ποδοσφαιρο και games δεν νομιζω οτι θα σε ικανοποιησει.

Μόλις μίλησα με την Lg.
Η αβεβαιότητα της αβεβαιότητας..........
Η LG 7000 θα έρθει αλλά δεν ξέρουν πότε, πάντως μέσα στον Μάρτιο.
Τον Απρίλιο θα έρθει η LH 4000 στην οποία αλλάζει λίγο η εμφάνιση και ο δέκτης mpeg4. Όλα όμως αόριστα.

Θα, θα, θα, θα...............κάτι μου θυμίζει αυτό.

Nαι τελικά έχει πρόβλημα η περιοχή όσο αναφορά τις τηλεφωνικές γραμμές τους. Το κινητό που μου 'δωσες βγαίνει πάλι στο τηλεφωνικό τους κέντρο............ε και περιμένω κάααααααααααααποια στιγμή να με πάρει ο Βαγγέλης.

τωρα ειδα τα ποστ σας... το τι εγινε με μενα αστο το μονο που θα σας πω ειναι οτι ουτε εγω πηρα τβ τελικα γιατι οταν πηγα να τις παρω τη δικη μου και του πεθερου μου ειχε μεινει μια λογω σπασμενου τηλεφωνου στις συννενοησεις για το ποσοι θα παρουν τελικα και ποσοι οχι. οποτε επειδη δεν ηθελα να πουλησω τον ανθρωπο ειπα να του τη στειλουν και εμεινα κι εγω χωρις τβ!!!! ελεος? ευτυχως δεν βιαζομουν.
οποτε τωρα κι εγω προσανατολιζομαι στο να τον βαλω να ψαξει καμια 47ρα παλι η να περιμενω για την LH... παντως η τβ που την ειδα στον πεθερο και με βιντεο απο laptop που παιξαμε μια χαρα ταινια ειδαμε ... blueray δεν εχει να δοκιμασουμε ισως παω το xbox καποτε.
οσο για εσας θελω να ξερω ποιοι δεν εχουν παρει τβ ακομα γιατι θα ξαναπαω απο βαγγελη να συνενοηθω. τα τηλεφωνα της περιοχης εχουν κοπει εδω και 3 μερες ουτε να πληρωσω μια δοση δεν μπορουσα...
και αυτοι που μεινανε να μου πουν αν επιμενουν για την ιδια η αν ψηνονται να κανουμε καμια κινηση για LH7000 που ερχεται σε ενα μηνα περιπου.

Μόλις μίλησα με την Lg.
Η αβεβαιότητα της αβεβαιότητας..........
Η LG 7000 θα έρθει αλλά δεν ξέρουν πότε, πάντως μέσα στον Μάρτιο.
Τον Απρίλιο θα έρθει η LH 4000 στην οποία αλλάζει λίγο η εμφάνιση και ο δέκτης mpeg4. Όλα όμως αόριστα.

Θα, θα, θα, θα...............κάτι μου θυμίζει αυτό.

Μολις μίλησα με LG για να ρωτησω το λογο που δεν με εχουν παρει τηλ. ακομα απο το σερβις.Τον ρωτησα αν καποιος αλλος του ειχε αναφερει παρομοια προβληματα για τα σπασιματα και μου ειπε οτι πρωτη φορα τα ακουει αλλα με διαβεβαίωσε οτι ειναι η πρωτη LG (σειρα 7000) που καταργείται σε τοσο μικρο διαστημα λογο αντικαταστασης και τα νεα μοντελα τα περιμενουν συντομα.

Μολις μίλησα με LG για να ρωτησω το λογο που δεν με εχουν παρει τηλ. ακομα απο το σερβις.Τον ρωτησα αν καποιος αλλος του ειχε αναφερει παρομοια προβληματα για τα σπασιματα και μου ειπε οτι πρωτη φορα τα ακουει αλλα με διαβεβαίωσε οτι ειναι η πρωτη LG (σειρα 7000) που καταργείται σε τοσο μικρο διαστημα λογο αντικαταστασης και τα νεα μοντελα τα περιμενουν συντομα.

Εσένα σου είπαν για αντικατάσταση της 7000 εμένα μου είπαν ότι θα παραλάβουν μέσα στον Μάρτιο.........:guitarist::guitarist::guitarist: